waldek2 Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agnieszko Sukcesow w życiu, szczęscia w miłosci, dużo usmiechu, dużo radosci, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń. Quote
Ola&Kika Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agnieszko, Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki. :) Zazulko, również spóźnione :oops: , ale naprawdę szczere :) W każdej chwili, zawsze i wszędzie niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim, o czym serce zamarzy. :) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agusiu jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego !! Życzenia już Ci na pewno składali twarz twoja była uśmiechnięta ale jest jeszcze jedna osoba, która o Tobie pamięta Ona właśnie Tobie życzy wiele szczęścia i słodyczy wiele wspomnień, miłych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń Quote
rubi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agnieszko, Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Uśmiechu na codzień i wiele radości. Pociechy z męża i małych chłopaków. Żyj nam jeszcze sto lat. :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
Snoopy7 Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Kochani jaka cudowna niespodzianka Dziękuję wam wszystkim bardzo bardzo za tak wspaniałe życzonka jesteście kochani Gosieńko dziękuję za wspaniałą niespodziankę, Malwinko , Beatko, Alusiu, Elenko, Justynko, Marcelko, Aniusiu, Madziu, Waldku, Olusiu i Dagusiu dziękuję za pamięć i za cudne życzenia. ale mi miło, buziaczki i jeszcze Robusiu !!!! Quote
AgaCzips Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Wszystkego Najlepszego dla solenizatek! :BIG: Anieszko & Zuzulko- dużo uśmiechu na twarzy, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń, kolejnego yorkusia :wink: dużo zdrówka i czego jeszcze tam sobie życzycie :) Ogólnie wszystkiego NAJ... :) :new-bday: Zuzulko- przepraszam za spóźnione życzenia :oops: Quote
Snoopy7 Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Aguś bardzo dziękuję za życzenia :calus: Zazulko, wybacz że tak późno :oops: ale też chcę Ci życzyć wszystkiego naj naj lepszego, spełnienia wszystkich marzeń, dużo dużo zdrówka samych pogodnych dni, uśmiechu na twarzy i dużo sukcesów. Quote
grygy Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 W dniu Twych urodzin, W dniu pełnym radości, Życzę, aby uśmiech Na Twej twarzy gościł! Niech się spełni rychło Każde Twe marzenie, A smutek, cierpienie Idą w zapomnienie Życzą MAciek i Tola Quote
Sylwcia Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Ja również chciałabym dołączyć do życzeń wpisanych przede mną. STO LAT dla solenizantek :) Quote
Magda Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Dla Ciebie kwiatuszek: @-->--- sześć małych serduszek: <3<3<3<3<3<3 jeszcze cztery robaczki: **** i słodziutkie buziaczki: :*:*:*:*:*:*:*:* Jeszcze raz wszystkiego naj..... Quote
isabelle Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agniesiu, Sto lat, wszystkiego, czego tylko zapragniesz i pociechy z synka, meza i Snoopcia! I wszystkiego naj, naj, naj, .... :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
rzaba Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 agnieszko wszystkiego najlepszego dla snoopiego:) życzymy wam szczęścia i uśmiechów. bądźcie silni i zdrowi. poza tym życzymy wam: - nieposiadania kołtunów - posklejanych włosków pod ogonem:) - nieporanionych łapek- od biegania - nieklapnietych uszek - niemarudzenia przy jedzeniu - dobrej zabawy - podniesionej mordki - różowego języczka - uroczej kokardki - i zawsze mokrego nosa:) :new-bday: :BIG: :new-bday: pozdrawiamy rzaba :multi: i werter :Dog_run: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 rzaba napisał(a):agnieszko wszystkiego najlepszego dla snoopiego:) życzymy wam szczęścia i uśmiechów. bądźcie silni i zdrowi. poza tym życzymy wam: - nieposiadania kołtunów - posklejanych włosków pod ogonem:) - nieporanionych łapek- od biegania - nieklapnietych uszek - niemarudzenia przy jedzeniu - dobrej zabawy - podniesionej mordki - różowego języczka - uroczej kokardki - i zawsze mokrego nosa:) :new-bday: :BIG: :new-bday: pozdrawiamy rzaba :multi: i werter :Dog_run: rzabciu sorki ze sie wtrace, ale komu skladasz zyczenia Snoopciwo?? Dzisiaj Agusia, jego pancia swietuje :) Quote
yoreczka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agniesiu nie będę się powtarzać, życzę Ci wszystkiego naj, naj, najjjjjjjjjjjjjjjjj i co sobie wymarzysz :) Quote
Happy Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agusiu dołanczam się do życzeń. Wszystkiego co się szcęściem zwie........ :new-bday: Quote
Snoopy7 Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Sylwcia, Magdusia, Agatko, Rzabcia, Mariolko i Happy bardzo dziękuję za wspaniałe życzonka jesteście wszyscy kochani całuję was i . Quote
Magda Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 He he... :D Agnieszko możesz się mi odwdzięczyć. Ja mam dziś swoje urodzinki (10 kwietnia). Żartuje oczywiście.... :D :D Quote
Milka&Feniks Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 A ja kochani chcialam was poczestować urodzinowym torcikiem mojego synka(wczoraj20.04.2005 skończył 3 latka) :) :) :) Quote
yoreczka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Witam Wszystkiego naj naj najlepszego, dużo prezentów oraz spełnienia najskrytszych marzeń. Torcik pysznydziękujemy za poczęstunek :) Quote
Yorkies Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Ja także dołączam się do życzonek imieninowych!!! :D WSZYSTKEIGO NAJ, NAJ NAJ ...itd :wink: :new-bday: pozdrawiam :angel: Quote
Alka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Emilko wszystkiego najlepszego dla Twojego synka z okazji jego urodzinek Quote
Daga_i_Oskar Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Ojej Emilko a ja kompletnie zapomniałam o 3 urodzinkach Szymonka. Wszytskiego najleposzego dla tego Kochanego, małego chłopczyka od cioci Dagusi Sto Lat Szymonku Quote
elena Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Emilko, i od nas z Biżu buziaczek i najserdeczniejsze życzonka dla 3-letniego już Szymonka :new-bday: :D :D ! Ja też całkiem niedawno miałam imprezkę dziecięcą :B-fly: , bo 15 kwietnia moja Ania miała 6-te urodzinki :D ! Quote
Snoopy7 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Dla Szymonka spełnienia wszystkich marzeń, dużo dużo prezentów, uśmiechu, zdrówka i słoneczka życzy Agnieszka Quote
Recommended Posts