monika083 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 bede znow na wielkanoc we wrocku ,jak ta karma jest ok to moge jeszcze przywiezc,sa takie chyba 3 kg,pewnie bardziej sie oplaci ,oliwy chyba starczy na troche..:eviltong: Quote
giselle4 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 monika083 napisał(a):bede znow na wielkanoc we wrocku ,jak ta karma jest ok to moge jeszcze przywiezc,sa takie chyba 3 kg,pewnie bardziej sie oplaci ,oliwy chyba starczy na troche..:eviltong: witaj moniko oliwy wystarczy...jak mozesz to kłaniam sie i prosze bo karma lux ju zpisałam i dziekowałam Tobie pare postów wyzej.... ale jeszcze raz nie zaszkodzi no i zapisałam Ciebie na cegiełkowym bo zostało 2 zł hihihio umiem robic interesy:oops::evil_lol: dzieki za juz i prosze o ...wiecej;) Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 podniopse moje sliczne:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/celin-dion-avon-england-exklusiw-dla-ciebie-19-03-09-a-133339/ Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ...kwartet anielic w gore nie dajcie o sobie zapomniec:oops: Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 giselle4 napisał(a):...kwartet anielic w gore nie dajcie o sobie zapomniec:oops: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ...oj trzymajcie dzisiaj kciuki mnie nie będzie ale moze jedna panna znajdzie chate...... kurcze tylko niech sie podoba i będzie grzeczna.:evil_lol: wywiad,zakupy dla księżniczki i lekcja dobrego wychowania przed adopcją hihihihi:oops:;) Quote
monika083 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 giselle4 napisał(a):...oj trzymajcie dzisiaj kciuki mnie nie będzie ale moze jedna panna znajdzie chate...... kurcze tylko niech sie podoba i będzie grzeczna.:evil_lol: wywiad,zakupy dla księżniczki i lekcja dobrego wychowania przed adopcją hihihihi:oops:;) no to nie badz taka tajemnicza ...dla ktorej panny usmiechnelo sie szczescie?? bede trzymac mocno kciukasy!! Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 giselle4 napisał(a):...oj trzymajcie dzisiaj kciuki mnie nie będzie ale moze jedna panna znajdzie chate...... kurcze tylko niech sie podoba i będzie grzeczna.:evil_lol: wywiad,zakupy dla księżniczki i lekcja dobrego wychowania przed adopcją hihihihi:oops:;) Te kciuki to już bolą od zaciskania! Ale...zaciskam dalej! Powodzenia:loveu: PANNA...postaraj się:loveu: DOMKU...jak ty,to ten domek...to nie będzie problemu! Quote
agawa9 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 to ja też zaciskam mocno bardzo bardzo i mantry powtarzam "do domku dziewczynko, do domku":talker: Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 agawa,monika,zuzliku no i cała moja kochana reszta cioteczek:oops: moze dzisiaj do domku pojedzie Kaja... domek zna rasę [ich malutka umarła na raka w zeszłym roku]juz chca następna dziewczynkę bo bardzo tęsknią.Poprzednią mieli 14 lat i dla zapomnienia adoptowali ze schronu Hasiorke ale ugryzła i Panią i dziecinkę nie słuchała sie i była troche złosliwa. Pani znalazła jej domek u kolezanki ktora ma wielki dom i mieszka pod lasem Odwiedza ja i teraz ten pies wygląda na szczęśliwego...moze nieznajac rasy coś zrobiłysmy nie tak? to słowa Pani..Pan widział Aisze ale wiecie-dziecko.Aisza przypomina im ich suczkę dlatego wezmą Kaję. Ja sprawdziłam ,teraz czekam na ich decyzję maja przyjecha co 19....i podjede po Pania kierownik i wydamy....hihihihi to dalej trzymajcie kciukasy:oops: Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Trzymamy...teraz wiemy za co:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ...juz tylko 3 dziewczyny czekają na domek:evil_lol::crazyeye: Quote
andzia69 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 giselle4 napisał(a):...juz tylko 3 dziewczyny czekają na domek:evil_lol::crazyeye: cudowne wiesci:multi: choc jedna znalazła domek!!!:loveu: Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 andzia69 napisał(a):cudowne wiesci:multi: choc jedna znalazła domek!!!:loveu: Tak po cichutku i ostroznie powiem ze jeszcze jedna ma zaklepany domek....ale ludzie będa czekac do sterylki a i domek wydaje sie boski wiec....zbieramy kase i ....zobaczymy ale sza sza Quote
agawa9 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 giselle4 napisał(a):Tak po cichutku i ostroznie powiem ze jeszcze jedna ma zaklepany domek....ale ludzie będa czekac do sterylki a i domek wydaje sie boski wiec....zbieramy kase i ....zobaczymy ale sza sza no to 3mamy tak po cichutku:kciuki::kciuki: Quote
monika083 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 wspaniale!!! czyli zostaly jeszcze Dora ,Czesia ,Atena i Aisha ,tak? Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Oj,te moje kciuki! Stale zaciśnięte! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 monika083 napisał(a):wspaniale!!! czyli zostaly jeszcze Dora ,Czesia ,Atena i Aisha ,tak? Tak i mam nadzieje ze nic nie przybędzie:oops::shake: ale ,ale Po kąpieli u ludzi,Kaja przyniosła smycz i połozyla u stop pana ogólny śmiech ,,ale cwaniara chce sie bawić,,po zabawie pan odnióśł smycz pod wieszak i połozył sie Kaja znowu przyniosła smycz Na słowa pani..ona chyba chce na pole,, pan odpowiadział ze chce się bawic bo nie miala tego w schronie. ale mylił sie, Kaja potrzebowała wyjsc kiedy pan wyszedł z pokoju po krótkiej chwili zobaczył kupę i kałuze przy drzwiach.Nie nakrzyczał ,nie:shake: Dzisiaj rano 0 godzinie 5 Kaja znowu przyniosła smycz i wszystko było jasne tak sygnalizuje potrzeby. Kaja wspaniale spi w łóżku ,troche chrapie ale jest cudowna i łagodna dla coreczki pańciostwa to tyle jak na pierwsza noc..... fotki będa pan obiecał....to masz szczęście łobuzico:evil_lol: Quote
monika083 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 giselle4 napisał(a):Tak i mam nadzieje ze nic nie przybędzie:oops::shake: ale ,ale Po kąpieli u ludzi,Kaja przyniosła smycz i połozyla u stop pana ogólny śmiech ,,ale cwaniara chce sie bawić,,po zabawie pan odnióśł smycz pod wieszak i połozył sie Kaja znowu przyniosła smycz Na słowa pani..ona chyba chce na pole,, pan odpowiadział ze chce się bawic bo nie miala tego w schronie. ale mylił sie, Kaja potrzebowała wyjsc kiedy pan wyszedł z pokoju po krótkiej chwili zobaczył kupę i kałuze przy drzwiach.Nie nakrzyczał ,nie:shake: Dzisiaj rano 0 godzinie 5 Kaja znowu przyniosła smycz i wszystko było jasne tak sygnalizuje potrzeby. Kaja wspaniale spi w łóżku ,troche chrapie ale jest cudowna i łagodna dla coreczki pańciostwa to tyle jak na pierwsza noc..... fotki będa pan obiecał....to masz szczęście łobuzico:evil_lol: ale Slodka,fajnie ,ze tak sygnalizuje potrzebe, moj Bruno jak chce wyjsc znosi mi buty,nie do pary najczesciej ,np moj kozak+kapec TZta:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Kajusia...tak trzymaj! Czaruj,czaruj państwa...kto to ma robić jak nie TY? :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 zuzlikowa napisał(a):Kajusia...tak trzymaj! Czaruj,czaruj państwa...kto to ma robić jak nie TY? :loveu::loveu::loveu::loveu: masz racje takie pieski po przejściach to jedna wielka niewiadoma?:crazyeye: ale miło jest odgadywać czego chce....:evil_lol: dobrze ze juz ma domek:loveu: Quote
giselle4 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 ...dziewczyny w gore mamy chłopaka na kwarantannie:-( Quote
Recommended Posts