michelle04 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='PATRYK'] kaja upodobała sobie misia... O Bogowie!! Mis chyba ducha wyzionął!!!! :mad: Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='monika083'] ...i na allegro wyróżnione min dla innych wielkich psiaków...Lulka,Marko,Beki,amstaffki Zuzelki... _PISANKI nitką pisane!...WISIORKI..._ dla Lulka,Lipi,Beki,Zuzeli_do 2.4 moge wstawic ktoregos psiaka w miejsce Ptosa -zrobilam mu wyroznione allegro -takie za 20 zl. A chlopak juz znalazl domek ,chyba 10 dni jezcze zostalo wiec szkoda marnowac, napisz tylko ktorego Te,które mam wymienione w bazarku już są wystawione!Wszystkie...ale jak chcesz to powtórz któremukolwiek, bo wszystkie jeszcze domku nie mają... albo wstaw Gonzika! Z tym ostatnim będzie duży problem,bo psiak ma padaczkę,a jest duży.Miał allegro i nic nie dało! WIELKI RUDY MIŚ - skazany na schronisko bo chory (539536834) - Aukcje internetowe Allegro Myślę,że jak jest okazja to warto spróbować ogłaszać go nawet w dwóch allegrach:oops: wątek Gonzika http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-gonzales-olbrzym-o-golebim-sercu-przylepa-jakich-malo-bardzo-chory-120086/index17.html#post12065775 Daj znać co zdecydowałaś.Może Giselka też coś zasugeruje? Quote
monika083 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a mozna na dwoch oglaszac ?? to zdecydujcie ,ktoremu zrobic ,to zrobie ,teraz ide z Brunkiem na spacer jak wroce to wstawie ktoregos...moze jakas biede ,ktore nie ma wyroznionego allegro?:roll: moze z dzierzoniowa ,nie wiem juz sama ? czekam na propozycje, Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 monika083 napisał(a):a mozna na dwoch oglaszac ?? to zdecydujcie ,ktoremu zrobic ,to zrobie ,teraz ide z Brunkiem na spacer jak wroce to wstawie ktoregos...moze jakas biede ,ktore nie ma wyroznionego allegro?:roll: moze z dzierzoniowa ,nie wiem juz sama ? czekam na propozycje, Giselko...może rzeczywiście jakiemuś psiakowi od Ciebie ze schronu? Też czekam na odpowiedź. Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 zuzlikowa napisał(a):Giselko...może rzeczywiście jakiemuś psiakowi od Ciebie ze schronu? Też czekam na odpowiedź. Zuzliku jezeli mozesz zrób tej rotce Tajfi w pierwszym poscie...prosze:cool3: Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='giselle4']Zuzliku jezeli mozesz zrób tej rotce Tajfi w pierwszym poscie...prosze:cool3: :lol:...nie ja! Monika 083! To moniko decyzja podjęta! TAJFI z pierwszego postu tego wątku! Dzięki,że się odezwałaś! Tajfi będzie miała szansę!:loveu::loveu::loveu: A Gonziowi zrobię ! Quote
monika083 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=596769924 allegro Tajfi, piszcie jak mam cos pozmieniac ,dopisac itd... Quote
PATRYK Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ...Jeśli chodzi o kaję to muszę przyznać że pies ma chyba adhd:diabloti: byliśmy z nią znowu za miastem , ona cały czas jak na spidzie , do samego powrotu tak szalała że mi ręce już wysiadały , skąd ona bierze tyle energii .... pluskała się w wodzie , ale na początku się jej bała,jest naprawdę kochana. Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='monika083']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=596769924 allegro Tajfi, piszcie jak mam cos pozmieniac ,dopisac itd... Dziekuje allegro to zawsze szansa:multi::loveu: Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='PATRYK']...Jeśli chodzi o kaję to muszę przyznać że pies ma chyba adhd:diabloti: byliśmy z nią znowu za miastem , ona cały czas jak na spidzie , do samego powrotu tak szalała że mi ręce już wysiadały , skąd ona bierze tyle energii .... pluskała się w wodzie , ale na początku się jej bała,jest naprawdę kochana. Panie Patryku nasza ma do piętej potęgi ADHD wczoraj to padła dwa razy bo juz nie miała sily na ciągnięcie i szaleństwo dyszala jak lokomotywa a przeciez ma chore serduszko i musimy na nią uwazac....:shake: Quote
PATRYK Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='giselle4']Panie Patryku nasza ma do piętej potęgi ADHD wczoraj to padła dwa razy bo juz nie miała sily na ciągnięcie i szaleństwo dyszala jak lokomotywa a przeciez ma chore serduszko i musimy na nią uwazac....:shake: właśnie za to kocham te psiaki... pozdrawiam i jednocześnie gratuluję wygranej , bo ja myślałem że to do 24-go jest głosowanie,tym większa moja radość...:multi: Quote
Nadziejka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :bigcool::Cool!::sweetCyb::modla:wujku Patryku - dziekujemy ogromnieeee za wiele serducha:multi::multi:alez ma dziewczynka misia przytulaska ! alez z niej laska:multi::loveu::loveu: aaaaa gadunie plazunie nooo super ...bo skorpionika to siem bojem :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :multi::multi::multi:przypominamy nie tylko dziewczyny! Quote
giselle4 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 ...zalezy mi na Tajfi bo telefonow mam dziennie pare ale nikt nie chce wysterylizowanej:shake: a ja jej nie oddam do walki ani do rozmnazalni ona jest cudowna laleczka i Kajka tez....to dzieciak grzeczny:oops::loveu: Quote
monika083 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='giselle4']...zalezy mi na Tajfi bo telefonow mam dziennie pare ale nikt nie chce wysterylizowanej:shake: a ja jej nie oddam do walki ani do rozmnazalni ona jest cudowna laleczka i Kajka tez....to dzieciak grzeczny:oops::loveu: ehh lekarze rece rozkladaja.. :angryy: napisze na allegro wieksza czcianka ,ze sunia bedzie wysterylizowana. Czy w Waszym schronie nie sterylizuje sie za darmo ? moze juz warto by bylo to zrobic ,s jesli nie to moze jakas zrzutke zrobimy ,bazarki... oglosze jeszcze sunie na gumtree dzisiaj, Grazynko nie martw sie ...:calus: edit: dopisalam na allegro grubym ,czerwonym ,podkreslonym drukiem ,ze sunia nie zostanie wydana do adopcji przed sterylizacja.. Quote
giselle4 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='monika083']ehh lekarze rece rozkladaja.. :angryy: napisze na allegro wieksza czcianka ,ze sunia bedzie wysterylizowana. Czy w Waszym schronie nie sterylizuje sie za darmo ? moze juz warto by bylo to zrobic ,s jesli nie to moze jakas zrzutke zrobimy ,bazarki... oglosze jeszcze sunie na gumtree dzisiaj, Grazynko nie martw sie ...:calus: edit: dopisalam na allegro grubym ,czerwonym ,podkreslonym drukiem ,ze sunia nie zostanie wydana do adopcji przed sterylizacja.. Dziekuje Moniko nie trzeba robic zrzutki ani bazarki:shake: juz obgadalam wszystko i pod koniec tygodnia będzie miała sterylkę smutno mi bo jak na nią patrze to taki posłuszny i całusny dzieciak i ktoś by szczuł na nią inne psy, to bym chyba sie załamała:-( Quote
monika083 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 giselle4 napisał(a):Dziekuje Moniko nie trzeba robic zrzutki ani bazarki:shake: juz obgadalam wszystko i pod koniec tygodnia będzie miała sterylkę smutno mi bo jak na nią patrze to taki posłuszny i całusny dzieciak i ktoś by szczuł na nią inne psy, to bym chyba sie załamała:-( Grazynko ,znajdziemy dla niej najlepszy domek pod sloncem:) Quote
monika083 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Tajfi oglosilam na wroclawskim gumtree i dodalam ja na dogo w watku rottkow w potrzebie :p Quote
PATRYK Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :-(:-(:-(:-(:-( śliczna ta sunia , aż wyć się chce bo nie mogę znalezć nikogo...:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
giselle4 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 PATRYK napisał(a)::-(:-(:-(:-(:-( śliczna ta sunia , aż wyć się chce bo nie mogę znalezć nikogo...:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Patryku,tak sie wiercila koło mnie ze nie moglam zrobic jej fajnej fotki musialam potrzymac pyszczek:-( Szkoda mi tej malutkie tez....:-( Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Znajdzie giselko znajdzie!...dokładnie wtedy kiedy ma znaleźć...ni chwili szybciej,ni chwili później!:loveu::loveu::loveu::loveu: Psiunieczki:cool3:...spokojnej nocki! Quote
monika083 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 a czy wchodzilby w gre dobry dt dla Tajfi?? Quote
Recommended Posts