Agata69 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 U Barrego bez zmian. Mam włąściwie wszystko, jedzonko, spacery, opiekę. Brakuje mu tylko domu. Nie wiem czy sie jeszcze doczeka. Quote
Ghanima Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jak dobrze usłyszeć wieści od Barry'ego - dzięki Agatko Quote
Ghanima Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Tydzień nam się skończył, Barry, mam nadzieję, że był dla ciebie miły, pieseczku, szkoda, ze nie przyniósł ludzia... może następny przyniesie? Quote
Ghanima Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dzieńdoberek, Barry. Zaczynamy nowy tydzień, pieseczku :loveu: Quote
Ghanima Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 We wtorek o poranku buzi i mizianko :loveu: Quote
Agata69 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 U Barrego bez zmian. ma się dobrze. Tamara zajmuje sie nim świetnie. W tym tygodniu kupię mu jedzonka. Quote
Nadziejka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 :loveu::loveu::klacz::Rose:Cioteczkiii sie przywitam i pieknie podziekuje w imieniu Barunia :loveu:czytam juz od kilku miesiecy o psiaczku rudzinku calusnym :loveu:jak dobrze ze Baruniek ma was cioteczki ! Szczescie jego na pyniolku widac ze hohoooooo :multi::multi:i ja pieknie dziekuje i zagladac bede dalej naturalnie hohoooo , maam tez nadziej ogromna na wspanialy , spokojny domek dla Barusia :loveu::bye:pozdrawiam was dziewczynyyyyy Quote
Ghanima Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Barry, ciotka wyjeżdża na kilka dni, mam nadzieję, że ktoś zajrzy do ciebie... Gdyby nie :placz: to przesyłam buziaki na zapas :loveu::loveu::loveu: Quote
Ghanima Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Barry, ciotka wróciła i cie pozdrawia :loveu: Quote
Ghanima Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Buzi, buzi, Barry o poranku :loveu: pokazuj się, chłopie, przystojniak jesteś, nie rozumiem, czemu nikt nie chce mieć na własność statecznego dżentelmena... Quote
kosu32 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ukłony dla Barrego ;) Ciotka kosu wraca do żywych po urlopie, więc będzie wpadać w odwiedziny na wątek staruszka ... Miejmy nadzieję że coś w krótce się zmieni - na lepsze :multi: Quote
Agata69 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zamówiłam Barremu nową , ocieplana budę, ma być za 3 tygodnie. czyli jesień i zimę, jesli nic się nie zmieni, Barry spędzi w nowym, ciepłym domku. Buda , którą miałam obiecana trafiła do innych potrzebujących psów. W poniedziałek porozmawiam też na temat daszku na części kojca Barrego. Oszacuję koszt tego przedsiewziecia i poproszę was o pomoc. Plany remontu kojca Barrego sa stare jak świat i nic się nie dzieje. Biorę sie za to sama;). Quote
Ghanima Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Bardzo się cieszę, ze remont "apartamentu" Barry'ego staje sie coraz bardziej realny. Jeżeli chodzi o koszty, to, oczywiście, możecie na mnie liczyć. Kosu32 - witaj po urlopie! Quote
kosu32 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ghanimo Jak mój komp w końcu będzie działać, podeślę fotki z naszego uroczego spotkania... i opiszę na spokojnie co i jak ... ;) Quote
Ghanima Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='kosu32']Ghanimo Jak mój komp w końcu będzie działać, podeślę fotki z naszego uroczego spotkania... i opiszę na spokojnie co i jak ... ;) Pisz, pisz ;) I pozdrowienia dla Leo, myślę, ze Barry się nie obrazi, ze to robię w tym miejscu :razz: Quote
Bjuta Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Barry ma obserwatora na allegro. :cool1: Allegro wygasa za 3 dni. Już ustawiłam wznowienie, bo mnie wtedy nie będzie... Quote
marcyha Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ciekawe jak Kaja będzie znosić jego amory, hehe:) Mam nadzieję, że się dogadają... Jutro Kaja idzie na kontrolę do weta, wygląda mizernie bidula... Quote
Ghanima Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Barry - widzę, ze masz nowa koleżankę! Chłopaku - do dzieła :razz: Quote
Agata69 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Barry bardzo dobrze dogaduje się z Kają. Niestety dni macicy Kai sa policzone... Czekamy na nowe M1 dla Barrego, pod koniec miesiące będzie daszek na budami i jadalnią. Jeszcze tylko maluch..... Quote
Ghanima Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Witaj Barry, razem z ciotka zaczynasz nowy tydzień - a pod koniec masz mieć ulepszenia, wiesz? :razz: No i koleżanka jest :cool3: Quote
Agata69 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Koleżanka Barutka, Kaja Kaja to pies z petli autobusowej. Pewnego dnia sie pojawiła i tak juz została. Na początku widocznie czekała na kogoś kto zostawił i odjechał jednym z tych dużych pojazdów; wypatrywała, podnosiła sie na kazdy przyjeżdżający autobus. Spała na trawniku, w cieniu autobusu, lub... po prostu na ulicy, cud, że nikt jej nie przejechał. Po jakimś czasie chyba zrozumiała i ... załamała się. Jej stan psychiczny był tak zły, że kiedy po nia pojechałyśmy z Marcyhą, byłyśmy pewne, że to stary umierający pies. Mimo to nie pozwoliła sie złapać od razu, potrwało to kilka dni. Zaopiekowana .... nagle rozkwitła. Okazała sie młodą, wesołą sunią, nagle szczęśliwą z tego co ma. A ma niedużo. Dzieli malutki kojec ze starym psem Barrym, dostała lichą budę, ale za to jedzonko i spacerki 2 razy dziennie. Gdy sie na nia patrzy, wydaje się że sama nie wierzy w swoje szczęście. Natychmiast zaprzyjaźniła sie zBarrym i podbiła serca opiekunów. Moze nie jest piękna, ale nadrabia entuzjazmem, serdecznościa i pięknym usmiechem. Kaja ma 2 lata, jest odrobaczona i odpchlona. Czeka na sterylke, niestety nie mamy już pieniędzy. Czeka na swojego człowieka. Bardzo proszę o wsparcie Kai, ogłoszeniowo i sterylkowo. Quote
kosu32 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pomyślimy nad pomocą i dla Niej ... Po 10-tym września czyli po Matki Boskiej Pieniężnej ... :cool3: Quote
Recommended Posts