Jump to content
Dogomania

Rico - teraz Kaj! redcat mówi, że już go nie odda :) Kaj ma DS!

Recommended Posts

Posted

przyznam się, że przez chorobę Pawła i potem (i wciąż) moje niezaliczone studia, dawno nie byliśmy w Azylu :(
ale na pewno będziemy jeszcze

jak Rico? wychodzi czasem? :)

• 3 weeks later...
  • Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Rico ciagle w azylu z tym ze "ma swojego pracownika" :) Naprawde bardzo go lubi, chodza na spacery itp.
Jest mniej zestresowany i nie marznie jak w zime co dodatkowo pozytywnie wplywa na jego psychike.

Napewno osoba chcaca adoptowac Rica musialaby przyjezdzac do azylu i powoli go poznawac:)

Posted

oh a najlepiej by było, gdyby to była osoba powiedzmy znająca rasę i zdecydowana wziąć go i chcąca go kształtować

raczej męski typ osoby ;) on potrzebuje delikatnie acz stanowczo

bo Rico powinien mieć dom, ogarniętego człowieka i pracować z nim (a pracę bardzo lubi, ślicznie reaguje na imię, na wołanie na spacerze, na siady i łapki... no i niespecjalnie ciągnie na smyczy :p)

agresji nie wykazuje :roll: nawet prowokowany... daje sobie zaglądać w zęby i macać się wszędzie.

faktycznie bardzo polubił jednego pracownika, jest z nim bardzo związany, bo tylko on z nim wychodzi

ideałem by było gdyby ktoś jeszcze z nim wychodził... to by było dla Rico wspaniałe. no ale wiadomo jak jest, przecież nie sam Rico w Azylu

dlatego najfajniej by w ogóle było gdyby go ktoś wziął... i pracował :roll:

wiem, madrzę się, ale przekazuje tylko co mówił Paweł ;)

Posted

nie ma nic

ale czas z tym zacząć

juz napisałam do natalia aa ;) i jutro napiszę jakiś teskt o nim :) będzie można robić inne ogłoszenia

Posted

[quote name='mru']nie ma nic

ale czas z tym zacząć

juz napisałam do natalia aa ;) i jutro napiszę jakiś teskt o nim :) będzie można robić inne ogłoszenia[/quote]

no najwyższy czas. nie wiem dlaczego tak zwlekacie z tym:shake:.
w razie czego mogę zrobić allegro.

Posted

dlatego, że Rico miał łatkę agresywnego
i trzeba było to sprawdzić. teraz pracownik z nim chodzi, wczoraj widział go szkoleniowiec i wiemy co i jak
wiemy, że można ogłaszać. dlatego.

fot ja nie mam, niestety nie miałam aparatu wczoraj

ale warto mu zrobić zdjęcia, bo wygląda ślicznie :) może za tydzień będziemy jechać to zrobię

Posted

Amstaff y , Pitbull e , bullowate do adopcji! (665803107) - Aukcje internetowe Allegro
ale macie tam cuda!:-(
jesli mogę...tekst arji jest bardzo mało czytelny na czarnym tle

szarym:eviltong: ale spoko, zmienię tylko już nie dziś.

Jak jest kilkadziesiąt psów do ogłaszania to nie da rady każdego wszędzie na bieżąco wklejać, wiec Rico jest wklejany od czasu do czasu w rożne miejsca... Jeśli ktoś może pomóc to oczywiscie baaardzo chetnie.

Nie wiem dlaczego ale nasze bullowate mają wyjątkowego pecha.
doszła nam cudna astka
Ulka, przesympatyczna suczka mix AMSTAFF! (673408598) - Aukcje internetowe Allegro
niestety z nużycą, ale charakter super

I właśnie, Rico ma chyba tylko 2 zdjęcia poza boksem...

Posted

Na prośbę agagi21 ogłoszenia dla chłopaka:

alegratka.pl
eoferty
giełdaogłoszeń.pl
kupsprzedaj.pl
polskastrefa.eu
przygarnijzwierzaka.pl
dwukropek.pl
bono-polska
ojej.pl
psy.pl
animalia.pl
gumtree
petworld
rozgłos.net
ogłoszeniadrobne.warszawa
interpress.net
oxl.pl
hiperogłoszenia

• 2 weeks later...
Posted

redcat nie mamy mozliwosci sprawdzic jak Rico zachowuje sie w pomieszczeniu-u nas mieszka w boksie ale prawdopodobnie kiedys mieszkal w domu bo na poczatku w boksie nie potrafil sie odnalezc...

nie wiemy tez tak naprawde jak Rico w pomieszczeniu zareaguje na suke...

chcialabys go dla siebie?

Posted

Moglabym wziac go na DT. Mam suke amstaffke z adopcji. Mielismy u siebie juz 3 amstaffy na DT. Z Natalia od Dory sie znamy osobiscie, wiec mysle ze moglaby mnie zarekomendowac ;)

Tylko, ze mam obawy co do tego jak pies bedzie sie zachowywac w mieszkaniu. Mieszkamy w bloku, a nasz poprzedni tymczasowicz dal nam niezle popalic zarowno ze zniszczeniami w domu jak i z wariacjami na spacerach...