Jump to content
Dogomania

Okaleczona astka Perła z olkuskiego schroniska - MA DOMEK:)

Recommended Posts

Posted

Zapowiadajacy sie szczesliwy raj dla Perly dobiegl konca, wczoraj hanek otrzymala telefon ze sunia jest zle traktowana przez dzieci i wlascicielke, chyba nawet bita. :placz: Musimy ja odebrac tylko nie mamy gdzie :shake::-( Pilnie poszukujemy dla Perly DT ktora uwielbia dzieci i nie moze bez nic zyc. :shake:

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pilnie poszukujemy kogos z Tarnowskich Gor do sprawdzenia tego stanu rzeczy. Jakos nie wyobrazam sobie odebrac Perle z lozka i umiescic ja w kojcu w boksie :-( a ja nie mam kiedy jechac sama jak do tej pory. Mam juz dosc tych beznadziejnych adopcji. Pol roku minelo, zabawka sie juz znudzila i trzeba sie jej pozbyc :angryy::mad:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Pilnie poszukujemy kogos z Tarnowskich Gor do sprawdzenia tego stanu rzeczy. Jakos nie wyobrazam sobie odebrac Perle z lozka i umiescic ja w kojcu w boksie :-( a ja nie mam kiedy jechac sama jak do tej pory. Mam juz dosc tych beznadziejnych adopcji. Pol roku minelo, zabawka sie juz znudzila i trzeba sie jej pozbyc :angryy::mad:

nie zebym byla zlosliwa ale od 5.10 wiadomo ze cos jest nie tak w domu gdzie przebywa suka i dalej nikt tego nie sprawdzil :-o ludzie przeciez na slasku jest cala masa dogomaniakow naprawde tak ciezko odezwac sie na watkach slaskich schronisk i poszukac kogos do wizyty :mdleje:

• 2 months later...
Posted

Niestety nie udalo sie dowiedziec gdzie jest Perla, :shake: :-( dlatego kierujemy sprawe na droge sadowa.
Trzeba ludzi uczyc ze zwierze nie jest rzecza, ze podpisanie umowy adopcyjne zobowiazuje. :mad:

Posted

a wiadomo cokolwiek gdzie moze byc?
moze warto uruchomic dogomaniakow z danego miasta aby sie rozgladali
ona przeciez dosc charakterystyczna
okoliczne schrony sprawdzone czy taki pies nie trafil?

Posted

Baba ewidentie cos kreci. O fakcie dowiedzialysmy sie od jej kolezanki, jak zadzwonilam pierwszy raz to powiedziala mi ze jest w Bytomiu u kolegi na czas az skonczy prawo jazdy. Pozniej przez dluzszy czas nie odbierala odemnie telefonow, i w koncu okazalo sie ze zmienila nr. tel. o tym tez poinformowala mnie ta sama kolezanka i zdobyla jej nowy nr. tel. Znow dzwonila w ubieglym tygodniu kilkanascie razy najpierw do niej zeby naychmiast podala mi nowy adres Perly, wtedy podala mi talko nr. tel. do osoby ktora rzekomo ma Perle ale nie podala adresu gdyz nie znala dokladnie wymienila tylko ul. Wojska Polskieo w Piekarach Slaskich, ta niby obecna wlascicielka nie odebrala ani razu telefonu a byla wlascicielka juz tez nie odbiera pomimo ze uslyszala odemnie ze kieruje sprawe do sadu. Przez Policje tez trudno cos uzgodnic bo dzielincow albo na rejonie, albo juz po pracy itd.

Posted

ale chyba szkoda psa.... żeby nawet nie sprawdzić czy prawde mówią? na śląsku jest sporo dogomaniaków - z takich obrotniejszych kojarzy mi się z Bytomiem wolontariusz z Fundacji SOS - teraz sobie nicka nie moge przypomnieć... ale facetów tam wiele nie ma

Posted

Akurat to wiem napewno ze suki nie ma u niej, jest tylko taka mozliwosc ze ktos kto mieszka w Piekarch Slaskich zeby podszedl do babska bo moze to zrobic kilka razy jak jej nie bedzie w domu, i wydebic od niej na miejscu adres nowego wlasciciela Perly. Ale nie znam nikogo na dogo kto jest z Piekar, a doniesienie do prokuratury i tak zrobimy, za duzo nerwow, kasy na telefony mi babsztyl zjadl zeby jej to uszlo na sucho.