xmartix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nie mogę sobei przypomnieć skąd, ale zaraz poszperam, do Wrocławia w nd z tamtych rejonów (może z rejonów bliżej na Wrocław) przyjeżdża mała suńka, może i jego by się upchnęło, zaraz poszperam na wątkach i dam znać Quote
xmartix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 MartynaP napisał(a):Napisałam do dziewczyny z miau bo oferuje transport na trasie Kraków-Kielce ale niewiem co z nim bedzie w Krakowie,mam nadzieje ze uda mi sie z nia gdzie sna trasie spotkac.O ile wogole sie zgodzi bo on raczej wielkoscia kotka nie przypomina :roll: dziewczyna ta któa wiezie tę suńkę do Wro o któej pisałam post wyżej, jedzie z Katowic (chyba że się pomyliłam, możliwa jest też Częstochowa), napisałam do niej pw i na forum, mam do niej nr tel jak coś, więc też się z nią skontaktuję. Jakby się zgodziła, to motamy tylko do Katowic, więc ten Kraków bardzo by nam pasował! bo z Krakowa można piesia do Katowic już łatwiej zawieźć Quote
xmartix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Frfrubka się zgodziła!! ZABIERZE MALUCHA Z KATOWIC! TERAZ TYLKO TRANSPORT Z OSTROWCA DO KATOWIC! trzeba zmienić na transportowym!!! Quote
2010 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 swietnie, moze cos wykombinujecie.... trzymam kciuki ! Quote
Ffrubka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 xmartix napisał(a):Frfrubka się zgodziła!! ZABIERZE MALUCHA Z KATOWIC! TERAZ TYLKO TRANSPORT Z OSTROWCA DO KATOWIC! trzeba zmienić na transportowym!!! no, zgodziła się, zgodziła :eviltong: Za tydzień, jak pisałam Xmartix też będę tą trasę robiła (pt wyjazd z wrocka, nd powrót z Katowic do wrocka), więc gdyby coś, to możecie na mnie liczyć!! Quote
xmartix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ffrubka napisał(a):no, zgodziła się, zgodziła :eviltong: Za tydzień, jak pisałam Xmartix też będę tą trasę robiła (pt wyjazd z wrocka, nd powrót z Katowic do wrocka), więc gdyby coś, to możecie na mnie liczyć!! Frfubka jesteś nieoceniona!:loveu: Quote
MartynaP Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 dziewczyna z miau jeszcze nie odpisala Dzonila ta pani ze moze sami pojada jesli to jest ok 200 km tylko ze to jest 457 wiec nieweim-ma sie odezwac Quote
MartynaP Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 jolek68 napisał(a):może się jeszcze jednak odezwie :mad: no i sie nie odezwała :shake: Quote
xmartix Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 oj szkoda że nikt nie może go zawieźć do Katowic stamtad by go Frfubka wzięła do Wro. może uda się za tydzień! albo może znajdzie się bezpośrednio do Wro z Ostrowca Św. Quote
jolek68 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 szlag :angryy: a już miałam cichą nadzieję że się uda z tym transportem :mad: Quote
xmartix Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Frfubka jedzie w ten sposób za tydzień, a potem za 3 tygodonie... Quote
MartynaP Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Panstwo jutro jada po psiaka-sami :multi: Quote
Soema Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 MartynaP napisał(a):Panstwo jutro jada po psiaka-sami :multi: WoW :crazyeye: super :multi::multi: Quote
jolek68 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 widać że ludziom bardzo zależy ;) ale miłe :loveu: Quote
jolek68 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 znasz drogę więc będzie im łatwiej ;) czyli trzymać :thumbs: Quote
MartynaP Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 mam nadzieje że dojadą bez problemów :roll: Quote
beam6 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 MartynaP napisał(a):Panstwo jutro jada po psiaka-sami :multi: Ale fajnie :multi: Quote
2010 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 SIUPER ! Jak sami sie wybieraja to dobrze o nich swiadczy.:loveu: Psiaczek bedzie mial u nich dobrze.Po takie zlotko warto jechac!!! Quote
MartynaP Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 psiak juz został odebrany-teraz już jedzie do domku Quote
2010 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 NO, to suuuuuuuuuuuuuper ! Dobrej drogi !!! !:multi: Quote
Recommended Posts