Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dobrze, u mosii miał być hotel za 400.dziewczyny nie chcą do mosii więc można znaleźć inny hotel w podobnej cenie.
mam prośbę.by rozwiać już wszystkie wątpliwości niech opiekunki granda powiedzą do jakiego hotelu chcą wysłać psa i ile on kosztuje(bo aż mi się nie chce wierzyć że 800zł bo to jakaś cena z kosmosu)
jak będzie wiadomo gdzie pies ma jechać i ile będzie to kosztować to może łatwiej będzie zebrać pieniążki.

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
no dobrze, u mosii miał być hotel za 400.dziewczyny nie chcą do mosii więc można znaleźć inny hotel w podobnej cenie.
mam prośbę.by rozwiać już wszystkie wątpliwości niech opiekunki granda powiedzą do jakiego hotelu chcą wysłać psa i ile on kosztuje(bo aż mi się nie chce wierzyć że 800zł bo to jakaś cena z kosmosu)
jak będzie wiadomo gdzie pies ma jechać i ile będzie to kosztować to może łatwiej będzie zebrać pieniążki.

Popieram ...

Posted

Hotelik jest koło Radomia. Próbowaliśmy się tam dodzwonić ale nikt nie odbierał. I z tego co się dowiedzieliśmy to 800 zł na miesiać wychodzi...

A jakie jeszcze są hotele? Dobre

Posted

podniosę bo zal mi psa .....a co do decyzji nieoddania do mosii to aż się dziwię ... skoro były zapewnienia od Tengusi która była widziała jak tam mają się psy ....
jest jeszcze hotel w Brodnicy i u Wiosny
800zł to za miesiąc kosztowałaby ludziowa kwatera nad morzem :roll:

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):

A jakie jeszcze są hotele? Dobre

a ten u mosii wam naprawde nie pasuje??
dziewczyna ma niesamowitą wiedzę nt psów i ma ogromne serducho do nich....

Posted

A mi sie wydaje ze dziewczyny nie daja rady z zalatwieniem kasy na hotel.
Chyba musimy im pomoc.
Potrzebne sa deklaracje stale i pomoc w transporcie. To nie chodzi czy do Mosii czy gdzie kolwiek indziej. Chodzi o sam hotel. Z tego co Karolcia pisze niema wogole pojecia o psich hotelach.
Dziewczyny chca pomoc ale chyba nie wiedza jak.

Posted

Asiorku zle mnie zrozumialas albo zle napisalam. Mysle ze dziewczyny robia pierwszy raz akcje zbierania kasy na hotel. Korolcia znalazla jeden drogi albo jej ktos go polecil. Mi chodzi o to aby maly jechal do Mosii ale musimy pomoc dziewczyna w deklaracjach bo z tego co czytam to sa zielone w szukaniu pieniedzy jak i hotelow psich.:eviltong:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
To nie chodzi czy do Mosii czy gdzie kolwiek indziej. Chodzi o sam hotel.

alez kochana właśnie chodzi o hotel.. bo u mosi za cały miesiąc wyjdzie 400 zł a tam gdzie jest w tej chwili jest 100% drożej.. To dwa miesiące pobytu i mosii....

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
A mi sie wydaje ze dziewczyny nie daja rady z zalatwieniem kasy na hotel.
Chyba musimy im pomoc.
Potrzebne sa deklaracje stale i pomoc w transporcie. To nie chodzi czy do Mosii czy gdzie kolwiek indziej. Chodzi o sam hotel. Z tego co Karolcia pisze niema wogole pojecia o psich hotelach.
Dziewczyny chca pomoc ale chyba nie wiedza jak.

Aga , był załatwiony hotelik u mosii ,było trzymane miejsce , ale z niewiadomych dla Tengusi i innych względów dziewczyny nie zgodziły się na oddanie do taniego hoteliku ...

Posted

a ja myślę ze nie ma co się zastanawiać nad powodem decyzji "dlaczego nie do mosii" .
to przecież nie jedyny hotel.
ja rozumiem,niedawno zaufanie do mosii mogło zostać podważone...nie wiem czy słusznie czy nie ale mogło.
pomóżmy w takim razie znaleźć inny hotelik za podobne pieniądze i pomózmy znaleźć fundusze by w końcu grand dostał szansę.

Posted

Dziewczyny to nie jest tak że my uparliśmy się na ten hotel za 800 zł, bo to jest duża kasa, ale hotel był bardzo chwalony dlatego nas to podkusiło. Macie racje jestem zielona w zbieraniu kasy na hotel i szukaniu odpowiedniego miejsca dla niego, ale staram się. Psiak odzyskał siły i chęci do życia, wygląda świetnie i naprawdę warto coś takiego dla niego zrobić!! Nie chce aby trafił do hotelu gdzie będzie siedział sam całe dnie w jakimś boxie, człowieka będzie widział tylko przy dawaniu jedzenia.... chce aby ktoś nad nim popracował. Zrobiłam już ulotke że zbieramy dla niego kase, narazie coś staneło w miejscu ale będę wraz z Anią, dziewczyną która mi pomaga działać i drukować już, aby chociaż rozmieścić je już na Koninie, może jednak się ktoś znajdzie. Z transportem to raczej mniejszy problem, gorzej z kasą i odpowiednim miejscem dla niego... Nie ukrywam że pomoc potrzebna bo nie orientuje się nawet gdzie takie hotele są.

Posted

Hotelik pod Radomiem to jak sądzę hotelik u dziewczyny, która oprócz hoteliku umie pracować z bullowatymi - u Magdy, tak? jesli to ten, to jest dobry, ale koszty to ok. 25 zł/doba o ile pamiętam.

Oprócz hoteliku u Mosii są jeszcze: hotelik u Ani w ok. Brodnicy woj. kujawsko-pomorskie (tam jest Tosia astka ), hotelik u p. Marka - "nasze" bullowate tam są częstymi gośćmi oraz hotelik u p. Tomka w Cieszynie - podobnie. I w tych hotelikach doba kosztuje w granicach 15 zł. Są i owszem inne hoteliki - ale nie ma w nich osób doswiadczonych w pracy nad bullowatymi w razie problemów. Tyle tylko nie wiem jak z miejscami w tychże hotelikach...:shake:

aaa - i jeszcze jedno - te psy (mówię o bullowatych z tego schronu) w ogóle nie mają ogłoszeń!!! więc jak mają znaleźc domy???? tu, na dogo ich na pewno nie znajdą....

a więc myslę, ze zanim cokolwiek się ruszy z kasą na hotel to trzeba koniecznie poogłaszać te psiury w necie - może bedzie tak, ze trafi sie osoba, która da Grandowi dom i obejdzie się bez hoteliku...

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Jak to nie mają? Wogóle?
Niemożliwe.....
Na org są, przygarnji.pl.. mają wątki na astach, na gratce ktoś je ogłaszał. nie jest tak że wogóle nie mają...

ja się opieram na odpowiedzi z waszego wątku bullowatych...

martka1982 napisał(a):
Psy nie mają żadnych ogłoszeń poza tym wątkiem na dogo

o - z tego wątku koninskich bullowatych:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bullowate-staffordy-amstaffy-siedza-w-schronie-pomoz-im-130144/index4.html

a wiec mają te ogłoszenia czy nie?

Posted

Dziewczyny wrzucając psa na jakiś wątek MUSICIE przysiąść i porobić ogłoszenia tak jak tu zauważyła Andzia ...standartowo robi się po 20-30 ogłoszeń ...inaczej poopa blada .. nic nie rusza....

Posted

agaga21 napisał(a):
to widzę że ja ci dziś niepotrzebnie głowę zawracałam;)
w każdym razie wielkie dzięki za ogłoszenia!

wręcz przeciwnie;), nie wiem czemu ten wątek zniknął mi z subskrypcji, i nie wiedziałam że coś się dzieje na wątku, mam na oku ogłoszenia Granda niedługo je odświeżę, gdy wygasną te stare