Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie mogę sobei przypomnieć skąd, ale zaraz poszperam, do Wrocławia w nd z tamtych rejonów (może z rejonów bliżej na Wrocław) przyjeżdża mała suńka, może i jego by się upchnęło, zaraz poszperam na wątkach i dam znać

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MartynaP napisał(a):
Napisałam do dziewczyny z miau bo oferuje transport na trasie Kraków-Kielce ale niewiem co z nim bedzie w Krakowie,mam nadzieje ze uda mi sie z nia gdzie sna trasie spotkac.O ile wogole sie zgodzi bo on raczej wielkoscia kotka nie przypomina :roll:

dziewczyna ta któa wiezie tę suńkę do Wro o któej pisałam post wyżej, jedzie z Katowic (chyba że się pomyliłam, możliwa jest też Częstochowa), napisałam do niej pw i na forum, mam do niej nr tel jak coś, więc też się z nią skontaktuję. Jakby się zgodziła, to motamy tylko do Katowic, więc ten Kraków bardzo by nam pasował! bo z Krakowa można piesia do Katowic już łatwiej zawieźć

Posted

xmartix napisał(a):
Frfrubka się zgodziła!!

ZABIERZE MALUCHA Z KATOWIC!
TERAZ TYLKO TRANSPORT Z OSTROWCA DO KATOWIC!

trzeba zmienić na transportowym!!!

no, zgodziła się, zgodziła :eviltong:

Za tydzień, jak pisałam Xmartix też będę tą trasę robiła (pt wyjazd z wrocka, nd powrót z Katowic do wrocka), więc gdyby coś, to możecie na mnie liczyć!!

Posted

Ffrubka napisał(a):
no, zgodziła się, zgodziła :eviltong:

Za tydzień, jak pisałam Xmartix też będę tą trasę robiła (pt wyjazd z wrocka, nd powrót z Katowic do wrocka), więc gdyby coś, to możecie na mnie liczyć!!

Frfubka jesteś nieoceniona!:loveu:

Posted

oj szkoda że nikt nie może go zawieźć do Katowic stamtad by go Frfubka wzięła do Wro. może uda się za tydzień! albo może znajdzie się bezpośrednio do Wro z Ostrowca Św.