Jump to content
Dogomania

Okaleczona astka Perła z olkuskiego schroniska - MA DOMEK:)

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny dzwonila dzis do mnie pani u ktorej mialam byc na wizycie, a ktora wyjezdzala i miala zadzwonic po powrocie ... problem w tym ze przy pierwszej rozmowie nie dokladnie zrozumialam skad pani jest, a jest z Piekar Śl - ja nie dam rady tam pojechac, przykro mi ale to za daleko a ja mam zbyt wiele na glowie teraz swoich problemow :shake: dlatego warto poszukac kogos z Piekar na wizyte, pani czeka, ja powiedzialam ze do poniedzialku ktos powinnien sie z nia skontaktowac z nadzieja ze znajdziemy kogos tak szybko na ta wizyte ;)

przykro mi ze nie moge pomoc :(

Ada-jeje ma telefon do pani, ja jak cos mam jej adres i moge podac na pw.

Posted

Dzieki tengusia nr. tel. tez do niej mam, zadzwonie jutro, bo sunie i tak nie wydam przed sterylka, o czym ona wie, nalezy tylko znalezc kogos z Piekar Sl. do przeprowadzenia wizyty.

Posted

łoooo matko!!!!!
cóż to za cudeńko!
dlaczego ja tu dopiero teraz trafiłam???:crazyeye:
czy sunia była na ogólnym bullowatych? bo nie widziałam...jest cudowna!śliczny różowy świński ryjek...tylko te biedne uszka:placz:
jak można było taką jej krzywdę zrobić i oszpecić?:shake: poobcinałabym conieco temu kto jej to zrobił:angryy::angryy::angryy:

super że jest w takim fajnym dt, trzymam kciuki za ds !

Posted

Nasza slodziutka i grzeczniutka Perelcia, ma juz wyleczone uszka ktore musza byc przez cale jej zycie dokladnie czyszczone. Jest juz w takim stanie ze zostanie poddana strylizacji w nadchodzacym tygodniu, no i przekonamy sie czy byla zaciazona :angryy:

Posted

Domek szykuje sie w Piekarach Slaskich, panie dzwoni i pyta o Perelcie juz trzeci raz a ja w kolko ze jeszcze nie do wydania, na nastepny telefon czekam w poniedzialek, nie wiem jak Perla czuje sie po zabiegu bo zabieg byl dopiero o godzine 20.00.

Posted

Rozwydrzona jak widac na zalaczonych fotkach, juz jej wersalka i poslanko nie wystarcza :shake: kolanka panci jej pachna :mad: Tak pancia wspominala ze siedziala by tylko na kolankach, a pancia nie potrafi jej odmowic.:angryy: A byla tak dobrze wychowana, musi szybko pancie opuscic bo jej docelowa pancia nie da sobie pozniej z nia rady.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Rozwydrzona jak widac na zalaczonych fotkach, juz jej wersalka i poslanko nie wystarcza :shake: kolanka panci jej pachna :mad: Tak pancia wspominala ze siedziala by tylko na kolankach, a pancia nie potrafi jej odmowic.:angryy: A byla tak dobrze wychowana, musi szybko pancie opuscic bo jej docelowa pancia nie da sobie pozniej z nia rady.

no bo ona taka malutka przytulic sie chciala :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Perelcia byla zaciazona :angryy::angryy::angryy:

:shake:........masakra ...nie ona 1sza i niestety nie ostatnia :-(...całe szczęście ze juz po wszystkim u niej