wiosenka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Czy było choć jedno zapytanie o suczkę? Quote
wiosenka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Nie macie jakiejś kotolubnej dużej psicy? Jest zapytanie na przygarnę? Quote
wiosenka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Czytałam o Bercie, szkoda :(, chociaż lepiej, że teraz niż za miesiąc... Quote
Marzenuś Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Generalnie chodzi o to, że Pan dzień przed planowanym transportem napisał mi smsa, że wziął sobie innego psa... Quote
tula Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Wczoraj Barry pojechał do nowego domu:), państwo przyjechali po niego. Wczoraj i dziś rozamwiałam z panem i wszystko jak na razie jest w porządku, oby tak dalej. Jak będe miała więcej info to napiszę. Quote
Marzenuś Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Jestem mega szczęśliwa! Po tylu telefonach, tylu prawie adopcjach chłopak się doczekał! Quote
wiosenka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Super wiadomość. Dziewczyny jakby można Rexa/Trampa podmienić na Hero? Za niedługo wrzucę opis i fotki. Quote
wiosenka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Za czas jakiś, jakby ktoś mógł się ze mną umówić (tylko weekend) mogłabym porobić fotki. Czy Pani Ala potrzebuje też budy? Quote
mtf zalesie Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 moge zapytac ale wiem ze dla berty kupila za duza bude i zamieniala Quote
tula Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 w tym miesiącu zgłosiłam p.Alę do wewnętrznego głosowania dogo i miau w którym wybieramy wspólnego kandydata do głosowania na forum Krakvet, to link do ankiety, zagłosujcie i powiedzcie o ankiecie znajomym, to wielka szansa dla p.Ali: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235228-KrakVet-ankieta-na-listopad[/URL] Trzeba w ankiecie zaznaczyć pozycję nr 1, można dodatkowo też zrobić wpis na wątku, jednak bez zaznaczenia pozycji w ankiecie sam wpis będzie nieważny. Głosowanie trwa do 16 listopada. Quote
wiosenka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 (edited) Już skasowałam. [B]Edit[/B] Zagłosowałam i rozesłałam, widzę, że nie jest źle ;). Edited November 13, 2012 by wiosenka Quote
Poker Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Czy p.Ali przydadzą się dla psów kołdry, poduszki, bielizna pościelowa? Mogę wysłać do 30 kg . Quote
tula Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Poker']Czy p.Ali przydadzą się dla psów kołdry, poduszki, bielizna pościelowa? Mogę wysłać do 30 kg .[/QUOTE] zapytam, bardzo dziekuję:) Quote
tula Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='wiosenka']Już skasowałam. [B]Edit[/B] Zagłosowałam i rozesłałam, widzę, że nie jest źle ;).[/QUOTE] nie jest dobrze..pomóżcie w rozsyłaniu. O bude tez zapytam:) Quote
Marzenuś Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Kołdry, koce, poduszki, nawet stare swetry wszystko co się da przyjmujemy chętnie. A ja prawdę mówiąc nie wiem już komu wysyłałam a komu nie, ale powoli zaczynam się czuć jak szaleniec :) Quote
wiosenka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Potrzebny byłby banerek na Cito o akcji, widziałam już u kogoś, ale na 3 kandydatkę. Quote
mtf zalesie Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 1.banerek ma ziutka 2.z tego co wiem pani ala ma 900 zl emerytury dotychczas bylo jakos bo zyla mam ktora miala wysoka emeryture - teraz jest kiepsko - pisze to do tych ktorzy glosuja na inne pozycje i jak zajrza na ten watek,wystarzy porownac liczbe psow.szkoda ze tak malo tutaj osob 3,bedzie kiepsko -pani ala dzwoni do mnie i mowi zeby zabrac od niej psy.... 4.pewnie potrzebuje kupic wegiel na zime bo zalezy jej na tej karmie teraz Quote
mtf zalesie Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 czy ktos moglby wyslac link do watku gdzie jest glosowanie do osoby o nicku sambo os1 bo mnie prosila a moj komputer stracil funkcje kopiowania dzieki moim manewrom Quote
wiosenka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) Postaram się to zrobić.[B] Edit[/B] Wysłałam ;). Edited November 14, 2012 by wiosenka Quote
merryjanee Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 już zagłosowałam i podniosę wątek. Zaproszenia jak widać przynoszą skutek, chociaż pierw uprzedziła Was kandydatka nr 3 ale wstrzymałam się i się cieszę :) wytrwałości w rozsyłaniu ! Quote
Recommended Posts