Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PATRYK']no to spoxik,wysłaliśmy prośbę o głosowanie do ok 150 znajomych ilu z nich zagłosuje to sie okaże

Na Krakvecie tendencja zwyzkowa :loveu: Jak wygramy w nagrodę dostaniecie drugiego psa gratis:evil_lol:

Posted

michelle04 napisał(a):
Na Krakvecie tendencja zwyzkowa :loveu: Jak wygramy w nagrodę dostaniecie drugiego psa gratis:evil_lol:

michelle,umiesz robić interesy hihihihi:multi::loveu:

Posted

:grins::grins::megagrin::icon_roc:Giselkoooo udalooo sieeee :multi: Zaglosowalam na twe schronisko Azyl:multi::multi: Dzieki pomocy synka mojego , siedzielismy pol godz i ja nie kumam nic :oops::oops:ciemna baba z mieniaaaa az wstyd ...:shake: ale sie udalo , synciu dziekuje skarbie :loveu::loveu::loveu::iloveyou::laugh2_2::bigcool:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:grins::grins::megagrin::icon_roc:Giselkoooo udalooo sieeee :multi: Zaglosowalam na twe schronisko Azyl:multi::multi: Dzieki pomocy synka mojego , siedzielismy pol godz i ja nie kumam nic :oops::oops:ciemna baba z mieniaaaa az wstyd ...:shake: ale sie udalo , synciu dziekuje skarbie :loveu::loveu::loveu::iloveyou::laugh2_2::bigcool:

widzialam ewa
widziałam
nooo jestes wielka:multi::loveu:

Posted

:multi:[quote name='giselle4']Patryku ,znajomi z Oslo glosują:oops:
i ze StanówBYŁEM PEWNY ŻE DACIE RADĘ , WIEDZIAŁEM TO , TYLKO WIARA MOŻE PRZENOSIĆ GÓRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

:oops:

PATRYK napisał(a):
Nawet nie wiecie jak sie ciesze , moja psinka wygrala najwieksza wygrana na jej loterii a teraz innym psiaczkom bedzie lepiej pozdrawiam was serdecznie

Patryku do 24 piłka w grze hihihi
za to co zrobiles dla nas
dostajesz druga amstaffeczke gratis
hihihi-DZIEKUJE:multi:

Posted

PATRYK napisał(a):
a jesli chodzi o astke topostaram sie poszukac dla niej domku...

szukaj Patryku, szukaj!:lol: Warta tego!
Trzymam kciuki,bo jeszcze trochę do końca głosowania zostało!:loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
..jak nowa Kaja znajdzie domek i Czeska
Dorcia i Miszaka
a naszybciej aby poszla roteczka Tajfi
to jest dziecko nie suczka:-(:loveu::multi:

Rozważałas może zgłoszenie jej do fundacji rottka?

Posted

wybaczcie , wiem że to nie jest forum miłośników gadów ale chciałem przedstawić naszych pupili LEGWAN ZIELONY : WŁADEK , AGAMA BRODATA : ANDRZEJ I SKORPION PIOTREK , [SIZE=2]AŻ DZIW ŻE KAJA NIE ZOSTAŁA WANDĄ ALBO JADWINIĄ.......:diabloti:

Posted

...no...no:evil_lol: dziw,że nie została!:lol:
Gadziki i skorpionik...:loveu:...i w pięknym otoczeniu!Prezentują się bardzo egzotycznie i efektownie!

Może mnie giselka pogoni,ale...może znajdę tu więcej osób o szerokich zainteresowaniach i poproszę o pomoc min. dwóm psiakom giselki...wielkopsiakom:evil_lol:

i zaproszę na ich...min. ich bazarek...bazarki!

PREZENCIARNIA BABSKA na meny...gasnącego GONZIKA!!!_Lulka_Marko i Bercika...do 8.04

Zapraszam...podrzućcie też czasami!
Wszystko jest w kup teraz...pieniądze lepiej mieć w garści szybko....:-(

ten też
AŻUROWE gigantyczne jajo_ŚWIECZKI wiosenne..._dla Bercik_Lulka_Marko_5.04

...i na allegro wyróżnione min dla innych wielkich psiaków...Lulka,Marko,Beki,amstaffki Zuzelki...
_PISANKI nitką pisane!...WISIORKI..._ dla Lulka,Lipi,Beki,Zuzeli_do 2.4