Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam na wizycie, myślę, że domek ok, jest to mieszkanie na 2-gim piętrze ale takie duże mieszkanie, prawie wszędzie kafelki :lol: młodzież ciepła i serdeczna, ich mama też (chociaż mamy nie widziałam osobiście bo w pracy zostać musiała dłużej), domek zgadza się na kastrację, wizyty poadopcyjne, myślę, że będzie dobrze, naprzeciwko nich mieszka... DEMI z TOZu :loveu:

Posted

xmartix napisał(a):
byłam na wizycie, myślę, że domek ok, jest to mieszkanie na 2-gim piętrze ale takie duże mieszkanie, prawie wszędzie kafelki :lol: młodzież ciepła i serdeczna, ich mama też (chociaż mamy nie widziałam osobiście bo w pracy zostać musiała dłużej), domek zgadza się na kastrację, wizyty poadopcyjne, myślę, że będzie dobrze, naprzeciwko nich mieszka... DEMI z TOZu :loveu:

nic więcej nie napiszesz? niewiem...mam szukac transportu :roll:

Posted

jolek68 napisał(a):
może transport sama załatwiła :evil_lol:

taaaaaa

xmatrix niewiesz czy beda czekac? uswiadomiłas ich ze to moze troche potrawac bo to daleko jest

Posted

Martyna tak wiedzą że będą czekać, powiedziałam że zadzwonimy do nich
jak chcesz to ja mogę się z nimi skontaktować i im powiedzieć jakie są możliwości transportowe
a co byś jeszcze chciała wiedzieć? :)
domek myślę, że dobry, motajmy transport, mogą oni dorzucić do transportu

Posted

z tego co wiem jest transport psiaka w nd z Katowic do Wrocławia, można się podczepić (jak się da - napiszę do tej osoby) więc zostałby transport Ostrów Św. - Katowice..

na transportowym trzeba dać..

Posted

poszukujemy transportu Opatów

(koło Ostrowca świętokrzyskiego) Wrocław

Wybaczcie ale MAM PYTANKO:
dlaczego nie przyjada po swojego psiaka ?
Ja jechalam po swojego ....xkm.....?
Po takie zlotko warto przyjechac !!!!!!!!!!!

Posted

no nie jadą, bo Pani pracuje, a dzieci (dorosła córka ma prawko ale nie ma auta), mówili że dołożą do transportu

szukajmy dalej

ja zagadam do osoby ktora moze bedzie w sb jechac w tamte rejony zawiesc psa i spowrotem wracac bedzie, ale to ni e ustalone jest jeszcze, trzeba szukac dalej mimo wszytsko

Posted

ick napisał(a):
poszukujemy transportu Opatów

(koło Ostrowca świętokrzyskiego) Wrocław

Wybaczcie ale MAM PYTANKO:
dlaczego nie przyjada po swojego psiaka ?
Ja jechalam po swojego ....xkm.....?
Po takie zlotko warto przyjechac !!!!!!!!!!!

czasami dla dobra psa warto pomóc ;) jak uda się załatwić transport to pies szybko trafi do nowego i dobrego domku :razz:

Posted

Domek czeka ale niewiem czy rodzinka poczeka-dostaje za dużo pytan juz od nich czy ktoś jest chętny,czy mam dla niego dom,czy napewno ktos go wezmie.
Pewnie za niedługo beda mnie poganiać albo dadzą go komus innemu:-(

Posted

Napisałam do dziewczyny z miau bo oferuje transport na trasie Kraków-Kielce ale niewiem co z nim bedzie w Krakowie,mam nadzieje ze uda mi sie z nia gdzie sna trasie spotkac.O ile wogole sie zgodzi bo on raczej wielkoscia kotka nie przypomina :roll: