Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem ;) ale misiak cudny :loveu:
tak, na wsi to właścicieli powinni zapinać na łańcuch a nie psa :angryy: nie dziwi mnie to bo pomimo że mieszkam blisko stolycy to u mnie też tak jest :mad:
szkoda matołom parę zeta na kojec :shake: no i po co :mad:

sory cioteczki za off ale potrzebuję pomocy dla psa cudo
http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-billy-z-jozefowa-prosi-o-dom-132211/index2.html#post11865347

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psie dzieciątko ... cudowny ... wyrosnie z niego piękny dosc duzy psiak
wysłałam link koleżance - jej znajomy stracił właśnie swojego psa :-( może zainteresuje go to maleństwo

ja nie mam szan żeby dać mu DT a tym bardziej DS ... przepraszam :-(

Posted

Jeśli jest zdrowy to, w przypadku gdyby się znalazł DT, nie byłby problem.. Wygląda ładnie, nie jest wychudzony.. Ale pogoda się zmienia i o choróbsko nie trudno :shake: wysłałam jeszcze link dalej.. może..:roll:
nie dajmy mu iść na łańcuch :-(

Posted

niewiem prosilam zeby nikomu nie dawali jej ale wiadomo ze wiecznie to nie bedzie trwac.Pytalam czy moze u nich byc dopoki cos sie nie znajdzie powiedzieli ze lepiej jakby sie cos znalazlo znaczy sie tymczas

Posted

LILUtosi napisał(a):
Mam znajomych z Ostrowca co zwierrzaki kochają, a noz sie uda przynajmniej na DT. Zaraz podrzuce.

o tak tak dziekujemy ;)
juz go mial wziasc ponoc jakis chłop ale nie przyszedl po niego.
Błagam ich zeby go nie oddawali ale wiecie jak to jest-kolejna mordka do wyzywienia :shake:

Posted

I co tu robić.. :-( jakbym chociaż jeszcze tydzień w domu zostawała, to bym go do siebie wzięła.. Ale wracam do Krk, a tam kolejne 2 szczeniaki przyjadą.. a 4 psy to już by przesada była... Za dużo tego :shake::-(

Posted

odezwali sie chetni panstwo.Mieszkaja w bloku , 3pokoje,piesek 4 kg.,dziecko 4 latka,zostawalby niedluzej niz 3 godziny sam,sa swiadomi tego ze musialby miec bardzo duzo ruchu
Wiec niewiem....

Musze zrobic jakis bazarek i uzbierac na jego szczepienie,

Posted

Jeśli by miał odpowiednią dawkę ruchu, to akurat nie ma problemu.. Mam sporo znajomych co mają potężne psy w blokach, w liczbie "kilku" i dają radę, a psy szczęśliwe.. Ale to trzeba być świadomym.. No nie wiem, czasem wizyta przed adopcyjna daje możliwość oceny, a jak nie ten to może inny by u nich dom znalazł.. Martynko myślisz o tym domku poważnie, szukamy kogoś na wizytę?

Posted

Wysłałm do znajomych info, bede czekac na odzew. NIe mam komórki do tych ludzi.
Jesli ten piesek ma byc duzy to do mieszkania troche kiepsko, do tego jeszcze z kumlem i dzieckiem. No nie wiem.