Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Owieczka']Tak myslałam nad jego imieniem...
może niech się nazywa FRODO ?? Co Wy na to ?? :razz:

Frodo juz u mnie był ale jak wam pasuje to ok

[quote name='fioneczka']psie dzieciątko ... cudowny ... wyrosnie z niego piękny dosc duzy psiak
wysłałam link koleżance - jej znajomy stracił właśnie swojego psa :-( może zainteresuje go to maleństwo

ja nie mam szan żeby dać mu DT a tym bardziej DS ... przepraszam :-(

nie musisz przepraszac bo niema za co...podnies czasem watek :cool3:

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jolek68 napisał(a):
czemu nie do bloku :shake: większe psy ludzie trzymają i spoko jest ;)

a ja nie mowie ze nie do bloku sama mieszkam w bloku i chce miec duzego psa.Poprostu pani pytała to jej powiedzialam ze on jest w okolicach ostrowca i trzeba bedzie szukac transportu bo chciala go zobaczyc-no i pokazalam jej Deniska ma jutro dac odpowiedz.
Pisalam jej ze on bedzie musiał miec duzo ruchu bo to bedzie duzy pies nawet bardzo duzy na co pani powiedziala ze zdaje sobie z tego sprawe i ze ona lubi miec duzo ruchu,pytalam tez o zostawanie samemu w domu mowila ze najwyzej 3 godzinki

Posted

jolek68 napisał(a):
może daj jej więcej czasu ;) i tak nie ma jak z transportem :shake:

spoko czekam sobie az sie odezwie-mowila ze dzis nie mowila o ktorej wiec pełen luz ;)

Posted

no wiem własnie nie to zebym uwazala ze oni mnie oszukaja ale roznie na wsi bywa a to musza do pracy,ato krowe wydoić i czasu na weta moze nie byc.Zreszta moze mogłam zaczac od przesłania im takiego czegoś:

Lekarz weterynarii (potocznie określany jako weterynarz) - osoba, która ukończyła 5,5 letnie studia i uzyskała prawo do wykonywania zawodu, posiadająca kwalifikacje do badania i leczenia zwierząt.
:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='MartynaP']no wiem własnie nie to zebym uwazala ze oni mnie oszukaja ale roznie na wsi bywa a to musza do pracy,ato krowe wydoić i czasu na weta moze nie byc.Zreszta moze mogłam zaczac od przesłania im takiego czegoś:

Lekarz weterynarii (potocznie określany jako weterynarz) - osoba, która ukończyła 5,5 letnie studia i uzyskała prawo do wykonywania zawodu, posiadająca kwalifikacje do badania i leczenia zwierząt.
:roflt::roflt::roflt:
aż tak tępi to chyba nie są :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

MartynaP napisał(a):
jak umiesz to wywróż mi tez co mnie czeka w przyszłości :cool3:

do tego to nawet fusów nie potrzeba - kompletne zapsienie, miano wariatki, spaczony charakter u potomstwa a na emeryturze własna hacjenda a w niej przytulisko dla 20/30 staruszków na czterech łapach na godnym dożywociu. :evil_lol:

Sama do tego dążę - hacjendę już mam (dostać w spadku), staruszków nie zabraknie i tylko do emerytury jeszcze kawałek :diabloti: