Ghanima Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ojoj, jakie uszko klapnięte słodko :loveu: Barry, taki jesteś przystojniak, czemu nikt nie chcę mieć???:shake: Quote
kosu32 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Piękny ten nasz Barry. Szkoda tylko że nikt go nie chce zabrać do swojego domu i pokochać całym sercem. Quote
kosu32 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A ja myślałam że ciotka Ghanima wyjechała na jakieś dłuższe wakacje - bo tak jakoś cicho się zrobiło i smutno bez Niej ... Quote
Ghanima Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 kosu32 napisał(a):A ja myślałam że ciotka Ghanima wyjechała na jakieś dłuższe wakacje - bo tak jakoś cicho się zrobiło i smutno bez Niej ... Nie czaruj, Ciotko, nie czaruj :razz: Mnie też się za Wami tęskni, jak mnie nie ma przez kilka dni na dogo to cały czas mi po głowie chodzą myśli, co u psiaczków i Cioteczek... Quote
kosu32 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ghanima napisał(a):Nie czaruj, Ciotko, nie czaruj :razz: Mnie też się za Wami tęskni, jak mnie nie ma przez kilka dni na dogo to cały czas mi po głowie chodzą myśli, co u psiaczków i Cioteczek... Ja nie czaruję - ja tylko stwierdzam jak się sprawy mają. Smutno tu nam bez Ciebie i Twoich komentarzy ... Quote
Agata69 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Drogie dziewczyny, obiecuję, że porobię zdjęcia w nowym kojcu Barrego i Kai. Pamiętajcie, ze tam mieszka też Kaja, na nia tez nie ma chętnych jakoś...:shake: Quote
Bjuta Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Oj tak, nowe fotki, ale w słoneczku - jeśli słoneczko takie łaskawe! ;) Quote
kosu32 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Przebacz o Pani To wątek Barrego i my dlatego tak ciągle o Nim i o Nim ... A na fotki czekamy - bardzo :multi: Quote
Ghanima Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 I Kajuskę i Barrusia bardzo chętnie obejrzę :loveu: W wypadku Kai to trzeba chyba zastosować chwyt reklamowy: "super oferta: dwa psy w jednym" ;) lub nawet trzy... :evil_lol: Quote
Agata69 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ghanima napisał(a):I Kajuskę i Barrusia bardzo chętnie obejrzę :loveu: W wypadku Kai to trzeba chyba zastosować chwyt reklamowy: "super oferta: dwa psy w jednym" ;) lub nawet trzy... :evil_lol: Jestem przygotowana na każda ilość plus gratisy. Quote
Ghanima Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Agata69 napisał(a):Jestem przygotowana na każda ilość plus gratisy. To może przygotować "trójpaki", "czteropaki" itp.? :evil_lol: aha, i buziaki dla Barry'ego :loveu: Quote
kosu32 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No i czekamy na obiecane fotki Barrego z uroczą sąsiadką :roll: Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Oj tak, bo allegro niedługo się skończy, nowe fotki mile widziane!! Quote
Agata69 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Niestety zdjęć nie udało sie zrobić, złe warunki pogodowe. Quote
Bjuta Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jak będą, to się wymieni. Wznowione, chociaż stare jeszcze trwa godzinkę, ale muszę wyjść z domu. http://www.allegro.pl/item795850563_barry_dzielny_pies_z_lasu_psy.html Quote
Ghanima Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Barruś, witaj, pieseczku, widzę, że sesja fotograficzna ci się szykuje - staraj się więc grzecznie trzymać z dala od kałuży :loveu: Quote
Ghanima Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Barruś, witaj, pieseczku, widzę, że sesja fotograficzna ci się szykuje - staraj się więc grzecznie trzymać z dala od kałuży :loveu: Quote
Bjuta Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Barry, ty to jeszcze nie znasz takiej cioteczki Czarna1977:loveu:. Prawda? No to uważaj! ;) Quote
czarna1977 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ciotka zajrzała i zrobiła Barusiowi ogłoszenia :) [FONT=Times New Roman, serif]http://www.adopcjepsow.org//addanimal.php[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.animalia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.gumtree.pl – Łódź, Warszawa, Wrocław, Trójmiasto, Poznań[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.najpewniej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.sprzedasz.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.neeon.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.1001ogloszen.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.vendito.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.autogielda.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.tusprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pies.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://owi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.olx.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ojoj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Zwierzęta | i-Bazar.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://torun.stacja.biz[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://gablota.com[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.bazarek.biz[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.fistak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.bardzi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cwirek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.szerlok.pl[/FONT] Quote
kosu32 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 O jeny - szał po prostu !!! Super :loveu: Quote
Bjuta Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No widzisz Barry! Taką cioteczkę masz!! :loveu::loveu::loveu: Robi wrażenie, nie? Quote
Recommended Posts