MartynaP Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Owieczka']Tak myslałam nad jego imieniem... może niech się nazywa FRODO ?? Co Wy na to ?? :razz: Frodo juz u mnie był ale jak wam pasuje to ok [quote name='fioneczka']psie dzieciątko ... cudowny ... wyrosnie z niego piękny dosc duzy psiak wysłałam link koleżance - jej znajomy stracił właśnie swojego psa :-( może zainteresuje go to maleństwo ja nie mam szan żeby dać mu DT a tym bardziej DS ... przepraszam :-( nie musisz przepraszac bo niema za co...podnies czasem watek :cool3: Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 czemu nie do bloku :shake: większe psy ludzie trzymają i spoko jest ;) Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 jolek68 napisał(a):czemu nie do bloku :shake: większe psy ludzie trzymają i spoko jest ;) a ja nie mowie ze nie do bloku sama mieszkam w bloku i chce miec duzego psa.Poprostu pani pytała to jej powiedzialam ze on jest w okolicach ostrowca i trzeba bedzie szukac transportu bo chciala go zobaczyc-no i pokazalam jej Deniska ma jutro dac odpowiedz. Pisalam jej ze on bedzie musiał miec duzo ruchu bo to bedzie duzy pies nawet bardzo duzy na co pani powiedziala ze zdaje sobie z tego sprawe i ze ona lubi miec duzo ruchu,pytalam tez o zostawanie samemu w domu mowila ze najwyzej 3 godzinki Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 domek cud miód ;) tylko ten transport :mad: a powiedz z - do to zobaczę na północniakach ;) a nóż może coś tam jedzie :eviltong: Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 a dokładnie to z Opatów (obok Ostrowca Św) do Żory jakby ten domek wypalił Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 na kiedy??? ;) popatrzę to Ci powiem :eviltong: Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 jolek68 napisał(a):na kiedy??? ;) popatrzę to Ci powiem :eviltong: niewiem jeszcze niemam odpowiedzi,domek nie sprawdzony Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 inne rejony niestety :shake: a zakładałyście wątek na transportach ;) Quote
beam6 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Stawiam szczepienie (niezależnie od wszystkiego) - proszę o nr konta na pw Quote
Owieczka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='beam6']Stawiam szczepienie (niezależnie od wszystkiego) - proszę o nr konta na pw beam6 - Ty zawsze byłas kochana ciotka :Rose: Quote
Soema Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Nie da się chyba do jutra sprawdzić domu... Może uda się jakoś łączony transport zorganizować później.. :roll: Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 beam6 napisał(a):Stawiam szczepienie (niezależnie od wszystkiego) - proszę o nr konta na pw :calus::calus::calus::buzi::buzi::buzi: Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 będę mieć na uwadze trasę ;) a Ty ten domek luknij :eviltong: Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 jeszcze mi pani nie odpowiedziala :shake: Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 może daj jej więcej czasu ;) i tak nie ma jak z transportem :shake: Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 jolek68 napisał(a):może daj jej więcej czasu ;) i tak nie ma jak z transportem :shake: spoko czekam sobie az sie odezwie-mowila ze dzis nie mowila o ktorej wiec pełen luz ;) Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 poinformowalam rodzinke o szczepieniu oczywiscie żadam rachunku albo zdjecia ksiazeczki :mad: Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 pilnuj bo szczepienia to ważna rzecz :-x Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 no wiem własnie nie to zebym uwazala ze oni mnie oszukaja ale roznie na wsi bywa a to musza do pracy,ato krowe wydoić i czasu na weta moze nie byc.Zreszta moze mogłam zaczac od przesłania im takiego czegoś: Lekarz weterynarii (potocznie określany jako weterynarz) - osoba, która ukończyła 5,5 letnie studia i uzyskała prawo do wykonywania zawodu, posiadająca kwalifikacje do badania i leczenia zwierząt. :roflt::roflt::roflt: Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='MartynaP']no wiem własnie nie to zebym uwazala ze oni mnie oszukaja ale roznie na wsi bywa a to musza do pracy,ato krowe wydoić i czasu na weta moze nie byc.Zreszta moze mogłam zaczac od przesłania im takiego czegoś: Lekarz weterynarii (potocznie określany jako weterynarz) - osoba, która ukończyła 5,5 letnie studia i uzyskała prawo do wykonywania zawodu, posiadająca kwalifikacje do badania i leczenia zwierząt. :roflt::roflt::roflt: aż tak tępi to chyba nie są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 jolek68 napisał(a):aż tak tępi to chyba nie są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 masz łupież :eviltong: bo się tak drapiesz :evil_lol: Quote
beam6 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 MartynaP napisał(a)::calus::calus::calus::buzi::buzi::buzi: Buziaki buziakami a nr konta to mam sobie wywróżyć z fusów do kawy ??? :evil_lol: Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 beam6 napisał(a):Buziaki buziakami a nr konta to mam sobie wywróżyć z fusów do kawy ??? :evil_lol: jak umiesz to wywróż mi tez co mnie czeka w przyszłości :cool3: Quote
beam6 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 MartynaP napisał(a):jak umiesz to wywróż mi tez co mnie czeka w przyszłości :cool3: do tego to nawet fusów nie potrzeba - kompletne zapsienie, miano wariatki, spaczony charakter u potomstwa a na emeryturze własna hacjenda a w niej przytulisko dla 20/30 staruszków na czterech łapach na godnym dożywociu. :evil_lol: Sama do tego dążę - hacjendę już mam (dostać w spadku), staruszków nie zabraknie i tylko do emerytury jeszcze kawałek :diabloti: Quote
Recommended Posts