Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam rodzinę na wsi,wiadomo jak psy spędzają życie na wsi :angryy:
Napisał do mnie syn mojej kuzynki że ktoś im podrzucił psa-szczeniaka.
Ma ok 4/5 miesięcy bo zębiory już wyszły
Jeszcze narazie są chętni szukać mu domu dlatego napisali do mnie ale wiadomo że jesli dom się nie znajdzie może trafić do kogoś tam-na wsi i skończy na łańcuchu tymbardziej ze bedzie duuuży.
Jest śliczny :loveu:
Pilnie szukam mu domu lub chociaż tymczasu żeby jego przyszłość była pewniejsza.
Psiak przebywa w Opatowie koło Ostrowca Świętokrzyskiego

Błagam o ogłoszenia,tymczas lub dom stały

Tekst do ogłoszeń:
Szczeniak, 4 miesięczny piesek - wesoły, rozbrykany, beztroski... tak powinno być, ale miał pecha urodzić się na wsi... Podrzucono go do gospodarstwa, gdzie trafił na łańcuch - nie może tam zostać i nie chcemy, żeby wziął go ktoś stamtąd - nie chcemy, żeby ten piękny psiak spędził życie uwiązany do budy! Wyrośnie na dużego psa, będzie piękny, a chcemy, żeby był również szczęśliwy. Szukamy dla niego opiekunów, dla których będzie Przyjacielem, którzy będą go kochać i dbać o niego. Szukamy kogoś kto sprawi, że ta zatroskana mordka psiego dziecka będzie się uśmiechać!

kontakt

gg:8558482
@:[email protected]

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki cudny ... :shake: Teraz łańcuch to średniowiecze :diabloti: powiedz tym ludziom że tylko zacofani maja psa na łańcuchu teraz sie trzyma psiaki w kojcu :eviltong:
Nie no ... wiem jak to jest, ja tez mam znajomych co maja psy na łańcuchu :-(:-(:-( Niewiele do nich dociera... Taka mentalność i normalka tak byli wychowani i tak postepują.

Posted

Szczeniak, 4 miesięczny piesek - wesoły, rozbrykany, beztroski... tak powinno być, ale miał pecha urodzić się na wsi... Podrzucono go do gospodarstwa, gdzie trafił na łańcuch - nie może tam zostać i nie chcemy, żeby wziął go ktoś stamtąd - nie chcemy, żeby ten piękny psiak spędził życie uwiązany do budy! Wyrośnie na dużego psa, będzie piękny, a chcemy, żeby był również szczęśliwy. Szukamy dla niego opiekunów, dla których będzie Przyjacielem, którzy będą go kochać i dbać o niego. Szukamy kogoś kto sprawi, że ta zatroskana mordka psiego dziecka będzie się uśmiechać!

tak na szybko

Posted

MartynaP napisał(a):
byłam tam 3 dni w wakacje-malam dosc jak widzialam co oni robia z psami a jak mowilam ze nie mozetak byc i wogole to twierdzili ze jestem z mialsta i sie nie znam :shake:

Norma :roll: Dobrze że załozyłas watek temu psiakowi

Posted

MartynaP napisał(a):
na mnie bo niewiadomo czy wieśniaki telefon odbiora :shake:

Tak , lepiej Ty miej z nimi kontakt bo Cie dobrze znają i maja do Ciebie zaufanie :roll: i osobiście wybierzesz psiakowi dobry domek a czy on ma jakies imię ??