Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika083']

...i na allegro wyróżnione min dla innych wielkich psiaków...Lulka,Marko,Beki,amstaffki Zuzelki...
_PISANKI nitką pisane!...WISIORKI..._ dla Lulka,Lipi,Beki,Zuzeli_do 2.4

moge wstawic ktoregos psiaka w miejsce Ptosa -zrobilam mu wyroznione allegro -takie za 20 zl. A chlopak juz znalazl domek ,chyba 10 dni jezcze zostalo wiec szkoda marnowac,

napisz tylko ktorego

Te,które mam wymienione w bazarku już są wystawione!Wszystkie...ale jak chcesz to powtórz któremukolwiek, bo wszystkie jeszcze domku nie mają...
albo wstaw Gonzika! Z tym ostatnim będzie duży problem,bo psiak ma padaczkę,a jest duży.Miał allegro i nic nie dało!
WIELKI RUDY MIŚ - skazany na schronisko bo chory (539536834) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę,że jak jest okazja to warto spróbować ogłaszać go nawet w dwóch allegrach:oops:

wątek Gonzika
http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-gonzales-olbrzym-o-golebim-sercu-przylepa-jakich-malo-bardzo-chory-120086/index17.html#post12065775

Daj znać co zdecydowałaś.Może Giselka też coś zasugeruje?

Posted

a mozna na dwoch oglaszac ??

to zdecydujcie ,ktoremu zrobic ,to zrobie ,teraz ide z Brunkiem na spacer jak wroce to wstawie ktoregos...moze jakas biede ,ktore nie ma wyroznionego allegro?:roll: moze z dzierzoniowa ,nie wiem juz sama ? czekam na propozycje,

Posted

monika083 napisał(a):
a mozna na dwoch oglaszac ??

to zdecydujcie ,ktoremu zrobic ,to zrobie ,teraz ide z Brunkiem na spacer jak wroce to wstawie ktoregos...moze jakas biede ,ktore nie ma wyroznionego allegro?:roll: moze z dzierzoniowa ,nie wiem juz sama ? czekam na propozycje,

Giselko...może rzeczywiście jakiemuś psiakowi od Ciebie ze schronu?
Też czekam na odpowiedź.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Giselko...może rzeczywiście jakiemuś psiakowi od Ciebie ze schronu?
Też czekam na odpowiedź.

Zuzliku jezeli mozesz zrób tej rotce Tajfi
w pierwszym poscie...prosze:cool3:

Posted

[quote name='giselle4']Zuzliku jezeli mozesz zrób tej rotce Tajfi
w pierwszym poscie...prosze:cool3:

:lol:...nie ja! Monika 083!

To moniko decyzja podjęta! TAJFI z pierwszego postu tego wątku!
Dzięki,że się odezwałaś! Tajfi będzie miała szansę!:loveu::loveu::loveu:
A Gonziowi zrobię !

Posted

...Jeśli chodzi o kaję to muszę przyznać że pies ma chyba adhd:diabloti: byliśmy z nią znowu za miastem , ona cały czas jak na spidzie , do samego powrotu tak szalała że mi ręce już wysiadały , skąd ona bierze tyle energii .... pluskała się w wodzie , ale na początku się jej bała,jest naprawdę kochana.

Posted

[quote name='PATRYK']...Jeśli chodzi o kaję to muszę przyznać że pies ma chyba adhd:diabloti: byliśmy z nią znowu za miastem , ona cały czas jak na spidzie , do samego powrotu tak szalała że mi ręce już wysiadały , skąd ona bierze tyle energii .... pluskała się w wodzie , ale na początku się jej bała,jest naprawdę kochana.

Panie Patryku
nasza ma do piętej potęgi ADHD
wczoraj to padła dwa razy bo juz nie miała sily na ciągnięcie i szaleństwo
dyszala jak lokomotywa a przeciez ma chore serduszko i musimy na nią uwazac....:shake:

Posted

[quote name='giselle4']Panie Patryku
nasza ma do piętej potęgi ADHD
wczoraj to padła dwa razy bo juz nie miała sily na ciągnięcie i szaleństwo
dyszala jak lokomotywa a przeciez ma chore serduszko i musimy na nią uwazac....:shake:
właśnie za to kocham te psiaki...
pozdrawiam i jednocześnie gratuluję wygranej , bo ja myślałem że to do 24-go jest głosowanie,tym większa moja radość...:multi:

Posted

:bigcool::Cool!::sweetCyb::modla:wujku Patryku - dziekujemy ogromnieeee za wiele serducha:multi::multi:alez ma dziewczynka misia przytulaska ! alez z niej laska:multi::loveu::loveu: aaaaa gadunie plazunie nooo super ...bo skorpionika to siem bojem :evil_lol:

Posted

...zalezy mi na Tajfi
bo telefonow mam dziennie pare ale
nikt nie chce wysterylizowanej:shake:
a ja jej nie oddam do walki ani do rozmnazalni
ona jest cudowna
laleczka
i Kajka tez....to dzieciak grzeczny:oops::loveu:

Posted

[quote name='giselle4']...zalezy mi na Tajfi
bo telefonow mam dziennie pare ale
nikt nie chce wysterylizowanej:shake:
a ja jej nie oddam do walki ani do rozmnazalni
ona jest cudowna
laleczka
i Kajka tez....to dzieciak grzeczny:oops::loveu:

ehh lekarze rece rozkladaja.. :angryy: napisze na allegro wieksza czcianka ,ze sunia bedzie wysterylizowana. Czy w Waszym schronie nie sterylizuje sie za darmo ? moze juz warto by bylo to zrobic ,s jesli nie to moze jakas zrzutke zrobimy ,bazarki...
oglosze jeszcze sunie na gumtree dzisiaj,
Grazynko nie martw sie ...:calus:

edit: dopisalam na allegro grubym ,czerwonym ,podkreslonym drukiem ,ze sunia nie zostanie wydana do adopcji przed sterylizacja..

Posted

[quote name='monika083']ehh lekarze rece rozkladaja.. :angryy: napisze na allegro wieksza czcianka ,ze sunia bedzie wysterylizowana. Czy w Waszym schronie nie sterylizuje sie za darmo ? moze juz warto by bylo to zrobic ,s jesli nie to moze jakas zrzutke zrobimy ,bazarki...
oglosze jeszcze sunie na gumtree dzisiaj,
Grazynko nie martw sie ...:calus:

edit: dopisalam na allegro grubym ,czerwonym ,podkreslonym drukiem ,ze sunia nie zostanie wydana do adopcji przed sterylizacja..
Dziekuje Moniko
nie trzeba robic zrzutki ani bazarki:shake:
juz obgadalam wszystko i pod koniec tygodnia będzie miała sterylkę
smutno mi bo jak na nią patrze to taki posłuszny i całusny dzieciak
i ktoś by szczuł na nią inne psy, to bym chyba sie załamała:-(

Posted

giselle4 napisał(a):
Dziekuje Moniko
nie trzeba robic zrzutki ani bazarki:shake:
juz obgadalam wszystko i pod koniec tygodnia będzie miała sterylkę
smutno mi bo jak na nią patrze to taki posłuszny i całusny dzieciak
i ktoś by szczuł na nią inne psy, to bym chyba sie załamała:-(

Grazynko ,znajdziemy dla niej najlepszy domek pod sloncem:)

Posted

PATRYK napisał(a):
:-(:-(:-(:-(:-( śliczna ta sunia , aż wyć się chce bo nie mogę znalezć nikogo...:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Patryku,tak sie wiercila koło mnie
ze nie moglam zrobic jej fajnej fotki
musialam potrzymac pyszczek:-(
Szkoda mi tej malutkie tez....:-(