Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xmartix']nie kumam, to znaczy że mam zmienić to allegro bo one idą do domków?
O kurcze...nic nie zmieniaj
Miałam na mysli ze dobrze wybrałas psiaki do allegro bo teraz czas aby poszly do domków.....juz tyle siedza w schronie
jak znajdziesz czas to zrob pare ogłoszeń Miszy i Kaji nowej .ok?....
dziekuje za juz i jestem szczęśliwa :multi::evil_lol:
pisze skrotami myslowymi i wychodzi to kiepsko
przepraszam

http://www.dogomania.pl/forum/f99/mysiasty-ma-dlug-trzeba-uregulowac-29-03-09-a-133904/#post11989844

Posted

:shake::shake::shake: ...chciałam się cieszyć i...zamurowało mnie!!!:oops:

Ludzie już nie zmądrzeją...:-(...maluch do wyuczenia i wszystko od niej zależy!
Sama sobie nie ufa i nie wierzy,a skupia się to na psie!

Trzymaj się giselko...:loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
Czekam na fotki
miała mi mailem wyslac...
kurcze
jak nie wysle to do niej zatelefonuje i powiem ze zabieram ja jutro
tylko gdzie?:-(:crazyeye:
bo jeszcze babol nie bedzie chciał czekac
ale obiecała:mad:

co niektórzy obiecują...a potem psa albo wyp..ją albo przywiazuja gdzieś w lesie...albo TM:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
co niektórzy obiecują...a potem psa albo wyp..ją albo przywiazuja gdzieś w lesie...albo TM:-(

wiem andzia...wiem
po 8 rano telefonuje....
nie ma co czekac...
co zrobie ?
jeszcze nie wiem:shake:
moze załatwie na cito hotelik:-o

Posted

:thumbs:Giselciu , bedziemy czekac i sie modlic , zeby babol zechcial poczekac , dziekujemy Giselciu ze tak myslisz o wszystkim i jestes jedynaaaa :Rose::modla::modla::modla::modla:jedyna i kochana baaardzooooo !! Trwaj nam serduszko jeszcze tysiac lat w zdrowiu:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:thumbs:Giselciu , bedziemy czekac i sie modlic , zeby babol zechcial poczekac , dziekujemy Giselciu ze tak myslisz o wszystkim i jestes jedynaaaa :Rose::modla::modla::modla::modla:jedyna i kochana baaardzooooo !! Trwaj nam serduszko jeszcze tysiac lat w zdrowiu:loveu::loveu::loveu:

Ewa...czy cos CI WYSZLO Z TWOICH PLANÓW
ANIELICO?:multi::evil_lol:

Posted

giselle4 napisał(a):
:-(...oj nie wiem nawet jak to wszystko zgrabnie napisac:-(
Pani przyprowadził ado schronu 8 miesieczną amstaffeczke
zaczipowana ,sliczna i bardzo karną
musi ja oddac bo....boi sie o dziecko
a to mordercy:-(
Ludzie .....wyprosilam aby zabrała do domu i dała mi jej fotki a my postaramy sie jej znależć domek.:-(:mad:
Pani łaskawie dala mi czas do konca miesiaca
bo juz wie ze schron nie wezmie psa ktory ma włascicieli....
wiec powiedziała pomoze jej weterynarz:shake:
To jeszcze psie dziecko
jak tak mozna....
Chyba nie zrozumiem ludzi nigdy:-(

a te kilka miesięcy temu jak ją brała, to się nie bała ? nie wiedziała jaka to rasa ? głupota ludzka nie ma granica :angryy:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...i o to chodzi w dogomani...tyle oczu i serc jest w stanie wszystko wypatrzeć!
Dzięki!:loveu:

Polecam się na przyszłość. :) Tak przypadkiem to ogłoszenie znalazłam i pomyślałam, że szkoda szanse zmarnować, choć osobiście przynajmniej na razie nie wiele moge tym biedakom pomóc to może choć tak, pośrednio. :)

Posted

[quote name='sodalis']Nie czytałam dokładnie całego wątku, ale jeśli amstafki nadal szukają domu może warto sprawdzić to ogłoszenie:
Przygarne mlodzitkiego amstaffa

...i o to chodzi w dogomani...tyle oczu i serc jest w stanie wszystko wypatrzeć!
Dzięki!:loveu:

Giselko, Ewciu...cieplusie wiosenne myśli ...ciepie w Waszą stronę...:loveu::loveu::loveu:

Posted

sodalis napisał(a):
Polecam się na przyszłość. :) Tak przypadkiem to ogłoszenie znalazłam i pomyślałam, że szkoda szanse zmarnować, choć osobiście przynajmniej na razie nie wiele moge tym biedakom pomóc to może choć tak, pośrednio. :)

Ty chyba zapomniałas o bazarkach z Twoich fantów
ja nie:shake:
i to jest wielka pomoc...i bardzo dziekujemy:evil_lol::loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
Ty chyba zapomniałas o bazarkach z Twoich fantów
ja nie:shake:
i to jest wielka pomoc...i bardzo dziekujemy:evil_lol::loveu:

Pamiętam, pamiętam, choć wielką pomocą bym tego nie nazwała - jedna nieduża paczuszka :eviltong:.

Mam Twój adres jeszcze w notesie, jak uzbieram następny kartonik to też wyśle. :razz:

Posted

sodalis napisał(a):
Pamiętam, pamiętam, choć wielką pomocą bym tego nie nazwała - jedna nieduża paczuszka :eviltong:.

Mam Twój adres jeszcze w notesie, jak uzbieram następny kartonik to też wyśle. :razz:

ale ja wiem lepiej jak bylo
bo kaski troche dostały moje psinki
a własciwie to karmę i smycze i miski:multi:
jak pewnie zauwazylas jeszcze cos zostało ale ja uparta bestia jestem i wiem ze towar musi znależć swojego nabywcę hihihi
i znajduje...dzieki:multi: