Rahl Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 obroża nr 3 świetna :loveu:. Ja polecam photobuket. co prawda jak dla mnie to czasami nawala - hmmm... próbując wgrać 200 fotek na raz to się nie dziwię, że potem jak tego samego dnia próbuję wgrać kolejne 200 fotek to wyskakuje mi error :diabloti:. Ale przy mniejszym funkcjonowaniu jest świetny, wygodny sposób dodawania fotek.. :razz:. Quote
Feigned Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 gordonowa napisał(a):obroża nr 3 świetna :loveu:. Ja polecam photobuket. co prawda jak dla mnie to czasami nawala - hmmm... próbując wgrać 200 fotek na raz to się nie dziwię, że potem jak tego samego dnia próbuję wgrać kolejne 200 fotek to wyskakuje mi error :diabloti:. Ale przy mniejszym funkcjonowaniu jest świetny, wygodny sposób dodawania fotek.. :razz:. popieram. :cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Jedno zdjęcia na smaczek.. Reszta później ;) Quote
Moniek193 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Boshe jak tu nagadane i tylko 1 fota:-o Quote
Cieplutkaa. Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Hej Wam.! :diabloti: [quote name='Kinia']Aaaaa to ja czekam na reszte;) Dziękujemy za wizytę.! ;) Foteczki - jeszcze dzisiaj będą :loveu: [quote name='halgre58']Witam ... Cześć Ci.! :loveu: [quote name='deer_1987']Eh tylko edna :( [quote name='Moniek193']Boshe jak tu nagadane i tylko 1 fota:-o Zaraz będą - Marudy :eviltong: Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 No i o'palala... Misja niemożliwa staje się prawdziwa.! Będą zdjęcia w tej galerii...! :multi::diabloti: Zaczynamy ;) Cdn. Quote
Cieplutkaa. Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Ostatnia część "tych zdjęć"..Jeszcze dzisiaj powinnam dodac inne... Ach.. I przepraszam za beznadziejną jakosc tych zdjeć :shake: Drodzy.! Chciałabym naprostować odwieczny błąd, który popełniają m.in. Wasze psy... Ten przedmiot - powszechnie używany przez inne czworonogi jako zabawka ma DWA ZASTOSOWANIA.! 1. Można je nosic - jak ja. Jest to bardzo stylowe i gustowne, a płec przeciwna pada z wrażenia :razz: 2. Można je zjesc - jak ja.. Zazwyczaj jedno nie współgra z drugim, ale... JA JESTEM HARDCOREM I DAŁAM RADĘ.! :diabloti: A teraz C.O.Ś. Za czym szaleje tysiące smczyków :diabloti: Wiem, że jakosc i zdjęcia tragiczne.. Mam nadzieję, że następne będą choc trochę lepsze..:roll: Pzdr. Quote
jonQuilla Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 nie ważne jaka jakość, ważne że są zdjęcia i jest Lara :multi::multi: sunia śliczna i faktycznie chudzinka ale jak przestanie rosnąć to wtedy nabierze odpowiednich kształtów :) :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Te zdjcia były robione ponad miesiąc temu.. Teraz juz przytyła...;) Ona jak przyjechala do nas ważyła 8 kg.. Teraz ponad 20 :-o:evil_lol: Pzdr. Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hej:loveu: http://i865.photobucket.com/albums/ab214/cieputka/DSC07994.jpg?t=1250062533 łoo matko jaka jestem groźna :loveu::diabloti: http://i865.photobucket.com/albums/ab214/cieputka/DSC07979.jpg?t=1250063389 extra :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Larcia jest przecudna ... i ta jej zgrabna dupcia:loveu::diabloti: Quote
Feigned Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 piękności. :loveu: nie mogę się przyzwyczaić, że ona już taka duża. :lol: ale śliczna jest, muszę przyznać. :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Kaya93']Hej:loveu: http://i865.photobucket.com/albums/ab214/cieputka/DSC07994.jpg?t=1250062533 łoo matko jaka jestem groźna :loveu::diabloti: http://i865.photobucket.com/albums/ab214/cieputka/DSC07979.jpg?t=1250063389 extra :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Larcia jest przecudna ... i ta jej zgrabna dupcia:loveu::diabloti: Hej Wam.! :loveu: Doopcia Lary jest ewidentnie w niej najpikniejsza... :diabloti: [quote name='Feigned']piękności. :loveu: nie mogę się przyzwyczaić, że ona już taka duża. :lol: ale śliczna jest, muszę przyznać. :loveu: Ja tez nie.. I tu cały problem.. Na serio.! Jak jestem z nią myslami to tak. Mały szczeniaczek, 12 kg, zwinięty kłeuszek na moich kolanach, gdy siedze przy kompie.. A teraz się nie da.. Ja w ogole z trudem ją podnoszę.. A jak juz jest na moich kolanach to... Auu... :diabloti: Pzdr. Quote
Feigned Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Justy$ka napisał(a):Ja tez nie.. I tu cały problem.. Na serio.! Jak jestem z nią myslami to tak. Mały szczeniaczek, 12 kg, zwinięty kłeuszek na moich kolanach, gdy siedze przy kompie.. A teraz się nie da.. Ja w ogole z trudem ją podnoszę.. A jak juz jest na moich kolanach to... Auu... :diabloti: Pzdr. haha :evil_lol: ale przynajmniej masz się do czego przytulić :cool3: mój zawsze będzie kurduplowaty, czasami się boję, że go zgniotę albo coś :lol: Quote
Rahl Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 http://i865.photobucket.com/albums/ab214/cieputka/DSC07994.jpg?t=1250062533 śliczna fotka :loveu: Widzę, że już ładujesz na fotobukecie... :) :razz: Quote
Cieplutkaa. Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 LARA I AGENT POZDRAWIAJĄ: Tengusię, Fazę i Bolka.! Patisę, Sarę i Frodka.! Halgre58 i Dindka.! Kasię i Zuzę.! Agnieszkę i Sonię.! Magdę i jej Piesia.! Dzodzo i Zarę.! Zuzę i shelciaki.! Agatę i Rokusia.! Monikę i Sarę.! Aneczkę, Kenzo i Veronka.! JonQuillę i Salsę.! Startoos i Timka.! Dariette. i Dropsa.! Pati1033, Bimka i Tamusi.! Feigned i Axela.! Kasię, Bustera i Loganka.! Asię i Bardo.! Izabelę i Bobika.! Deer, Sherry, Niunię, Peparkę i Rybki.! Asię i basenji.! Madzię i Szilę.! Cavy i Tofika.! Tebusę, Nukę i Cynamonka.! Alicję i Ozziego.! Kinię i Marleya.! Monię i Hexę.! Dynamique i Luckiego.! Anię i Andiego.! Amber i... Amber.! Yanę i... Yanę.! Dariannę i Brando.! Martę, Aresa i Maję.! Madeleine i Maję.! Agę i Ganję.! Izę i Fiodorka.! Kayę i Maję.! Iś i Chestera.! Foxową i Miśkowatego.! Mgie, Ozziego i Jimmiego.! Oraz wielu innych dogomaniaków, z ktorymi codzinnie się śmiejemy, płaczemy i wspeiramy.!!! DZIĘKUJEMY WAM ZA TO.! Quote
Cieplutkaa. Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Aiej... Już od dawna chciałam coś takiego zrobic, ale bardzo się bałam, że zaraz o kims zapomne... Tiaaa.... Jakby co to na pewno nie ze złej woli tylko z mojego roztargnienia.! :evil_lol: A jak imiona pomyliłam.! :errrr: Nie powinnam tego dzis robic... Whooooa.... A w ogóle to chciałam do każdego doczepic ":loveu:", ale dogo się upierało, że w poście może byc jedynie 30 emotikonek, a nie chciałam nikogo wyróżńiac... ;) Pzdr. Quote
taxelina Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Justy$ka'] LARA I AGENT POZDRAWIAJĄ: Deer, Sherry, Niunię, Peparkę i Rybki.! DZIĘKUJEMY WAM ZA TO.! My do Was zagladamy codziennie i dziekujemy za pozdrowienia :D Quote
Feigned Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ja teraz próbuję rozkminić kto jest kto, ale żeś niektóre sprecyzowała :diabloti: ale obstawiam, że białasa tam nie ma :evil_lol: śliczne zdjęcie Laruchny. :loveu: właśnie wklejam dla Was bannery u siebie w wątku. :cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Feigned napisał(a):ja teraz próbuję rozkminić kto jest kto, ale żeś niektóre sprecyzowała :diabloti: Jestescie tam gdzies...:eviltong: Tylko nie wiem czy dobrze jego imię odmieniłam xD W zasadzie dopisałysmy Was na końcu, bo musiałam z kilkoma osobami się skonsultowac czy dobrze odmieniam Jego imię xD Ale cały czas o Was myślałam... ;* Quote
Tengusia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 bardzo dziekuje za pozdrowienia :loveu: a Lara coraz piekniejsza, taka smukla i te uchole rozkoszne nic tylko sciskac i calowac :loveu: Quote
*Monia* Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jakie pozdrowienia fajne, świetny pomysł :loveu::loveu:. Lara śliczna i jaka smukła laska z niej :loveu: Quote
Recommended Posts