Jump to content
Dogomania

Okaleczona astka Perła z olkuskiego schroniska - MA DOMEK:)

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelikaXD napisał(a):
Sory za pytanie ale sie na tym nie znam :oops: Kiedy ona mogła mieć cięte te uszy? Bo jeśli ktoś robi coś takiego (:angryy:) to chyba malutkim szczeniakom? A ona już jest spora i te uszy tak jakby w ogóle nie zagojone :roll:

na pewno nie za szczeniaka miała cięte :shake::shake::shake: ale czego oczekiwać jak nawet niektórzy hodowcy tną dorosłym psom uszy jak się nie układają jak potrzeba :shake::angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']na pewno nie za szczeniaka miała cięte :shake::shake::shake: ale czego oczekiwać jak nawet niektórzy hodowcy tną dorosłym psom uszy jak się nie układają jak potrzeba :shake::angryy:

dokładnie :angryy::angryy:

piękna jest maleńka :loveu::loveu:

Posted

Perla juz w DT w Jaworznie, jutro pojdzie do weta, zrobila po drodze nieciekawa koope, z nosa jej cieknie na szczescie nic zielonego, ale napewno to przeziebienie, chyba konczy jej sie cieczka lub zaczyna. I byl juz pierwszy jakze glupi telefon o nia, ile ma lat i czy jest wysterylizowana, :angryy: dalszej rozmowy nie musze komentowac. :shake:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Perla juz w DT w Jaworznie, jutro pojdzie do weta, zrobila po drodze nieciekawa koope, z nosa jej cieknie na szczescie nic zielonego, ale napewno to przeziebienie, chyba konczy jej sie cieczka lub zaczyna. I byl juz pierwszy jakze glupi telefon o nia, ile ma lat i czy jest wysterylizowana, :angryy: dalszej rozmowy nie musze komentowac. :shake:

A DT skąd się pojawił?

Ostatnio miałam pytanie z NK właśnie od dziewczyny z Jaworzna, może to ta sama osoba?

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
A DT skąd się pojawił?

Ostatnio miałam pytanie z NK właśnie od dziewczyny z Jaworzna, może to ta sama osoba?

Tak! To najprawdopodobniej właśnie ta pani, ona mówiła, że dowiedziała się o fundacji z naszej klasy.

Perełka ma strasznego świerzba w uszkach, a w kupie była krew. A jak kicha to wszystkich w koło oglutowuje. Ale trzyma się dzielnie!

Posted

IKA & SONIA napisał(a):

Ta Pani na początku była chętna wziąć Lakiego na DT.

Tak, ale Laki na koty reaguje gorzej niż Perła, zupełnie by się nie nadawał. Tym niemniej i tak się obawiam żeby głuptuli nic do głowy niemądrego nie przyszło, żeby DT się nie zraził.

Posted

:multi: Ona troszkę się obawiała czy spełnia kryteria jako DT, a ja z kolei nie chciałam nic pisać na forum, żeby nie zapeszać.

Ta Pani na początku była chętna wziąć Lakiego na DT.

Posted

Mile wiadomosci z DT, sunia musiala zostac w domu sama bo pancia poszla do pracy i to na dodatek z piekna kocica. Pani powiedziala mi ze nie mogla sie skupic w pracy bo sie martwila co dzieje sie w domu. Od godziny 9 rana do 15 po poludniu zwierzaczki byly same. Panicia zastala w domu lad i porzadek sunia niczego nie tknela, lezala sobie na wersalce :mad: a piekna kocica w lazience na pralce znalazla sobie miejsce. :lol: Jaka jest diagnoza po wizycie u weta dowiemy sie jutro. :roll:

Posted

Sunia jest dosc zaniedbana, jak powiedzial pan dr. w pierwszej kolejnosci zaczal leczyc uszy i trzeba zrobic porzadek z przewodem pokarmowym jak to okreslil, zielone koopy prawie biegunki. Dzis nastepna wizyta u weta.