jolek68 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jestem ;) ale misiak cudny :loveu: tak, na wsi to właścicieli powinni zapinać na łańcuch a nie psa :angryy: nie dziwi mnie to bo pomimo że mieszkam blisko stolycy to u mnie też tak jest :mad: szkoda matołom parę zeta na kojec :shake: no i po co :mad: sory cioteczki za off ale potrzebuję pomocy dla psa cudo http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-billy-z-jozefowa-prosi-o-dom-132211/index2.html#post11865347 Quote
Owieczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Tak myslałam nad jego imieniem... może niech się nazywa FRODO ?? Co Wy na to ?? :razz: Quote
fioneczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 psie dzieciątko ... cudowny ... wyrosnie z niego piękny dosc duzy psiak wysłałam link koleżance - jej znajomy stracił właśnie swojego psa :-( może zainteresuje go to maleństwo ja nie mam szan żeby dać mu DT a tym bardziej DS ... przepraszam :-( Quote
MartynaP Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [url=http://www.pajeczyna.pl/]Darmowe og Quote
Soema Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nikt nie jest w stanie wziąc go na DT?:-( Może udałoby mi się go podrzucić do Krk w weekend, jakby się coś znalazło... To będzie piękny, duży pies... Quote
MartynaP Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Najgorsze jest ze on nie był u weta nie jest zaszczepiony pewnie tez nie byl odrobaczony. Pytalam czy dadza rade go zaszczepic ale nie dadza-kasy brak :shake: Quote
MartynaP Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 wielkie dzieki-im wiecej osob zajrzy na watek tym wieksza szansa Quote
Soema Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jeśli jest zdrowy to, w przypadku gdyby się znalazł DT, nie byłby problem.. Wygląda ładnie, nie jest wychudzony.. Ale pogoda się zmienia i o choróbsko nie trudno :shake: wysłałam jeszcze link dalej.. może..:roll: nie dajmy mu iść na łańcuch :-( Quote
MartynaP Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 niewiem prosilam zeby nikomu nie dawali jej ale wiadomo ze wiecznie to nie bedzie trwac.Pytalam czy moze u nich byc dopoki cos sie nie znajdzie powiedzieli ze lepiej jakby sie cos znalazlo znaczy sie tymczas Quote
Soema Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A Twoja rodzina ile czasu mu/nam daje? Ile tam może być? Quote
jolek68 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 MartynaP może wstawić psinę do "przygarnę psa" ;) tylko jako stróżującego :shake: Quote
xmartix Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 niuniek ma 1 osobę obserwująca na allegro (chyba że to jakaś dogo ciotka :mad: ) Quote
LILUtosi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Mam znajomych z Ostrowca co zwierrzaki kochają, a noz sie uda przynajmniej na DT. Zaraz podrzuce. Quote
MartynaP Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 LILUtosi napisał(a):Mam znajomych z Ostrowca co zwierrzaki kochają, a noz sie uda przynajmniej na DT. Zaraz podrzuce. o tak tak dziekujemy ;) juz go mial wziasc ponoc jakis chłop ale nie przyszedl po niego. Błagam ich zeby go nie oddawali ale wiecie jak to jest-kolejna mordka do wyzywienia :shake: Quote
Soema Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 I co tu robić.. :-( jakbym chociaż jeszcze tydzień w domu zostawała, to bym go do siebie wzięła.. Ale wracam do Krk, a tam kolejne 2 szczeniaki przyjadą.. a 4 psy to już by przesada była... Za dużo tego :shake::-( Quote
MartynaP Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 odezwali sie chetni panstwo.Mieszkaja w bloku , 3pokoje,piesek 4 kg.,dziecko 4 latka,zostawalby niedluzej niz 3 godziny sam,sa swiadomi tego ze musialby miec bardzo duzo ruchu Wiec niewiem.... Musze zrobic jakis bazarek i uzbierac na jego szczepienie, Quote
Soema Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A skąd Ci Państwo? Wiedzą, że on duży będzie. On pewnie teraz już te 4kilo ma :razz: Quote
MartynaP Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 wiedza własnie ...chca miec drugiego psiaka Quote
Soema Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 MartynaP napisał(a):wiedza własnie ...chca miec drugiego psiaka A skąd są? Transport by był potrzebny? Quote
MartynaP Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 z żor własnie transport :shake: Quote
Soema Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jeśli by miał odpowiednią dawkę ruchu, to akurat nie ma problemu.. Mam sporo znajomych co mają potężne psy w blokach, w liczbie "kilku" i dają radę, a psy szczęśliwe.. Ale to trzeba być świadomym.. No nie wiem, czasem wizyta przed adopcyjna daje możliwość oceny, a jak nie ten to może inny by u nich dom znalazł.. Martynko myślisz o tym domku poważnie, szukamy kogoś na wizytę? Quote
LILUtosi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wysłałm do znajomych info, bede czekac na odzew. NIe mam komórki do tych ludzi. Jesli ten piesek ma byc duzy to do mieszkania troche kiepsko, do tego jeszcze z kumlem i dzieckiem. No nie wiem. Quote
MartynaP Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 dlatego pokazałam tez Denisa jutro ma mi dac odpowiedz bo porozmawia z mezem Quote
Recommended Posts