majqa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Kana napisał(a):(...) Może poprosić sklepikarkę zeby powiedziała że to dla niej ? Może oddał by za "kawę". Jeśli tylko macie taką możliwość, to w ogóle się nad tym nie zastanawiajcie. Może ta pani zechce dopomóc. Quote
makulka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 To trzeba działać może pocieszy się 200 stówam .bo nikt normalny mu więcej nie da ,może nie męczmy go więcej telefonami bo facet sobie pomyśli że takie zainteresowanie to będzie chciał więcej :shake:ja tak jak zadeklarowałam daje 100zł. Quote
Red Dingo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 zagladam tylko na szybko aby nie zapomniec wrocic do tego watku po powrocie z urlopu .. Quote
Zbójini Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 a czytałyscie co mowimy? że dajemy 200 i ze pies nie jest więcej wart. to jak on może pomyślec żeby chciec więcej? Quote
Reksiu21 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 makulka napisał(a):.....,może nie męczmy go więcej telefonami bo facet sobie pomyśli że takie zainteresowanie to będzie chciał więcej ..... Dokladnie to samo sobie pomyslalam. :roll: Quote
gosikf & dogs Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Ludzie, on ostatnio o sklepikarce powiedział(to jest ta kobieta z którą współpracuję ja) że w życiu za nic nam tego psa nie odda. Może Kana zadzwoni i powie że uzbierała 200zł na psa? Kto w końcu daje tymczas? Karmę na razie dam jaką mam i dołożę 20zł do wykupienia psa. Jeśli ktoś zdecyduje się przyjechać psa wykupić, ja będę czekać że tak powiem za rogiem i zawieziemy go do tymczasu(nie wiem u kogo w końcu?). Na razie jednak mamy 120zł z deklaracją makulki. Jeśli się uda z nim potargować o czas to by było dobrze. Np., że Kana może przyjechać po pieska w tygodniu, np. w czwartek. Może udało by się uzbierać kasę i dogadać tymczas. Jak on chce sprzedać psa za 1000zł jak sam go kupił za 350!!! Ja zwariuję! Quote
Zbójini Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 gosikf & dogs napisał(a): Jak on chce sprzedać psa za 1000zł jak sam go kupił za 350!!! Ja zwariuję! jak to nie wiesz? karmienie , fachowe szkolenie, opieka, cieszmy się że tylko tyle:razz:Pan zna wartość swojego psa. Jak mu powiedziałem ze do wzięcia jaest kilkanaście psów i to za darmo w tej chwili to mi powiedział że za darmo to nie u niego. :cool3: Z tego co się zorientowałem to Israel zaproponował tymczas. Kana mieszka w Gdańsku więc ewentualnie telefonicznie może zagrać z gościem ale ktoś musi ją zagrać na miejscu. Quote
Kana Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ehh mogę pomóc jak tylko potrafię. Mogę zacząć się z nim targować. Coś wymyślić. Ile możemy maks dac ? 300 zł ? On jest we Wrocku tak ? Quote
gosikf & dogs Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Tak on we Wrocławiu jest. Na razie mamy 120zł z deklaracją makulki włącznie. To za mało chyba. Nie wiem za ile on go sprzeda. Pies jest we Wrocławiu a jeszcze transport do Gdańska??? Kurde, nie mamy w sumie nic na razie. Nie mamy tymczasu na miejscu. Nie mogę go przetrzymać bo mam do dyspozycji 20m kw i 3 psy obecnie. Quote
Zbójini Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jakiego Gdańska?:evil_lol: israel napisał(a):Jeżeli zdecydujecie się psiaka wykupić a nie mielibyście go gdzie umieścić - psiak może przyjeżdżać na Śląsk (Górny ;)). Zajmiemy się nim. Quote
majqa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Zbójini napisał(a):Jakiego Gdańska?:evil_lol: No właśnie...chyba, że coś wyszło w trakcie. Hm...a w nd giełda... :-( Quote
Kana Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Kurcze i co tu robić. Pozostaje nam w poniedzialek zadzwonic czy pies jeszcze jest. Może musimy poczekac az spusci z ceny jak zobaczy ze nie sprzedał go na giełdzie. Quote
graynew Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ale ludzie nie dajmy sie "idiocie" zwariowac. Kto normalny da mu 1000zl za "starego" psa. I to jeszcze zle wygladajacego i zastraszonego. Ci co kupuja na gieldzie to czesto z nie wiedzy ale szukaja malego szczeniaczka ktory bedzie z nimi dlugo. A nie psa ktory owszem nie ma 10 lat ale szczeniaczkiem mala kuleczka slodka dla dzieci juz nie jest!!!! Nie ma zadnych papeirow a Pan nie wyglada na takiego co by o niego dbal. CO do Kasy to Israel tez chyba 20 zl oferowal. Do sprawdzenia we wczesniejszych postach. Ja bede dzwonic w poniedzialek do goscia i zaproponuje mu 150zl max. Zobaczymy co on na to. Quote
gosikf & dogs Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Sorry za ten Gdańsk:eviltong: No ale tak czy siak trzeba mieć albo transport z miejsca, albo dt we Wrocku. Mam nadzieję, że on w końcu ustąpi. Myślę, że sam jest świadom jakie głupoty gada mówiąc o 1000zł, ale chce znaleźć kogoś naiwnego. Przecież te bujdy, że na giełdzie tyle mu proponowano to już przesada. Sam od początku mówił że za 1000zł go sprzeda i chciał podeprzeć swoje zdanie czymś dlatego potem mi powiedział, że na giełdzie też tyle mu chcieli dać za niego. On być może nawet tam nie był wcale... Powinien w końcu odpuścić jak chce się psa pozbyć szybko. Quote
makulka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 To może zgłosić dziada do TOZU za znecanie sie nad psem bo przecież to robi,jak bedzie robł kłopoty Quote
graynew Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 JA 3 razy probowalam, ale albo cos mu sie stalo ( moze mial zawal :razz:) albo zapomnial gdzies tel bo nie odbieral. Jutro znowu bede probowac. Quote
gosikf & dogs Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Próbujcie, próbujcie. On odbierać nie chce ostatnio. Atosa trzeba mu zabrać! Jeszcze nie wiem jak. Może ktoś wytarguje te 200zł? Ostatnio był w sklepie i powiedział, że córka sklepikarki dzwoniła do niego ale się już nie odzywała to i na giełdzie chciał sprzedać. Sklepikarka wszystko potwierdziła, że to jej córka faktycznie itd. ale nie wie czemu się już nie odezwała ;) Trzeba naciskać z tą ceną i za 200 w końcu opchnie. Quote
Zbójini Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 gosikf & dogs napisał(a):na giełdzie chciał sprzedać. ale nie sprzedał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rura na pewno juz mu zmiękła albo się nie znam na ludziach. W tej chwili już go cenię na 5 stówek:evil_lol: Quote
Kana Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 gosikf & dogs napisał(a): Ostatnio był w sklepie i powiedział, że córka sklepikarki dzwoniła do niego ale się już nie odzywała to i na giełdzie chciał sprzedać. Sklepikarka wszystko potwierdziła, że to jej córka faktycznie itd. ale nie wie czemu się już nie odezwała ;) . To ja :diabloti: Ta "córka". Za takową mnie wziął nie wiem czemu :razz: bede próbowac jutro ;) Quote
LILUtosi Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ja jestem z Wrocławia. Podajcie na priva adres i telefon. Na jaką giełde on niby chodzi?? Samochodowa na długa czy obok Korony??? Quote
gosikf & dogs Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Chodzi niby na świebodzki, tam gdzie handlują zwierzętami co niedziele... Podam telefon, podkreślam, że chodzi o telefony z potencjalnym zainteresowaniem kupna psa. Musimy wszyscy robić to samo i zbijać cenę. Czy taki telefon chcesz wykonać LILUtosi? Quote
Kana Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cisza... jak w wielu wątkach.. dogomaniacy gdzie jesteście ? :razz: Quote
Recommended Posts