Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jak tam mały szkrabek ???

link podesłany do osoby o której mówiłam ale niestety ... póki co nie chce "nowego" przyjaciela ... cóż doskonale rozumiem ze strata bardzo boli i inny przyjaciel nie zastąpi poprzedniego ... szkoda :-(

Posted

Po krótkiej wymianie zdań psiak został odrobaczony-zadzwonilam do tamtego weta pytalam ile kosztuje powiedzial ze 6 zł. wiec powiedzialam ze chyba to nie az taki majatek!! no i zostal odrobaczony-szczepiony ma byc po 10 dniach.

Posted

[quote name='MartynaP']mam dom dla niego we Wrocławiu do sprawdzenia jak tylko dostane numer telefonu i adres poszukam kogos do sprawdzenia

WOW :multi:
trzymamy kciuki i czekamy

Ps. przelew poszedł

Posted

jakaś osoba zgłosiła mi się żeby zaadoptowała szczeniaka. ale nic dokładniej nie wiem, czy odpisać że szczen do adopcji? ktoś z wro. ciekawe czy ta sama osoba?

Posted

juz jestem-bosz cały dzien po urzedach :angryy: pozniej w domu pełno roboty :shake:
Wiec tak:
przelewu niemam
xmatrix bede bardzo wdzieczna to jest na ulicy Maślickiej, to są okolice Kozanowa-tak ta pani napisala numer podam ci na PW

Posted

dzwoniłam do tej Pani i napisałam maila do tej drugiej osoby, z tą pierwszą umówiłam się na jutro na wizytę przedadopcyjną. Narazie wiem o tej Pani tyle, że mieszka w mieszkaniu dość dużym, mają 2-letniego kota, mają 2-kę dzieci (14 i 19 lat), szukają dużego szczeniaka, z Panią się bardzo miło rozmawiało, komunikatywna, otwarta. Jutro popołudniem tam będę. A dam znać na dogo późnym wieczorem, bo po wizycie muszę iść jeszcze do pracy na jakiś czas.

Posted

drugi dom dla tego szczeniaka o którym pisałam to: młoda para mieszkająca ze sobą, decyzja wspólna o psie, z tego co zrozumiałam mieszkają w domku jednorodzinnym, pies byłby w domu, nie wiem gdzie mieszkają,chyba na Dolnym Śląsku. Napisałam znowu do nich to powinnam wiedzieć o miejscowości.

macie doświadczenie dawania piesków młodym parom mieszkającym w domkach jednorodzinnych? bo tak sobie teraz pomyślałam, że jakby pojawiło się u nich dziecko to czy pies idzie na dwór wtedy? znam już taki domek niestety..
wiem wiem że o to trzeba się spytać na wizycie ale ludzie teraz mogą mówić jedno a potem robić co innego..