tula Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Może poproś Anetek tego pana o jakiś nr telefonu to pani Ala mogłaby zadzwonić i dobrze byłoby pogadać z panią Alą i wypytać o Bubę, ja mogę do niej jutro zadzwonić. Quote
anetek100 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 też tak pomyślalam, zawsze wolę odeslać niz sama cos pisać....dzisiaj niestety coś mi się stało z pocztą i 10 ostatnich wiadomoscimi po prostu zniknelo:(:(nie mam więc maila do tej osoby, mam tylko nadzieje, ze jelsi naprawde jej zalezy na Bubie to napisze jeszcze raz lub zadzwoni...aha i wazna rzecz jutro jets transport do warszawy, wiec gdyby kts dowiozl sunieczkę do stolicy moglaby już uutro byc w nowym domku w olsztynie....ale ze dogo tak dziala wiec wparowalam szybko by znalezc jeszcze jakis zapasowy numer telefonu do kogos Quote
Ania_i_Kropka Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 anetek100 napisał(a):też tak pomyślalam, zawsze wolę odeslać niz sama cos pisać....dzisiaj niestety coś mi się stało z pocztą i 10 ostatnich wiadomoscimi po prostu zniknelo:(:(nie mam więc maila do tej osoby, mam tylko nadzieje, ze jelsi naprawde jej zalezy na Bubie to napisze jeszcze raz lub zadzwoni...aha i wazna rzecz jutro jets transport do warszawy, wiec gdyby kts dowiozl sunieczkę do stolicy moglaby już uutro byc w nowym domku w olsztynie....ale ze dogo tak dziala wiec wparowalam szybko by znalezc jeszcze jakis zapasowy numer telefonu do kogos nareszcie udało mi sie dostać na dogo. Szczeniorka ma szanse już jutro trafić do domku do Olsztyna. Potrzebny jest transport suni z przytuliska do Warszawy. Sunia mogłaby wrócić do Olsztyna z Kasia, która jutro zawozi niewidomego boksia z Olsztyna do domu na Śląsku. Tylko ktoś musiałby podrzucić małą do Warszawy. W razie czego podaje mój numer 693 633 211 Quote
koosiek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Czy jest jakieś zainteresowanie Reksem? Czy odświeżać mu dalej głoszenia? Quote
tula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Koosiek odnawiaj cały czas jak możesz bo teraz strasznie ciężko z domkami. Quote
koosiek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Hm, to może podajcie mi tel. i mail na którąś z Was do ogłoszeń - myślę, że ludzi może zniechęcać konieczność dzwonienia po kilka razy, nim ktoś odbierze. A psów do adopcji wszędzie pełno, jak nie ten, to inny... Quote
mtf zalesie Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 podalam na pw komorki pani aliny ,swoja i marleny bo kiedys nie zgodzila i mysle ze to alktualne,natomiast email propnuje tule jak sie zgodzi-adres mozna zdobyc klikajac na nick i wiadomosc email Quote
koosiek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ok, dzięki, zaraz zmienię na gumtree, w reszcie ogłoszeń później. Quote
tula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Pewnie mail może byc do mnie: [email protected] :) Quote
mtf zalesie Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 dzidzia jest w drodze do domu z ogrodem w olsztynie Quote
tula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Właśnie dzisiaj rozmawiałam z p.Alą i dowiedziałam sie że Dzidzia juz w drodzę:) wielkie dzięki dziewczyny:loveu: i bardzo dziękuję AnnieA za olbrzymia pomoc. Dzisiaj p.Ala ma jeszcze raz rozmawiac z ludźmi zainteresowanymi adopcją Buby, podobno bardzo sympatyczni, ale gdyby doszło do adopcji to tez bedziemy potrzebować pomocy w transporcie, oni mieszkają w Ząbkach k/Warszawy. mam tez dostac kolejną porcję fotek nowych maluchów do adopcji, więc bedę naprawdę wdzięczna za pomoc w ogłoszeniach:) wstawię jak tylko dostanę. U p.Ali ciężko, ma wielki rachunek za prąd do zapłacenia, ale przecież jak ma wybierać miedzy tym a nakarmieniem psiaków to wybór jest prosty, tylko niech mnie nikt nie sprzeda p.Ali, że to napisałam. Quote
lilith27 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Nie przebrnę przez cały wątek jakie psy są ogłaszane? są jakieś teksty do ogłoszeń? Quote
tula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Lilith jak bedziesz mogła poogłaszać maluchy których fotki mam dostać to będę bardzo wdzięczna, jak tylko je dostanę to wkleję, ale tekstów oczywiście narazie nie mają. Quote
lilith27 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 to daj linka do ogłoszeń po jednym od psiowej główki skopiuję i im allegro powystawiam Quote
tula Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 U mnie cisza niestety:( Dostałam fotki nastepnych szczeniaków z suniami ale nie moge sie dodzwonic do p.Ali żeby mi coś o nich powiedziała, więc pewnie zdjęcia powstawiam jutro. Niestety jakośc połowy zdjęć była beznadziejna, prawie całkiem czarne, ale na szczęście moja siostra je trochę w photoshopie obrobiła więc może sie nadadzą do ogłoszeń. Quote
Marzenuś Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 A co właściwie wyszło z Miśkiem? Zmienił adres zamieszkania? Quote
tula Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Tak Misio pojechał do innego domu, chyba ci ludzie zgłosili sie z ogłoszenia Lali, niestety poprzednia włascicielka Misiaczka okazała sie beznadziejna i myślała biedaczka że jak bierze szczeniaka to on bedzie sie zachowywał jak dorosły oczywiscie nauczony wszystkiego pies...Ale teraz Misio trafił chyba do fajnego domku:) Marzenka a jak Twoja sunia? Quote
mtf zalesie Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 moze marzenka wybiera sie do babci i pstryknie zdjecia jak te sa do kitu Quote
tula Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Te narazie muszą wystarczyc, po obróbce ujdą, jak tylko sie dowiem czegoś o psiakach to zaraz powrzucam. Quote
tripti Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jejku... gdzie te przytulisko znajduje się? jakie piękne te psy... Quote
marlenka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 tripti napisał(a):jejku... gdzie te przytulisko znajduje się? jakie piękne te psy... To jest wieś z 15-20 km za Waka w stronę radomia / kozienic Quote
tripti Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Marzenuś zakładała wątek, to myślałam, że może bliżej piaseczna, ale dobrze wiedzieć na przyszłość. Quote
marlenka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 tripti napisał(a):Marzenuś zakładała wątek, to myślałam, że może bliżej piaseczna, ale dobrze wiedzieć na przyszłość. Ale tez nie koniec świata :) Quote
tripti Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 koniec świata na pewno nie, tam jeszcze wrony nie zawracają:) z czego ta Pani utrzymuje te 60 psów? ma jakąś umowę z gminą? może można powalczyć o utworzenie tam jakiegoś mini schroniska? ta ilość na jedną osobę jest przerażająca:( Quote
Recommended Posts