Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo spóźnionw ale z serca płynące życzenia dla Tuficzka, Palermo i Kikuni. Aby każdy dzień był wypełniony samymi zabawami i osimi pysznościami. :new-bday:
A dla Mariolki z okazji imienin wszystkiego co się szczęściem zwie.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani dziękujemy za życzenia :) jest nam bardzo miło a jednocześśśsnie składamy najserdeczniejsze życzenia dla Kikuni, dużo smakołyków :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

• 2 weeks later...
Posted

Maciek, to już?? :lol: :lol: Mi się chyba cały czas wydawało, że Tolusia ma jakieś trzy miesiące :lol: :lol: :wink: Panienka rośnie..rośnie szybciutko i wyrasta na piękną pannicę :D Teraz to już z górki...roczek, dwa, trzy... :wink: :lol: Jeszcze trochę i znów będziemy składac życzonka i wspomniac jaka Toluś była kiedyś malutka :wink: Wszystkiego najlepszego Tola! :) :BIG:

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Tolusi. Wielu sukcesów na wystawach. Słoneczka,psich przysmaczków. Życzą Dustinek, Ofrusia i oczywiście ich pańcia. :new-bday: :BIG:

Posted

JEJU, TOLUŚ miała urodziny????? sto lat dla toli, sto lat, sto lat, szczęścia, uśmiechu. i dla ciebie maćku też:) pozdrawiamy serdecznie!!

:new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :laola: :BIG:

Posted

A ja także przyłączam się do życzeń dla Tolusi! Niech rosnie szybko tak jak i jej włosy i zdobywa ringi... 8) :wink:

A ja się pochwalę że od wczoraj jestem 2 lata na forum... taki mały jubileusz... :roll: :D

pozdrawiam :angel:

Posted

Macius, Gabrysiu, Mariolu i Olusia - najlepsze zyczenia z okazji urodzinek Waszych pociech!!! Wielkie gratulacje!!! :lol: :lol: ...jak zwykle pozno, ale gorace buziaki!!! :oops: :lol:

Posted

JA równierz dołaczam się do życzonek dla Ofrusi :D
Wszystkiego Naj Naj :D
a prezenciekiem chyba dla Was najlepszym było 4 m-sce w Bytomiu :D