giselle4 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 xmartix napisał(a):które poszły już do domy z tych ogłoszonych na allegro przeze mnie? bo bym odnowiła... Poszła Aisza zostala Czeska Atenka i jest nowe Kaja wszystko w pierwszym poscie i bardzo dziekuje:loveu: Quote
giselle4 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 PATRYK napisał(a):Jutro wkleimy parę foteczek...pozdrawiam Bradzo dziękujemy Pauli i Patrykowi:loveu: aby tylko nasza nowa Kaja znalazla taki domek i Czeska......Atenka mhhhh chyba zbyt duzo chce :cool3: Quote
PATRYK Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 zuzlikowa napisał(a):No i przybył nowy dogomaniak!!! A może kajomaniak:evil_lol: Witamy i dzięki za wieści o Kajusi! Powodzenia!:loveu::loveu::loveu: największy problem jest w tym że ja nie mam pojęcia jak na forum powklejać foty , no chyba że na swoim profilu dodam do albumu to będzie można sobie zobaczyć bo narazie muszę pouczyć się co i jak... Quote
PATRYK Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 giselle4 napisał(a):Bradzo dziękujemy Pauli i Patrykowi:loveu: aby tylko nasza nowa Kaja znalazla taki domek i Czeska......Atenka mhhhh chyba zbyt duzo chce :cool3: na pewno nie za dużo... to my odpowiadamy za ich los , należy im się to ! Quote
zuzlikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Patryku...wchodzisz na Screeny.pl Screeny.pl - wrzucaj screeny, obrazki, zdjęcia - darmowy hosting ...jak się wgra,klikasz na link i dostajesz fotki i forumowe linki z miniaturkami! Ja od razu wgrywam więcej fotek(ale max 5 na 1 post!) i mam ciąg miniaturek od razu do wklejenia.A na forum można je powiększać. Mam nadzieję,że pomogłam!:lol: Quote
giselle4 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 ....Dziewczyna nastepna na allegro -to Czeska michelle prosze zrob jej allegro:crazyeye: Quote
andzia69 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Gisellko - moze uaktualnisz tytuł i w 1 poście zapodałabyś ładne i DUŻE zdjęcia pozostałych biduli do adopcji - cio?:p Quote
giselle4 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 xmartix napisał(a):Czeska to Atenka? Jest Czeska i jest Atenka [zobacz pierwszy post] i byl pierwszy telefon w sprawie Dory:multi: Pani jeszcze pomysli bo...daleko Quote
giselle4 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 andzia69 napisał(a):Gisellko - moze uaktualnisz tytuł i w 1 poście zapodałabyś ładne i DUŻE zdjęcia pozostałych biduli do adopcji - cio?:p Robi sie troche zaniedablam wątek ale juz sie poprawiam:oops: Quote
PATRYK Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote=PATRYK; nasza ukochana kajeczka , najlepiej czuje sie w poscieli , jak rozkladamy lozko czeka tylko az przescieradlo poloze i wskakuje na poduche...:sleep2: i spi z nami , jej kocyk zdaje sie lezec na podlodze bez sensu...kurcze te amstaffki nas mecza , juz pytalem znajomych ale stereotyp nadal panuje wsrod niedoedukowanych człowieków !:angryy: , sluchajcie moze moglibysmy jakos pomoc ? najchetniej to wzielibysmy je wszystkie ale tak sie nie da , jesli jest cos co moznaby zrobic to prosze o kontakt...pozdro Patryk i paolka aa no i kaja Quote
michelle04 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ..ciekawe gdzie w tym czasie leży małżonka???:diabloti::evil_lol: Quote
PATRYK Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 michelle04 napisał(a):..ciekawe gdzie w tym czasie leży małżonka???:diabloti::evil_lol: JAK TO GDZIE ??? NA KOCYKU :diabloti: KAJI RZECZ JASNA :thumbs: Quote
PATRYK Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='giselle4']...Panie Patryku,dobre:loveu: kaja w domku , ulubione jej miejsce okno.... prrosze wyslac mi link z ta stronka gdzie jest glosowanie pozdrawiam moze ktoś ze znajomych Pana ,jeszcze nie zaglosował bo.....przegrywamy:placz: Quote
PATRYK Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 giselle4 napisał(a):...Panie Patryku,dobre:loveu: moze ktoś ze znajomych Pana ,jeszcze nie zaglosował bo.....przegrywamy:placz: prosze wyslac mi link z ta stronka gdzie odbywa sie glosowanie Quote
giselle4 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 ...Panie Patryku,dobre:loveu: moze ktoś ze znajomych Pana ,jeszcze nie zaglosował bo.....przegrywamy:placz: 1. wchodzisz na stronę www.krakvet.pl 2. wciskasz link Forum 3. wciskasz link Rejestracja 4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat” 5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”; 6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link; 7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości” 8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło; 9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości 10. wciskasz „Forum www.krakvet.pl Strona Główna” 11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep" 12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-marzec2009” 13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Azyl -Dzierzoniów i klikasz pod ankietą „wyślij”. DZIEKUJE:oops: Quote
zuzlikowa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Super Kajeczka i ...hihi,najbardziej kocham pościelowe fotki;)! Dzięki:loveu:...wiem co to znaczy,gdy żal psiaka,a nie można go wziąźć:-(...a jest ich tyle! Quote
PATRYK Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 dzisiejszy wypadzik za miasto z żoną i Kajeczką nie jest już zaszczutym , bojącym się wszystkiego i wszystkich chudzielcem,zrobiła się pewna siebie i obszczekuje wszystko dookoła...:Dog_run:wybiegała się chyba za wszystkie czasy... [SIZE=1]a przeglądaliśmy z Paulą setki ogłoszeń,i mieliśmy jechać w tyle miejsc po psiaka, i ogromnie się cieszę że trafiliśmy do tego schroniska gdzie była Kajeczka , jest naszą iskierką , pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że nie macie nam za złe że tyle tu informacji i zdjęć dot.kaji...? Quote
zuzlikowa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Patryku...za złe,ze piszesz???? NIGDY! Przerażająca jest cisza i brak informacji! A jak z całej rodzinki kapie szczęście...to niech leje się litrami i na nas! Dzięki!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
PATRYK Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 no to spoxik,wysłaliśmy prośbę o głosowanie do ok 150 znajomych ilu z nich zagłosuje to sie okaże Quote
giselle4 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='PATRYK']no to spoxik,wysłaliśmy prośbę o głosowanie do ok 150 znajomych ilu z nich zagłosuje to sie Dziekujemy. ............ :loveu:okaże Dziekujemy:multi: Quote
PATRYK Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 giselle4 napisał(a):dziekujemy:multi: cieszĘ siĘ Że mogliŚmy pomÓc... Quote
Recommended Posts