giselle4 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 ..my bardzo,bardzo i dzieki zobaczymy jutro bo tez troche agitujemy:eviltong: Quote
michelle04 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='PATRYK']no to spoxik,wysłaliśmy prośbę o głosowanie do ok 150 znajomych ilu z nich zagłosuje to sie okaże Na Krakvecie tendencja zwyzkowa :loveu: Jak wygramy w nagrodę dostaniecie drugiego psa gratis:evil_lol: Quote
monika083 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 tez zaglosowalam przed chwila na krakvecie,dopiero teraz bo cos nie moglam sie tam zalogowac wczesniej.. powysylam instrukcje glosowania znajomym :) Quote
giselle4 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 michelle04 napisał(a):Na Krakvecie tendencja zwyzkowa :loveu: Jak wygramy w nagrodę dostaniecie drugiego psa gratis:evil_lol: michelle,umiesz robić interesy hihihihi:multi::loveu: Quote
PATRYK Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 mam jeszcze jeden pomysł na parę głosów... trzymamy kciukasy :multi: Quote
Nadziejka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 :grins::grins::megagrin::icon_roc:Giselkoooo udalooo sieeee :multi: Zaglosowalam na twe schronisko Azyl:multi::multi: Dzieki pomocy synka mojego , siedzielismy pol godz i ja nie kumam nic :oops::oops:ciemna baba z mieniaaaa az wstyd ...:shake: ale sie udalo , synciu dziekuje skarbie :loveu::loveu::loveu::iloveyou::laugh2_2::bigcool: Quote
giselle4 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 ewa gonzales napisał(a)::grins::grins::megagrin::icon_roc:Giselkoooo udalooo sieeee :multi: Zaglosowalam na twe schronisko Azyl:multi::multi: Dzieki pomocy synka mojego , siedzielismy pol godz i ja nie kumam nic :oops::oops:ciemna baba z mieniaaaa az wstyd ...:shake: ale sie udalo , synciu dziekuje skarbie :loveu::loveu::loveu::iloveyou::laugh2_2::bigcool: widzialam ewa widziałam nooo jestes wielka:multi::loveu: Quote
giselle4 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='PATRYK']mam jeszcze jeden pomysł na parę głosów... trzymamy kciukasy :multi: Patryku ,znajomi z Oslo glosują:oops: i ze Stanów Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 ...moje dziewczyny i chłopaki w gore;):multi: Quote
xmartix Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 odnowiłam allegro i dodałam Cześkę (ma brzydkie zdjęcia...) amstaf ki do adopcji - schronisko dolnośląskie (599386625) - Aukcje internetowe Allegro Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='xmartix']odnowiłam allegro i dodałam Cześkę (ma brzydkie zdjęcia...) amstaf ki do adopcji - schronisko dolnośląskie (599386625) - Aukcje internetowe Allegro Dziekuje wiem Ona jest taka sliczna a kiepskie fotki jej robie:multi: Quote
PATRYK Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 :multi:[quote name='giselle4']Patryku ,znajomi z Oslo glosują:oops: i ze StanówBYŁEM PEWNY ŻE DACIE RADĘ , WIEDZIAŁEM TO , TYLKO WIARA MOŻE PRZENOSIĆ GÓRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
PATRYK Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Nawet nie wiecie jak sie ciesze , moja psinka wygrala najwieksza wygrana na jej loterii a teraz innym psiaczkom bedzie lepiej pozdrawiam was serdecznie Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 :oops:PATRYK napisał(a):Nawet nie wiecie jak sie ciesze , moja psinka wygrala najwieksza wygrana na jej loterii a teraz innym psiaczkom bedzie lepiej pozdrawiam was serdecznie Patryku do 24 piłka w grze hihihi za to co zrobiles dla nas dostajesz druga amstaffeczke gratis hihihi-DZIEKUJE:multi: Quote
PATRYK Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 to nie moja zasługa tylko nasza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: nawetnie wiecie jak sie ciesze pozdroweczka Quote
PATRYK Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a jesli chodzi o astke topostaram sie poszukac dla niej domku... Quote
zuzlikowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 PATRYK napisał(a):a jesli chodzi o astke topostaram sie poszukac dla niej domku... szukaj Patryku, szukaj!:lol: Warta tego! Trzymam kciuki,bo jeszcze trochę do końca głosowania zostało!:loveu: Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ..jak nowa Kaja znajdzie domek i Czeska Dorcia i Miszaka a naszybciej aby poszla roteczka Tajfi to jest dziecko nie suczka:-(:loveu::multi: Quote
Talia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 giselle4 napisał(a):..jak nowa Kaja znajdzie domek i Czeska Dorcia i Miszaka a naszybciej aby poszla roteczka Tajfi to jest dziecko nie suczka:-(:loveu::multi: Rozważałas może zgłoszenie jej do fundacji rottka? Quote
PATRYK Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 wybaczcie , wiem że to nie jest forum miłośników gadów ale chciałem przedstawić naszych pupili LEGWAN ZIELONY : WŁADEK , AGAMA BRODATA : ANDRZEJ I SKORPION PIOTREK , [SIZE=2]AŻ DZIW ŻE KAJA NIE ZOSTAŁA WANDĄ ALBO JADWINIĄ.......:diabloti: Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ...no...no:evil_lol: dziw,że nie została!:lol: Gadziki i skorpionik...:loveu:...i w pięknym otoczeniu!Prezentują się bardzo egzotycznie i efektownie! Może mnie giselka pogoni,ale...może znajdę tu więcej osób o szerokich zainteresowaniach i poproszę o pomoc min. dwóm psiakom giselki...wielkopsiakom:evil_lol: i zaproszę na ich...min. ich bazarek...bazarki! PREZENCIARNIA BABSKA na meny...gasnącego GONZIKA!!!_Lulka_Marko i Bercika...do 8.04 Zapraszam...podrzućcie też czasami! Wszystko jest w kup teraz...pieniądze lepiej mieć w garści szybko....:-( ten też AŻUROWE gigantyczne jajo_ŚWIECZKI wiosenne..._dla Bercik_Lulka_Marko_5.04 ...i na allegro wyróżnione min dla innych wielkich psiaków...Lulka,Marko,Beki,amstaffki Zuzelki... _PISANKI nitką pisane!...WISIORKI..._ dla Lulka,Lipi,Beki,Zuzeli_do 2.4 Quote
monika083 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ...i na allegro wyróżnione min dla innych wielkich psiaków...Lulka,Marko,Beki,amstaffki Zuzelki... _PISANKI nitką pisane!...WISIORKI..._ dla Lulka,Lipi,Beki,Zuzeli_do 2.4 moge wstawic ktoregos psiaka w miejsce Ptosa -zrobilam mu wyroznione allegro -takie za 20 zl. A chlopak juz znalazl domek ,chyba 10 dni jezcze zostalo wiec szkoda marnowac, napisz tylko ktorego Quote
Recommended Posts