xmartix Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 byłam na wizycie, myślę, że domek ok, jest to mieszkanie na 2-gim piętrze ale takie duże mieszkanie, prawie wszędzie kafelki :lol: młodzież ciepła i serdeczna, ich mama też (chociaż mamy nie widziałam osobiście bo w pracy zostać musiała dłużej), domek zgadza się na kastrację, wizyty poadopcyjne, myślę, że będzie dobrze, naprzeciwko nich mieszka... DEMI z TOZu :loveu: Quote
jolek68 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 i tak trzymać :multi: super domek to tylko raz ciach i adopcję załatwiać ;) Quote
2010 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 SIUPER ! No , to ciach i zalatwiac.:multi: Trzymamy kciuki !!!!!! Quote
MartynaP Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 xmartix napisał(a):byłam na wizycie, myślę, że domek ok, jest to mieszkanie na 2-gim piętrze ale takie duże mieszkanie, prawie wszędzie kafelki :lol: młodzież ciepła i serdeczna, ich mama też (chociaż mamy nie widziałam osobiście bo w pracy zostać musiała dłużej), domek zgadza się na kastrację, wizyty poadopcyjne, myślę, że będzie dobrze, naprzeciwko nich mieszka... DEMI z TOZu :loveu: nic więcej nie napiszesz? niewiem...mam szukac transportu :roll: Quote
MartynaP Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 jolek68 napisał(a):może transport sama załatwiła :evil_lol: taaaaaa xmatrix niewiesz czy beda czekac? uswiadomiłas ich ze to moze troche potrawac bo to daleko jest Quote
xmartix Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Martyna tak wiedzą że będą czekać, powiedziałam że zadzwonimy do nich jak chcesz to ja mogę się z nimi skontaktować i im powiedzieć jakie są możliwości transportowe a co byś jeszcze chciała wiedzieć? :) domek myślę, że dobry, motajmy transport, mogą oni dorzucić do transportu Quote
xmartix Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 z tego co wiem jest transport psiaka w nd z Katowic do Wrocławia, można się podczepić (jak się da - napiszę do tej osoby) więc zostałby transport Ostrów Św. - Katowice.. na transportowym trzeba dać.. Quote
MartynaP Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ok w takim razie poszukujemy transportu Opatów (koło Ostrowca świętokrzyskiego) Wrocław-moze jakiś łączony Quote
2010 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 poszukujemy transportu Opatów (koło Ostrowca świętokrzyskiego) Wrocław Wybaczcie ale MAM PYTANKO: dlaczego nie przyjada po swojego psiaka ? Ja jechalam po swojego ....xkm.....? Po takie zlotko warto przyjechac !!!!!!!!!!! Quote
LILUtosi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Moze ktos niechcący jutro jedzie do łodzi z ostrowca??? Quote
xmartix Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 no nie jadą, bo Pani pracuje, a dzieci (dorosła córka ma prawko ale nie ma auta), mówili że dołożą do transportu szukajmy dalej ja zagadam do osoby ktora moze bedzie w sb jechac w tamte rejony zawiesc psa i spowrotem wracac bedzie, ale to ni e ustalone jest jeszcze, trzeba szukac dalej mimo wszytsko Quote
jolek68 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ick napisał(a):poszukujemy transportu Opatów (koło Ostrowca świętokrzyskiego) Wrocław Wybaczcie ale MAM PYTANKO: dlaczego nie przyjada po swojego psiaka ? Ja jechalam po swojego ....xkm.....? Po takie zlotko warto przyjechac !!!!!!!!!!! czasami dla dobra psa warto pomóc ;) jak uda się załatwić transport to pies szybko trafi do nowego i dobrego domku :razz: Quote
2010 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 poszukujemy transportu Opatów (koło Ostrowca świętokrzyskiego) Wrocław-moze jakiś łączony Quote
MartynaP Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jolek68 napisał(a):i cio tam słychać z tym transportem :shake: cisza............ Quote
xmartix Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dał ktoś na transportowym ogłoszenie? Martyna odpisali oni? Quote
MartynaP Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 xmartix napisał(a):dał ktoś na transportowym ogłoszenie? Martyna odpisali oni? Założyłam wątek ja. A oni odpisali że będą czekać :) Quote
xmartix Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 hmm.. nie jest dobrze. kurcze no trzeba czekać na ten transport i sprawdzać co chwilę. :shake: mam nadzieję że będą cierpliwi! Quote
MartynaP Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Domek czeka ale niewiem czy rodzinka poczeka-dostaje za dużo pytan juz od nich czy ktoś jest chętny,czy mam dla niego dom,czy napewno ktos go wezmie. Pewnie za niedługo beda mnie poganiać albo dadzą go komus innemu:-( Quote
jolek68 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 szlag, nie gorzej niż niedobrze :shake: z tymi transportami to teraz krucho :mad: Quote
MartynaP Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Napisałam do dziewczyny z miau bo oferuje transport na trasie Kraków-Kielce ale niewiem co z nim bedzie w Krakowie,mam nadzieje ze uda mi sie z nia gdzie sna trasie spotkac.O ile wogole sie zgodzi bo on raczej wielkoscia kotka nie przypomina :roll: Quote
jolek68 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 no ma trochę tego wzrostu :evil_lol: ale może gdzieś go upchnie ;) zawsze to coś :shake: Quote
Recommended Posts