Tengusia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 dziewczyny dzwonila dzis do mnie pani u ktorej mialam byc na wizycie, a ktora wyjezdzala i miala zadzwonic po powrocie ... problem w tym ze przy pierwszej rozmowie nie dokladnie zrozumialam skad pani jest, a jest z Piekar Śl - ja nie dam rady tam pojechac, przykro mi ale to za daleko a ja mam zbyt wiele na glowie teraz swoich problemow :shake: dlatego warto poszukac kogos z Piekar na wizyte, pani czeka, ja powiedzialam ze do poniedzialku ktos powinnien sie z nia skontaktowac z nadzieja ze znajdziemy kogos tak szybko na ta wizyte ;) przykro mi ze nie moge pomoc :( Ada-jeje ma telefon do pani, ja jak cos mam jej adres i moge podac na pw. Quote
Ada-jeje Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dzieki tengusia nr. tel. tez do niej mam, zadzwonie jutro, bo sunie i tak nie wydam przed sterylka, o czym ona wie, nalezy tylko znalezc kogos z Piekar Sl. do przeprowadzenia wizyty. Quote
agaga21 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 łoooo matko!!!!! cóż to za cudeńko! dlaczego ja tu dopiero teraz trafiłam???:crazyeye: czy sunia była na ogólnym bullowatych? bo nie widziałam...jest cudowna!śliczny różowy świński ryjek...tylko te biedne uszka:placz: jak można było taką jej krzywdę zrobić i oszpecić?:shake: poobcinałabym conieco temu kto jej to zrobił:angryy::angryy::angryy: super że jest w takim fajnym dt, trzymam kciuki za ds ! Quote
andzia69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 no taka ładna niunia:loveu: ze źle obcietymi ucholkami:angryy: a ja nic nie wiedziałam o niej!:mad: czemu w tytule nie dałyscie, ze to astka?:crazyeye: Quote
agaga21 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 andzia , jej chyba nie ma na twoim ogólnym wątku? Quote
hanek Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 andzia69 napisał(a): czemu w tytule nie dałyscie, ze to astka?:crazyeye: Już poprawiam tytuła. Quote
Ada-jeje Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Nasza slodziutka i grzeczniutka Perelcia, ma juz wyleczone uszka ktore musza byc przez cale jej zycie dokladnie czyszczone. Jest juz w takim stanie ze zostanie poddana strylizacji w nadchodzacym tygodniu, no i przekonamy sie czy byla zaciazona :angryy: Quote
Ada-jeje Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Perla dzis miala zabieg, a w przyszlym tygodniu jak domek bedzie ok. to juz w nim zostanie. :crazyeye: Quote
IKA & SONIA Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ada-jeje napisał(a):Perla dzis miala zabieg, a w przyszlym tygodniu jak domek bedzie ok. to juz w nim zostanie. :crazyeye: A skąd jest domek? Z Perełką wszystko ok po zabiegu?? Quote
Ada-jeje Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Domek szykuje sie w Piekarach Slaskich, panie dzwoni i pyta o Perelcie juz trzeci raz a ja w kolko ze jeszcze nie do wydania, na nastepny telefon czekam w poniedzialek, nie wiem jak Perla czuje sie po zabiegu bo zabieg byl dopiero o godzine 20.00. Quote
IKA & SONIA Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Najnowsze fotki Perełki :lol:: Jak widać tymczasowa Pańcia suczynki dba o nas ;) Quote
agaga21 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 wspaniale że sunia już teraz -w dt jest kochana i przytulana. Quote
Ada-jeje Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Rozwydrzona jak widac na zalaczonych fotkach, juz jej wersalka i poslanko nie wystarcza :shake: kolanka panci jej pachna :mad: Tak pancia wspominala ze siedziala by tylko na kolankach, a pancia nie potrafi jej odmowic.:angryy: A byla tak dobrze wychowana, musi szybko pancie opuscic bo jej docelowa pancia nie da sobie pozniej z nia rady. Quote
Tengusia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ada-jeje napisał(a):Rozwydrzona jak widac na zalaczonych fotkach, juz jej wersalka i poslanko nie wystarcza :shake: kolanka panci jej pachna :mad: Tak pancia wspominala ze siedziala by tylko na kolankach, a pancia nie potrafi jej odmowic.:angryy: A byla tak dobrze wychowana, musi szybko pancie opuscic bo jej docelowa pancia nie da sobie pozniej z nia rady. no bo ona taka malutka przytulic sie chciala :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Perelcia byla zaciazona :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Ada-jeje']Perelcia byla zaciazona :angryy::angryy::angryy: :shake:........masakra ...nie ona 1sza i niestety nie ostatnia :-(...całe szczęście ze juz po wszystkim u niej Quote
Recommended Posts