Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emilia2280 napisał(a):
Enia, to bardzo duzo, i 10zl moze byc. a to miesiécznie czy jednorazowo? :razz:

miesięcznie oczywiście:lol:

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
Skontaktowałam się z Izuus i czekam od niej na odpowiedź.

A tym czasem Hop Mała do Góry!

Odpisałąm. A fotki wysłałam także na email ;)

Posted

Zdjęcia bazarkowe mam porobione. Ale nie robiłam jeszcze bazarku. Powiedzcie mi:
na jak długo wstawić bazarek?
czy robić "kup teraz" czy licytacje?
jak wstawić zdjęcia, żeby były większe w poście (moje ze screeny.pl są takie małe, no chyba, że takie mogą byc).

Posted

Madallena napisał(a):
Zdjęcia bazarkowe mam porobione. Ale nie robiłam jeszcze bazarku. Powiedzcie mi:
na jak długo wstawić bazarek?
czy robić "kup teraz" czy licytacje?
jak wstawić zdjęcia, żeby były większe w poście (moje ze screeny.pl są takie małe, no chyba, że takie mogą byc).

Madallena:
1. na screeny.pl jak klikniesz w małe zdjęcie, to otworzy się duże - na tym dużym klikasz prawym klawiszem myszy i wybierasz "właściwości" - tam jest link, który kończy się na jpg i jego w całości wklejasz na forum - w ten sposób wkleisz duże zdjęcie :) Pamiętaj, aby przed wgraniem zdjęć na screeny zaznaczyć w opcjach "zmniejsz do 640x640.
2. ponieważ Wandy nie będzie przez 2 tygodnie na forum, zrób śmiało licytację a nie kup teraz
3. bazarek wystaw na tydzień lub 10 dni - raczej wszyscy wchodzą w nowości, potem nie ma już nawet komu hopać :cool1:

Pozdrawiam ciepło i mam nadzieję, że trochę pomogłam

Posted

enia napisał(a):
miesięcznie oczywiście:lol:

Świetna wiadomość, dziękujemy :p

Mamy więc 210 zł miesięcznie + kilka jednorazowych wpłat.
Ile nam potrzeba na hotelik?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Nikita, zbieramy chyba 300zl miesiécznie na DT. Jeszcze 90zl. Kto da dyszke?

PODNOSZĘ....
a gdzie ten hotelik dziewczyny?

Posted

Ratunku!
Nie umiem tego cholerstwa zrobić! Nie umiem wkleic małych zdjęć! Niech to szlag trafi! A na dodatek teraz muszę wyjść!
Załozyłam temat i ..dupa!

Czy ktoś mi może pomóc?? Mam zmniejszone zdjęcia ale kombinuje i kombinuje i nie wychodzą mi duże ...
A może jest ktoś chętny, komu wyślę foty i to zrobi? Za 15 minut musze się ewakuować, będę dopiero wieczorem....
ę?

Posted

Oczywiście. I całowicie się do nich dostosowałam, ale jak wklejam ten link z właściwości to wkleja mi sie link a nie zdjecia!
Zdjecia wkleilam znowu male, lepsze to niz linki :P

Posted

Madallena napisał(a):
Ratunku!
Nie umiem tego cholerstwa zrobić! Nie umiem wkleic małych zdjęć! Niech to szlag trafi! A na dodatek teraz muszę wyjść!
Załozyłam temat i ..dupa!

Czy ktoś mi może pomóc?? Mam zmniejszone zdjęcia ale kombinuje i kombinuje i nie wychodzą mi duże ...
A może jest ktoś chętny, komu wyślę foty i to zrobi? Za 15 minut musze się ewakuować, będę dopiero wieczorem....
ę?

Madalena, cztałaś moją instrukcję trzy posty wyżej ???

Posted

Estera napisał(a):
Dziewczyny jaki jest numer konta? Chciałabym przelać te 10 zł ;)

Hej Estera. Wielkie dziéki. Juz tylko 8 dyszek brakuje i bédziemy mieli na DT dla malej.

Konto, nie zbieralismy jeszcze na niczyje, bo nie wiedzielismy czy dozbieramy deklaracji do 300zl. Jakby co, to wyslemy Ci pw zebys nie musiala pamiétac ok?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Hej Estera. Wielkie dziéki. Juz tylko 8 dyszek brakuje i bédziemy mieli na DT dla malej.

Konto, nie zbieralismy jeszcze na niczyje, bo nie wiedzielismy czy dozbieramy deklaracji do 300zl. Jakby co, to wyslemy Ci pw zebys nie musiala pamiétac ok?
super :loveu: Wątek mam już w subskrypcjach więc będę zaglądać ;)

Posted

[quote name='muczia']Wpłacę 60 zł, niestety jednorazowo:oops:. Proszę o dane do przelewu bo niestety nie mam czasu przeszukiwać wątku.

Napisał enia
moge dołożyć- ale tylko 20 zł........ miesięcznie

Estera ze spanieli i z dogo również dorzuca 10zł miesięcznie

Andzia ze spanieli również zadeklarowała 10zł miesięcznie

Asia & Ginger dorzuca od siebie 20 zł miesięcznie.

Wszystkim ofiarodawcom bardzo, bardzo dziękujemy. Mamy 250 zł stałych deklaracji i dwie wpłaty razem 80 zł jednorazowe.
Sprawdzajcie proszę czy się w czymś nie pomyliłam.
Wpadłam na kilka godzin po odbiór telefonu z reperacji i o 17 jadę . Zdążę uzupełnić deklaracje i zmienić tytuł.

Posted

[quote name='mestudio']Ja już się zdecydowałam wcześniej.
Deklaruję 10 zł miesięcznie, a jesli ktoś chce zrobić bazarek to mogę podesłać zdjęcia i niech wystawi.

Madallena mestudio ofiarowuje coś na "Bazarek" może skontaktuj się i włącz do swojego.
Jak bazarek powstanie to wklejcie w wątku do niego link.