Ghanima Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Barry - ciotka pozdrawia ciepło pomimo mrozów! Aha, a zdjęcia? Gdzie zdjęcia? Quote
kosu32 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Co u Barrego? Jak biedak znosi te mrozy? Quote
marcyha Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Mrozy Baruchowi nie straszne - bo ma nową piękną dwupokojową budkę:) Muszę fotek poszukać... Quote
Ghanima Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dwupokojowa budka? Czadowo. Poprosimy zdjęcia koniecznie :) Quote
kosu32 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Baary - kochany psiaku - wszystkiego najlepszego dla Ciebie :) Quote
Ghanima Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 kosu32 napisał(a):Baary - kochany psiaku - wszystkiego najlepszego dla Ciebie :) Właśnie!!! Quote
Ghanima Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Barrusiu, buziaczki i mizianka :loveu: Czy Barry'emu nie brakuje funduszy na jakieś psiejskie potrzeby? Quote
Bjuta Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No i gdzie te foty... On ma już tak opatrzone allegro... Zmianka by się bardzo przydała! Quote
kosu32 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Agata69 jest pewnie mocno zabiegana. Ona ciągle jakieś nowe bidy wynajduje, a doba ma niestety tylko 24 godziny ... Quote
Ghanima Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Barrusiu, czy ja ci już życzyłam wszystkiego dobrego w nowym roku? To niniejszym nadrabiam zaległości :evil_lol: Cioteczki - Wam również! Quote
Ghanima Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pod koniec tygodnia buziaki dla Barry'ego:loveu: Spragniona wieści jestem, ale rozumiem, że Agata zajęta... Quote
Ghanima Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Barrusiu, czyżbyśmy znów zostali tylko we dwoje? Nie czuje sie najlepiej, ale ciebie, słonko, pozdrawiam z całych sił:loveu: Quote
Ghanima Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Barry - przy piątku ciotka cię pozdrawia i przyjemnego weekendu życzy! Quote
Agata69 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Barry jest chory, ma zapalenie krtani. Przewlekłe czy coś w tym stylu. Dostaje antybiotyki. Nie jest osłabiony czy niemrawy, ale mocno kaszle. Przy okazji wyprawy do weta okazało sie , że ma bolesne łapy, nie pozwolił sobie załozyć szelek. Biedny staruszek. Na szczęście ma naprawdę ciepłą budę, dobrą opiekę, no i towarzyszkę w postaci Kai. Przepraszam, że nie ma zdjęć, ale ja mam pod opieką wirtualna kilka piesków. Obsługa tego towarzystwa pochłania dużo czasu. Teraz mam ferie więc moze sie uda objechać towarzystwo i porobić foty. Może ktoś chciałby zasponsorować Barremu i Kai troche dobrego jedzonka? Quote
Ghanima Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Agata69 napisał(a):Barry jest chory, ma zapalenie krtani. Przewlekłe czy coś w tym stylu. Dostaje antybiotyki. Nie jest osłabiony czy niemrawy, ale mocno kaszle. Przy okazji wyprawy do weta okazało sie , że ma bolesne łapy, nie pozwolił sobie załozyć szelek. Biedny staruszek. Może ktoś chciałby zasponsorować Barremu i Kai troche dobrego jedzonka? Oj, biedny nasz Barruś, biedny... Pytałam jakiś czas temu, czy nie ma jakis potrzeb, więc podtrzymuje deklarację sponsoringu :) Ile trzeba i komu przelać? Wyściskajcie Barry'ego ode mnie, proszę, tylko delikatnie :) Quote
Agata69 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ghanima napisał(a):Oj, biedny nasz Barruś, biedny... Pytałam jakiś czas temu, czy nie ma jakis potrzeb, więc podtrzymuje deklarację sponsoringu :) Ile trzeba i komu przelać? Wyściskajcie Barry'ego ode mnie, proszę, tylko delikatnie :) Wiesz co, ja sie zorientuję co jemu najbardziej smakuje, myśle jednak ze worek dobrej karmy będzie najlepszy. Dowiem sie i ci napiszę. dzisiaj do weta idzie też Kaja , bo też kaszle. Kurcze biedne te piesy Quote
Agata69 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ghamina, zasiegnełam języka i wyszło na to, że najbardziej potrzebna jest sucha karma. Nie wiem ile chcesz przeznaczyć, ale sa dwie mozliwości. 1. Mozesz zamówić karmę w np. Krakvecie, opłacić i podać adres Tamary, czyli bezposredniej opiekunki i karmicielki. 2. Mozesz przekazać pieniądze na moje konto a ja zamówię karmę sama i przekaże Tamarze. Nie ukrywam, że ten pierwszy sposób byłby dla mnie wygodniejszy, ale zrobisz jak zechcesz. Myśle, że Purina dla starszych psów w zupełności wystarczy, Barry jada znacznie gorsze karmy. Wczoraj byliśmy na drugim zastrzyku i przy okazji na spacerze. Barry jak każdy prawdziwy facet płakał u weta i wtulał łeb w moje kolana. Idzie powoli, widać, że nogi juz nie te. Za to kaja to prawdziwa wariatka. Quote
Ghanima Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Agatko, nie wiem, czy doszła do Ciebie informacja na priv, ale karma podobno już ruszyła w drogę. Niestety, nie mieli na składzie odżywki dla piesków z kłopotami stawowymi, będą więc witaminki razy dwa - mam nadzieję, że się przydadzą. Barrusiu, buziaki :loveu: Quote
szachrajka14 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 przepraszam za offa zapraszam na wątek Zbirusia To jeden z tych które wiedzią co to spacer i miłośc :cool3:ale niestety nie zna slowa dom :-( był to szczeniak na łańcuchu... nie wiedział co to trawa...:shake: jego "właściciele" zostawili go przy rozwalającym sie domu...bez jedzenia i picia, zamiast budy stara rozwalająca sie szafa:mad: teraz ma sie juz lepiej... jest od ponad roku w schronisku(tarnogórskim Cichym Kącie);)... szukamy mu domku bo powoli traci nadzieje na lepsze jutro:oops: ponadto schronisku w ktorym przebywa grozi LIKWIDACJA, przez co czeka go śmierc:angryy: JEST CORAZ MNIEJ CZASU :roll: POMÓŻMY MU POZNAC DOM ON MA OK. 2 LAT TO TROCHE ZA MAŁO JAK NA ŚMIERC ,PRZED NIM JESZCZE DUŻO SZCZĘŚLIWYCH CHWIL:shake: http://www.dogomania.pl/threads/133054-CK-Zbirek-tyle-juA-wycierpiaA-ile-jeszcze-ma-to-znosic-SYTUACJA-KRYTYCZNA Quote
Agata69 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ghanima napisał(a):Agatko, nie wiem, czy doszła do Ciebie informacja na priv, ale karma podobno już ruszyła w drogę. Niestety, nie mieli na składzie odżywki dla piesków z kłopotami stawowymi, będą więc witaminki razy dwa - mam nadzieję, że się przydadzą. Barrusiu, buziaki :loveu: Informacja doszła, czekamy na paczkę. Quote
Ghanima Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Agatko i jak? Bo się zaczynam niepokoić, bo ta karma tak idzie i idzie... oby doszła :) Quote
Ghanima Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Barrusiu, hej, to ja! Buziaki :loveu: Quote
Ghanima Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Agatko - czy wysyłać następne jedzonko? Podejrzewam, że tamtą porcje Barruś już dawno pochłonął... Smakowało chociaz chłopakowi, czy może jakaś inną kupić? Quote
Bjuta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Tylko Ghanima pamięta o Barrusiu. Ja tu tylko wpadam sprawdzić czy są nowe foty. Za tydzień kończy się kolejne allegro - gdyby była szansa na jakieś zdjęcia to by było super, bo to allegro się już bardzo opatrzyło. Quote
Ghanima Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jest tu taka jedna ciotka - Ja :) - która bym chciała dokarmić Barrusia, wiec czeka i czeka na info od Agatki, a tu nic... Ale ciotka jest cierpliwa i czekać będzie. A Barrusiowi, jak zawsze, buziaki! Quote
Recommended Posts