Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Barry pojechał do nowego domu:), państwo przyjechali po niego. Wczoraj i dziś rozamwiałam z panem i wszystko jak na razie jest w porządku, oby tak dalej. Jak będe miała więcej info to napiszę.

Posted

w tym miesiącu zgłosiłam p.Alę do wewnętrznego głosowania dogo i miau w którym wybieramy wspólnego kandydata do głosowania na forum Krakvet, to link do ankiety, zagłosujcie i powiedzcie o ankiecie znajomym, to wielka szansa dla p.Ali: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235228-KrakVet-ankieta-na-listopad[/URL]
Trzeba w ankiecie zaznaczyć pozycję nr 1, można dodatkowo też zrobić wpis na wątku, jednak bez zaznaczenia pozycji w ankiecie sam wpis będzie nieważny. Głosowanie trwa do 16 listopada.

Posted

[quote name='Poker']Czy p.Ali przydadzą się dla psów kołdry, poduszki, bielizna pościelowa? Mogę wysłać do 30 kg .[/QUOTE]

zapytam, bardzo dziekuję:)

Posted

[quote name='wiosenka']Już skasowałam.
[B]Edit[/B] Zagłosowałam i rozesłałam, widzę, że nie jest źle ;).[/QUOTE]
nie jest dobrze..pomóżcie w rozsyłaniu. O bude tez zapytam:)

Posted

Kołdry, koce, poduszki, nawet stare swetry wszystko co się da przyjmujemy chętnie.

A ja prawdę mówiąc nie wiem już komu wysyłałam a komu nie, ale powoli zaczynam się czuć jak szaleniec :)

Posted

1.banerek ma ziutka
2.z tego co wiem pani ala ma 900 zl emerytury dotychczas bylo jakos bo zyla mam ktora miala wysoka emeryture - teraz jest kiepsko - pisze to do tych ktorzy glosuja na inne pozycje i jak zajrza na ten watek,wystarzy porownac liczbe psow.szkoda ze tak malo tutaj osob
3,bedzie kiepsko -pani ala dzwoni do mnie i mowi zeby zabrac od niej psy....
4.pewnie potrzebuje kupic wegiel na zime bo zalezy jej na tej karmie teraz

Posted

już zagłosowałam i podniosę wątek.
Zaproszenia jak widać przynoszą skutek, chociaż pierw uprzedziła Was kandydatka nr 3 ale wstrzymałam się i się cieszę :)
wytrwałości w rozsyłaniu !