MartynaP Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mam rodzinę na wsi,wiadomo jak psy spędzają życie na wsi :angryy: Napisał do mnie syn mojej kuzynki że ktoś im podrzucił psa-szczeniaka. Ma ok 4/5 miesięcy bo zębiory już wyszły Jeszcze narazie są chętni szukać mu domu dlatego napisali do mnie ale wiadomo że jesli dom się nie znajdzie może trafić do kogoś tam-na wsi i skończy na łańcuchu tymbardziej ze bedzie duuuży. Jest śliczny :loveu: Pilnie szukam mu domu lub chociaż tymczasu żeby jego przyszłość była pewniejsza. Psiak przebywa w Opatowie koło Ostrowca Świętokrzyskiego Błagam o ogłoszenia,tymczas lub dom stały Tekst do ogłoszeń: Szczeniak, 4 miesięczny piesek - wesoły, rozbrykany, beztroski... tak powinno być, ale miał pecha urodzić się na wsi... Podrzucono go do gospodarstwa, gdzie trafił na łańcuch - nie może tam zostać i nie chcemy, żeby wziął go ktoś stamtąd - nie chcemy, żeby ten piękny psiak spędził życie uwiązany do budy! Wyrośnie na dużego psa, będzie piękny, a chcemy, żeby był również szczęśliwy. Szukamy dla niego opiekunów, dla których będzie Przyjacielem, którzy będą go kochać i dbać o niego. Szukamy kogoś kto sprawi, że ta zatroskana mordka psiego dziecka będzie się uśmiechać! kontakt gg:8558482 @:[email protected] Quote
sonikowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Piękny jest. Na tymczas potrzebne sa pieniądze, ale może udałoby się zebrać? Quote
malawaszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ogłoszenia poróbcie i szybko się domek znajdzie - cudny jest, będzie dużym psiakiem! Quote
Owieczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jaki cudny ... :shake: Teraz łańcuch to średniowiecze :diabloti: powiedz tym ludziom że tylko zacofani maja psa na łańcuchu teraz sie trzyma psiaki w kojcu :eviltong: Nie no ... wiem jak to jest, ja tez mam znajomych co maja psy na łańcuchu :-(:-(:-( Niewiele do nich dociera... Taka mentalność i normalka tak byli wychowani i tak postepują. Quote
MartynaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 byłam tam 3 dni w wakacje-malam dosc jak widzialam co oni robia z psami a jak mowilam ze nie mozetak byc i wogole to twierdzili ze jestem z mialsta i sie nie znam :shake: Quote
MartynaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 czy ktoś ma talent do pisania tekstów do ogłoszeń? :cool3: Quote
malawaszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Szczeniak, 4 miesięczny piesek - wesoły, rozbrykany, beztroski... tak powinno być, ale miał pecha urodzić się na wsi... Podrzucono go do gospodarstwa, gdzie trafił na łańcuch - nie może tam zostać i nie chcemy, żeby wziął go ktoś stamtąd - nie chcemy, żeby ten piękny psiak spędził życie uwiązany do budy! Wyrośnie na dużego psa, będzie piękny, a chcemy, żeby był również szczęśliwy. Szukamy dla niego opiekunów, dla których będzie Przyjacielem, którzy będą go kochać i dbać o niego. Szukamy kogoś kto sprawi, że ta zatroskana mordka psiego dziecka będzie się uśmiechać! tak na szybko Quote
Owieczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 MartynaP napisał(a):byłam tam 3 dni w wakacje-malam dosc jak widzialam co oni robia z psami a jak mowilam ze nie mozetak byc i wogole to twierdzili ze jestem z mialsta i sie nie znam :shake: Norma :roll: Dobrze że załozyłas watek temu psiakowi Quote
Natussiaa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 piękny pies,przydałyby mu się ogłoszenia. Dzisiaj wieczorem mogę porobic. Quote
MartynaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 DG32 napisał(a):Na kogo ogłoszenia robić??? na mnie bo niewiadomo czy wieśniaki telefon odbiora :shake: Quote
MartynaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 prosilam zeby go nikomu nie dawali ze postaram sie cos znalesc ale nigdy nic niewiadomo. Jak widac na zdjeciu buda juz na niego czeka :-( Quote
Owieczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 MartynaP napisał(a):na mnie bo niewiadomo czy wieśniaki telefon odbiora :shake: Tak , lepiej Ty miej z nimi kontakt bo Cie dobrze znają i maja do Ciebie zaufanie :roll: i osobiście wybierzesz psiakowi dobry domek a czy on ma jakies imię ?? Quote
DG32 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 alegratka kupiepsa adopcjapsa eoferty kokosy Quote
xmartix Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 i allegro: piękny szczeniak - będzie duży (567145828) - Aukcje internetowe Allegro Quote
halbina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 śliczny pycholek... fajnie, gdyby miał domek z ogródkiem, ale w domku też kanapę... Quote
MartynaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 dzięki wam bardzo-zaraz tez zrobie jakies ogloszonka Imienia niema ... Quote
MartynaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Katowice www.allegratka.pl Quote
Recommended Posts