xmartix Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 takie allegro zrobiłam jak na razie: amstaf ki do adopcji - schronisko dolnośląskie (588106411) - Aukcje internetowe Allegro Quote
xmartix Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 nie kumam, to znaczy że mam zmienić to allegro bo one idą do domków? Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='xmartix']takie allegro zrobiłam jak na razie: amstaf ki do adopcji - schronisko dolnośląskie (588106411) - Aukcje internetowe Allegro Dziekuje trafiłas te dwie teraz powinny isc do domku:crazyeye: Czeska jest na tuczeniu i leczeniu jak przybędzie mała to tez ja wystawie do kompletu no i jeszcze Misza;) Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='xmartix']nie kumam, to znaczy że mam zmienić to allegro bo one idą do domków? O kurcze...nic nie zmieniaj Miałam na mysli ze dobrze wybrałas psiaki do allegro bo teraz czas aby poszly do domków.....juz tyle siedza w schronie jak znajdziesz czas to zrob pare ogłoszeń Miszy i Kaji nowej .ok?.... dziekuje za juz i jestem szczęśliwa :multi::evil_lol: pisze skrotami myslowymi i wychodzi to kiepsko przepraszam http://www.dogomania.pl/forum/f99/mysiasty-ma-dlug-trzeba-uregulowac-29-03-09-a-133904/#post11989844 Quote
xmartix Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 ok, rozumiem :) tez tak skracam a potem nie wiadomo o co mi chodzi :) Quote
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :shake::shake::shake: ...chciałam się cieszyć i...zamurowało mnie!!!:oops: Ludzie już nie zmądrzeją...:-(...maluch do wyuczenia i wszystko od niej zależy! Sama sobie nie ufa i nie wierzy,a skupia się to na psie! Trzymaj się giselko...:loveu: Quote
andzia69 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 giselle4 napisał(a):Czekam na fotki miała mi mailem wyslac... kurcze jak nie wysle to do niej zatelefonuje i powiem ze zabieram ja jutro tylko gdzie?:-(:crazyeye: bo jeszcze babol nie bedzie chciał czekac ale obiecała:mad: co niektórzy obiecują...a potem psa albo wyp..ją albo przywiazuja gdzieś w lesie...albo TM:-( Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 andzia69 napisał(a):co niektórzy obiecują...a potem psa albo wyp..ją albo przywiazuja gdzieś w lesie...albo TM:-( wiem andzia...wiem po 8 rano telefonuje.... nie ma co czekac... co zrobie ? jeszcze nie wiem:shake: moze załatwie na cito hotelik:-o Quote
Nadziejka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 :thumbs:Giselciu , bedziemy czekac i sie modlic , zeby babol zechcial poczekac , dziekujemy Giselciu ze tak myslisz o wszystkim i jestes jedynaaaa :Rose::modla::modla::modla::modla:jedyna i kochana baaardzooooo !! Trwaj nam serduszko jeszcze tysiac lat w zdrowiu:loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 ewa gonzales napisał(a)::thumbs:Giselciu , bedziemy czekac i sie modlic , zeby babol zechcial poczekac , dziekujemy Giselciu ze tak myslisz o wszystkim i jestes jedynaaaa :Rose::modla::modla::modla::modla:jedyna i kochana baaardzooooo !! Trwaj nam serduszko jeszcze tysiac lat w zdrowiu:loveu::loveu::loveu: Ewa...czy cos CI WYSZLO Z TWOICH PLANÓW ANIELICO?:multi::evil_lol: Quote
Yana Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 giselle4 napisał(a)::-(...oj nie wiem nawet jak to wszystko zgrabnie napisac:-( Pani przyprowadził ado schronu 8 miesieczną amstaffeczke zaczipowana ,sliczna i bardzo karną musi ja oddac bo....boi sie o dziecko a to mordercy:-( Ludzie .....wyprosilam aby zabrała do domu i dała mi jej fotki a my postaramy sie jej znależć domek.:-(:mad: Pani łaskawie dala mi czas do konca miesiaca bo juz wie ze schron nie wezmie psa ktory ma włascicieli.... wiec powiedziała pomoze jej weterynarz:shake: To jeszcze psie dziecko jak tak mozna.... Chyba nie zrozumiem ludzi nigdy:-( a te kilka miesięcy temu jak ją brała, to się nie bała ? nie wiedziała jaka to rasa ? głupota ludzka nie ma granica :angryy: Quote
sodalis Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nie czytałam dokładnie całego wątku, ale jeśli amstafki nadal szukają domu może warto sprawdzić to ogłoszenie: Przygarne mlodzitkiego amstaffa Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 ...ok dziękuje bardzo zaproponuje jej moze się uda:lol::evil_lol: Quote
sodalis Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 zuzlikowa napisał(a):...i o to chodzi w dogomani...tyle oczu i serc jest w stanie wszystko wypatrzeć! Dzięki!:loveu: Polecam się na przyszłość. :) Tak przypadkiem to ogłoszenie znalazłam i pomyślałam, że szkoda szanse zmarnować, choć osobiście przynajmniej na razie nie wiele moge tym biedakom pomóc to może choć tak, pośrednio. :) Quote
zuzlikowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='sodalis']Nie czytałam dokładnie całego wątku, ale jeśli amstafki nadal szukają domu może warto sprawdzić to ogłoszenie: Przygarne mlodzitkiego amstaffa ...i o to chodzi w dogomani...tyle oczu i serc jest w stanie wszystko wypatrzeć! Dzięki!:loveu: Giselko, Ewciu...cieplusie wiosenne myśli ...ciepie w Waszą stronę...:loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 sodalis napisał(a):Polecam się na przyszłość. :) Tak przypadkiem to ogłoszenie znalazłam i pomyślałam, że szkoda szanse zmarnować, choć osobiście przynajmniej na razie nie wiele moge tym biedakom pomóc to może choć tak, pośrednio. :) Ty chyba zapomniałas o bazarkach z Twoich fantów ja nie:shake: i to jest wielka pomoc...i bardzo dziekujemy:evil_lol::loveu: Quote
sodalis Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 giselle4 napisał(a):Ty chyba zapomniałas o bazarkach z Twoich fantów ja nie:shake: i to jest wielka pomoc...i bardzo dziekujemy:evil_lol::loveu: Pamiętam, pamiętam, choć wielką pomocą bym tego nie nazwała - jedna nieduża paczuszka :eviltong:. Mam Twój adres jeszcze w notesie, jak uzbieram następny kartonik to też wyśle. :razz: Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 sodalis napisał(a):Pamiętam, pamiętam, choć wielką pomocą bym tego nie nazwała - jedna nieduża paczuszka :eviltong:. Mam Twój adres jeszcze w notesie, jak uzbieram następny kartonik to też wyśle. :razz: ale ja wiem lepiej jak bylo bo kaski troche dostały moje psinki a własciwie to karmę i smycze i miski:multi: jak pewnie zauwazylas jeszcze cos zostało ale ja uparta bestia jestem i wiem ze towar musi znależć swojego nabywcę hihihi i znajduje...dzieki:multi: Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='xmartix']takie allegro zrobiłam jak na razie: amstaf ki do adopcji - schronisko dolnośląskie (588106411) - Aukcje internetowe Allegro Byl telefon w sprawie nowej Kaji moze w poniedziałek jak sie wszystko okaze ok? malutka znajdzie domek to bedzie Twoja zasługa ...bo Pan znalazł ja na allegro:multi::evil_lol: Quote
Talia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ups...trzeba było nadrobić zaległości ;) Trzymam kciuki za suńkę:loveu: Quote
giselle4 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 ...słonce jak bedzie jutro pieknie zrobie fotki.... jutro dzień w schronie....:multi: Quote
Talia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jak nie bedzie słoneczka to i tak prosimy o fotki :evil_lol: Quote
monika083 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 napiasala do mnie pani w sprawie amstaffki ,ktora kiedys oglaszalam -ona juz ma dom ,ale moze jej jakas inna podrzucic?? Pani chodzi o mloda sunie -jest z Nowego Targu, Quote
Recommended Posts