giselle4 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Pan Patryk napisał:evil_lol: A WIĘC TAK SZANOWNA PANI , PIES JEST BARDZO KOCHANY I Z WDZIĘKIEM I SKUTECZNOŚCIĄ PODBIJA SERCA WSZYSTKICH DOOKOŁA , NIE MA CHYBA OSOBY KTÓRA PRZESZŁABY OBOJĘTNIE OBOK KAI , W DOMU NIE MA Z NIĄ NAJMNIEJSZYCH KŁOPOTÓW , MOŻE Z WYJĄTKIEM ŚCIĄGANIA JEDZENIA ZE STOŁU ALE TO SIĘ DA NAPRAWIĆ , ZASTANAWIAMY SIĘ CO TAKI PSIAK W OGÓLE ROBIŁ POZA DOMEM I W SCHRONISKU , JESTEŚMY Z NIEJ BARDZO ZADOWOLENI,POZA TYM NIE SKACZE NA TERRARIA I BOI SIĘ JASZCZUREK , A TO I PODEJŚCIE DO DZIECKA BYŁO NAJWAŻNIEJSZE , MAM NADZIEJĘ ŻE TAK POZOSTANIE , ŚPI JUŻ Z NAMI POD KOŁDRĄ I STRASZNIE CHRAPIE ALE TO TAKIE SŁODZUTKIE , TAKI MAŁY CIELACZEK I JAK KTOŚ MI POWIE ŻE TO PIES MORDERCA TO ZABIJE GO ŚMIECHEM , BĘDZIEMY W KONTAKCIE POZDRAWIAMY SERDECZNIE Quote
giselle4 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 ...fotki będa tylko mój Tz musi je zmniejszyc....sorry Oj masz szczęscie panieneczko ,,masz:loveu::evil_lol: Quote
giselle4 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 ...dobrej nocy moje dziewczyny:evil_lol: Quote
agawa9 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ale super wiadomości mam z ranka po łikendzie:multi: Quote
Nadziejka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :loveu::lol:Witajcie dziewczyny nooo jakie wiesci juhuuu:Cool!::Cool!:ja tez trzymam kciukasy , za ten domeczek Kajuni , zeby juz tak zostalo na zawsze ...zeby byla zdrowa no i panstwo Kajusi rowniez ! Och Giselciu jak fajowo:loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 ...jutro Czeska i Atenka ma sesje fotograficzną....i do boju dziewczyny;):loveu: Quote
Yana Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 śliczne te twoje podopieczne :lol: i takie kochane, a ciągle w schronie :shake: tyle tych psich nieszczęść, ledwo jakiś psiak znajdzie domek, a tu już trzy kolejne bezdomniaki na jego miejsce się pojawiają, załamać się można :shake: dobrze, że tej łaciatej krówce się udało i grzeje dupkę na kanapie w swoim domku :loveu: Quote
giselle4 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 ...Tak,,,,krówka ma ju dobrze a nastepne w kolejce czakaja ....:-( Quote
xmartix Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 czy aktualne ogłoszenia już zrobione mogłyby pojawić się na 1-szej stronie. tzn czy ktoś już coś robił z ogłoszeń? bo nie widziałam.. bo pomóc mogę Quote
giselle4 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 :loveu:xmartix napisał(a):czy aktualne ogłoszenia już zrobione mogłyby pojawić się na 1-szej stronie. tzn czy ktoś już coś robił z ogłoszeń? bo nie widziałam.. bo pomóc mogę Dziekuje nam potrzebna jest kazda pomoc oglaszamy gazata,radio sudety i gazety regionalne ciotka Slomka i Ada na forach....michelle na Wrocławkich i allegro ciotka zuzlikowa,ciotka gameta ,ewa,monika i inne pomagaja ale kazde ogłoszenie to szansa...dlatego prosimy:evil_lol::lol::loveu: Quote
GoskaGoska Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 dora tez dalej w schronisku :( , tylko jednej suni sie poszczescilo, gissell4 daj w pierwszym watku nr do siebie, zeby wiedziec jak nr do ogloszen;) Quote
monika083 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 a allegro sunie maja?? jesli nie -moge zrobic, Quote
zuzlikowa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 "I JAK KTOŚ MI POWIE ŻE TO PIES MORDERCA TO ZABIJE GO ŚMIECHEM , BĘDZIEMY"...fenomenalne!!!!:evil_lol: Powodzenia!:loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 monika083 napisał(a):a allegro sunie maja?? jesli nie -moge zrobic, Prosze bardzo tel kont.664 315 852 dzieki juz azaczynam normalenie funkcjonowac.... i uzupełniac....:multi: Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 ....cioteczki.... Dzisiaj nasza mała iskiereczka opuscila nas i z młodym[bez dzieci]małzeństwem zamieszkała w ....Świdnicy.:loveu: Panienka byla taka szczęsliwa ze ma nowy domek iz szybkie buziaki i juz do autka poleciała..... gapilła sie na nas zza szybki i merdała kikutkiem bałysmy sie aby nie nasikała w aucie...bo ona jak sie cieszy to posikuje:crazyeye: asle Państwo zaprosili na kawke przy okazji bytnosci w tym miescie i ze beda fotki i relacja z nowego domku... nooo tooo buzka malutka i szczęscia pappapapa a ciotki łęzke uronia:-( ja i my....:crazyeye: Quote
Nadziejka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Giselkciu juhuuuuu:multi::multi::smilecol: a ktora to jest Iskiereczka powiedz mnie prosze ? Quote
Nadziejka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :multi::loveu::loveu:juz wiem kochana wiemmmm!!! Aisza poszla dzis do swego domeczkuuu juhuuuuu ludzie swietujemy :laugh2_2::laola::drink1::drink1: alez cudne wiesci poranne dziewczyny no super , jak sie domek zakocha to juz panny nikomu nie odda ha:multi::multi: Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 :-(...oj nie wiem nawet jak to wszystko zgrabnie napisac:-( Pani przyprowadził ado schronu 8 miesieczną amstaffeczke zaczipowana ,sliczna i bardzo karną musi ja oddac bo....boi sie o dziecko a to mordercy:-( Ludzie .....wyprosilam aby zabrała do domu i dała mi jej fotki a my postaramy sie jej znależć domek.:-(:mad: Pani łaskawie dala mi czas do konca miesiaca bo juz wie ze schron nie wezmie psa ktory ma włascicieli.... wiec powiedziała pomoze jej weterynarz:shake: To jeszcze psie dziecko jak tak mozna.... Chyba nie zrozumiem ludzi nigdy:-( Quote
GoskaGoska Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 dora : gumtree wroclaw, kupiepsa, aleokazja, eoferty, Quote
Nadziejka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :shake::shake: looo matko zas ...Giselciu ja cie podziwiam kochana , bo mie juz zeby i nogi i lapki opadaja i nie wiem jak ja bym rozmawiac potrafila z ta :angryy::mad: babsztyla !! Moze jak normalny wet bedzie to nie uspi malizny pieknej prawda?? Patrzcie ilez to smierci wokol nas , ilez cierpienia :-( bez sensu , bo gdyby sie te bezmozgowce zastanowily , to nie bralyby psinki :shake: tyle wokol cierpienia a ludziska i tak zycia nie szanuja ...to sie zmieni jak bedzie Armagedon .. Quote
monika083 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 giselle4 napisał(a)::-(...oj nie wiem nawet jak to wszystko zgrabnie napisac:-( Pani przyprowadził ado schronu 8 miesieczną amstaffeczke zaczipowana ,sliczna i bardzo karną musi ja oddac bo....boi sie o dziecko a to mordercy:-( Ludzie .....wyprosilam aby zabrała do domu i dała mi jej fotki a my postaramy sie jej znależć domek.:-(:mad: Pani łaskawie dala mi czas do konca miesiaca bo juz wie ze schron nie wezmie psa ktory ma włascicieli.... wiec powiedziała pomoze jej weterynarz:shake: To jeszcze psie dziecko jak tak mozna.... Chyba nie zrozumiem ludzi nigdy:-( taka mlodziutka ,to powinien sie szybko znalezc dom ,ale najlepiej byloby ja wysterlylizowac wczesniej ... moze jakis dt najpierw ... Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 monika083 napisał(a):taka mlodziutka ,to powinien sie szybko znalezc dom ,ale najlepiej byloby ja wysterlylizowac wczesniej ... moze jakis dt najpierw ... Czekam na fotki miała mi mailem wyslac... kurcze jak nie wysle to do niej zatelefonuje i powiem ze zabieram ja jutro tylko gdzie?:-(:crazyeye: bo jeszcze babol nie bedzie chciał czekac ale obiecała:mad: Quote
Recommended Posts