Weronikaa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No tak :cool1: Ja jak zawsze pomylilam :evil_lol: Ale tyle tych psiakow jest, ze wszystko sie miesza. Wiec swietnie, ze sunia w dt :cool3: Quote
Ada-jeje Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Wczorajsze wiadomosci od weta. W uszach to nie jest swierzb to jest stan zapalny i pancia dostala do domu krople do czyszczenia, sunia bierze tez antybiotyk, ostatni w piatek, w tej chwili wet nie potrafi stwierdzic czy to juz koniec cieczki czy poczatek, a na sterylke trzeba jeszcze poczekac az ogolny stan zdrowia suni sie poprawi. Najwazniejsze ze zostaje 7 godzin sama i jest grzeczna, nie niszczy niczego w domu, ale z kotem miala spiecie ze az na mordce krew sie pokazala. Powiedzialam pani zeby podczas jej nieobecnosci w domu zamykala kotke, to jeszcze za wczesnie zeby ryzykowac zostawiajac je same. Quote
Ada-jeje Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pilne !!! Perla ma szanse na DS, kto moze zrobic wizyte przedadopcyjna w okolicach Katowic. Quote
Alicja Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Ada-jeje']Pilne !!! Perla ma szanse na DS, kto moze zrobic wizyte przedadopcyjna w okolicach Katowic. daj znaka do Amikat lub Tengusi , znają tam wszystkich ;) Quote
Tengusia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 dzwonilam do owej pani ale pani powiedziala ze ten tydzien i nastepny odpada bo wyjezdza ... mam jej wyslac swoj numer smsem i ona sie odezwie jak wroci ... nie wiem jak wy ale dla mnie jest to dziwne ze ktos interesuje sie adopcja przed wyjazdem :roll: ja wiem ze jestem zbyt podejzliwa ale tak na chlopski rozum rzecz biorac jesli dzwonie o psa to dlatego ze chce go wziasc, chce jak najszybciej (dla dobra psa), a nie dzwonie przed dwutygodniowym wyjazdem zeby ... sama niewiem zrobic nadzieje, rozeznac sie :shake: sama nie wiem ... jak pani sie odezwie jesli tylko bede miec mozliwosc przeprowadze wizyte ... poki co pozdrawiam i znikam ;) Quote
Ada-jeje Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Czyli domek pod wielkim znakiem zapytania ???, ale z doswiadczenia wiemy ze sa to sytuacje nagminne. :angryy: Quote
Ada-jeje Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Z DT otrzymalismy smsa: sunka bardzo grzeczna, nie sprawia zadnych klopotow, a kota boi sie, omija go lukiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ada-jeje napisał(a):Z DT otrzymalismy smsa: sunka bardzo grzeczna, nie sprawia zadnych klopotow, a kota boi sie, omija go lukiem :evil_lol: wie ze koty to dranie ;) Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ada-jeje napisał(a):Perla chciala go zszamac :angryy: miala na niego ochote, ale dwa razy po mordce dostala ze az krew sie polala, to i kota omija :evil_lol: cholercia czemu moje dwie pitbullki kudłate :lol: nie chcą się tak szybko nauczyć że kotka sie nie goni :shake: Quote
Ada-jeje Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Perla chciala go zszamac :angryy: miala na niego ochote, ale dwa razy po mordce dostala ze az krew sie polala, to i kota omija :evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Co słychać u suni? Czy może być już ogłaszana w Przełomie? Quote
Ada-jeje Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tak, Kasiu mozna ja juz oglaszac, wiadomo ze zanim znajdzie sie ktos odpowiedni to troche czasu uplynie. Qurde zapomnialam dzis zadzwonic do weta, :oops: mam nadzieje ze zrobie to jutro. Quote
IKA & SONIA Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ada-jeje napisał(a):Tak, Kasiu mozna ja juz oglaszac, wiadomo ze zanim znajdzie sie ktos odpowiedni to troche czasu uplynie. Qurde zapomnialam dzis zadzwonic do weta, :oops: mam nadzieje ze zrobie to jutro. Zaraz skrobnę do Hanek z prośbą o fotkę i sunia będzie najbliższym numerze. Quote
Ada-jeje Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mordeczka, przyklejka, tego ktory ja tak oszpecil, moglabym z czystym sumieniem :2gunfire: Quote
malawaszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ada-jeje napisał(a):Mordeczka, przyklejka, tego ktory ja tak oszpecil, moglabym z czystym sumieniem :2gunfire: dokładnie! nie dość, że to wygląda jakby było cięte tępym narzędziem to jeszcze tak krzywo :shake: Quote
Ada-jeje Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A sunka ma wyjatkowy charakterek jak na amstaffke, jest nauczona komend, jest bardzo posluszna, nie ciagnie na smyczy, nie brudzi, zostaje sama przez 8 godzin, toleruje dzieci, (ale o kota pani sie boi) i wyniosla kotke do ojca, bo kocica bardzo sie stresuje. Wiem ze mozna by Perle nauczyc zycia z kotem razem ale do tego potrzeba troche wiedzy no i czasu. Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 mimo uchów spapranych ...cudeńko ...oki pełne uczucia:loveu: Quote
IKA & SONIA Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tymczasowa Pani przysłała kolejne fotki: Sunia jest rozbrajająca, ma tyle zabawek wokół siebie :loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ale jej sie DT trafil :loveu::loveu::loveu: marzenie :multi: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 :loveu::loveu::loveu:ona jest rewelacyjna http://img299.imageshack.us/img299/5622/sukainietylko001.jpg Quote
malawaszka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 no to sterylka szybciutko i po kłopocie - póki jeszcze czas Quote
Ada-jeje Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Nasza Perla chyba zaciazona, :angryy: jak ja zabyralysmy konczyla jej sie cieczka, a byla przeciez na kwarantannie, ciekawa ta kwarantanna :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts