Cieplutkaa. Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 A ja chciałabym jeszcze publicznie baaaardzo podziękowac halarge za uprzejmość i pomoc przy zdjęciach.. :loveu::loveu::loveu: Jestes kochana.! :loveu: Quote
Moniek193 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ahh... jak on odmłodniał, wypiękniał:loveu: http://images8.fotosik.pl/73/b6791e3d8d85561b.jpg A że Lara śliczna panienka, powtarzać nie muszę:evil_lol: Quote
Rahl Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Łał, Larunia to cudo :loveu: Agencik fajowski :razz: Będę częściej wpadać :):) Quote
halgre Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Justy$ka']A ja chciałabym jeszcze publicznie baaaardzo podziękowac halarge za uprzejmość i pomoc przy zdjęciach.. :loveu::loveu::loveu: Jestes kochana.! :loveu: Och, ach ... tylko uprzejmość ... Czemu "halarge" - hihi [SIZE="4"]halgre ! [quote name='Moniek193'] Halgre58 Witam w klubie:multi::evil_lol: W i t a m ... [quote name='Justy$ka']Dziękuję za dobre chęci.. Na szczęście już kochana Halarge :loveu: zgodziła się mi pomóc :loveu::loveu::loveu: Teraz przesyłam jej zdjęcia... Pzdr. Jejku ... zawstydzacie mnie ... Idę do lodówki po piwo ... :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Byłam swięcie przekonana, że Ty jestes "halarge".. Nawet byłam z siebie dumna, że zapamiętałam tak trudną nazwę :roflt: A właściwie to czemu "halgre".? Ma to jakąś "historię" xDD czy po prostu fajnie się ułożyło.? :evil_lol: A co do piwa.. Jasne.. każdy powod jest dobry, aby sięgnąć po nie do lodówki :eviltong: Pzdr. Quote
Izuuus Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 halgre58 napisał(a):Idę do lodówki po piwo ... :eviltong: Tak samemu :siara: Może masz jeszcze jedno? :siara: Quote
halgre Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Justy$ka']Byłam swięcie przekonana, że Ty jestes "halarge".. Nawet byłam z siebie dumna, że zapamiętałam tak trudną nazwę :roflt: A właściwie to czemu "halgre".? Ma to jakąś "historię" xDD czy po prostu fajnie się ułożyło.? :evil_lol: A co do piwa.. Jasne.. każdy powod jest dobry, aby sięgnąć po nie do lodówki :eviltong: Pzdr. [quote name='Izuuus']Tak samemu :siara: Może masz jeszcze jedno? :siara: No to poprostu źle odczytałaś :diabloti: Widziałaś mój adres mailowy ... to pierwsze 3. litery imienia i pierwsze 3. nazwiska :multi: Pewnie, że każdy ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale mam jeszcze 2. - bo nie tknęłam żadnego wczoraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ahaaa ... cześć ... Quote
taxelina Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='halgre58'] to pierwsze 3. litery imienia i pierwsze 3. nazwiska :multi: Ciekawy sposob na nicka musze powiedziec :cool3: Quote
Tengusia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Justy$ka napisał(a):Uszy jak u słonia Jumbo, więc tylko czekam aż nauczy się latac :evil_lol: A jęzor do ziemi (wymęczona.. byłysmy sobie dzisiaj na działeczce :loveu:), cały brudny - zresztą czego się spodziewac.. tyle cudownych patyczkow do gryzienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękujemy Ci za odwiedzinki Tengusiu :loveu: Pzdr. postaram sie zagladac czesciej ;) choc z moim humorem to ciezko mi bardzo wogole z lozka wstac :shake: (poza praca do ktorej chodzic musze czy mi sie to podoba czy nie) ... ale walczymy dalej mam nadzieje ze wkoncu dni beda coraz lepsze bo poki co z dnia na dzien jest coraz gorzej :placz: Quote
Cieplutkaa. Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Moniek193']Ahh... jak on odmłodniał, wypiękniał:loveu: http://images8.fotosik.pl/73/b6791e3d8d85561b.jpg A że Lara śliczna panienka, powtarzać nie muszę:evil_lol: Miło nam.! :loveu: [quote name='Izuuus']Ojej :loveu: Cóż to za cudo? Witamy u siebie.! :loveu: [quote name='gordonowa']Łał, Larunia to cudo :loveu: Agencik fajowski :razz: Będę częściej wpadać :):) Witamy, witamy i ponownie zapraszamy.! ;) [quote name='deer_1987']Sliczna ona jest :D Dziękujemy deer.. Za miłe słowa i za odwiedzinki :lol: [quote name='halgre58']Śliczna Larunia :multi::multi::multi: I Agencik też fajny :multi::multi::multi: HALGRE.! [ha.. już umie, już umiem :eviltong::evil_lol: ] Dziękujemy za milutkie słowa :loveu: I za to, że zgodziłas się wrzucic zdjęcia na dgm i byłas taaaka\ cierpliwa...:evil_lol: Quote
.Agata. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hej :hand: http://i32.tinypic.com/11si9s7.jpg moja ślicznotka :loveu::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Tengusia']postaram sie zagladac czesciej ;) choc z moim humorem to ciezko mi bardzo wogole z lozka wstac :shake: (poza praca do ktorej chodzic musze czy mi sie to podoba czy nie) ... ale walczymy dalej mam nadzieje ze wkoncu dni beda coraz lepsze bo poki co z dnia na dzien jest coraz gorzej :placz: Oii Tengusiu..:calus: Na pewno będzie lepiej.. Musi być ;) "Każdy choć raz bał się podjąć walkę. Każdy choć raz utracił wiarę w przyszłość. Każdy choć raz cierpiał z powodu spraw, które nie były tego warte." Troszkę skrócone przysłowie. U nas zawsze jestes mile widzianym Gościem.. Pamiętaj o tym.! ;) Quote
Cieplutkaa. Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Agata_Roki']Hej :hand: http://i32.tinypic.com/11si9s7.jpg moja ślicznotka :loveu::loveu: Hej Ci.! :loveu: A tak dokładniej to moja ślicznotka.! I nie oddam.! :evil_lol: Już lecimy do Was.. Mamy apetet na foteeeeczki...:diabloti: Pzdr. Quote
halgre Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='deer_1987']Ciekawy sposob na nicka musze powiedziec :cool3: Całe mnóstwo ludzi tak robi przecież :multi::multi::multi: [quote name='Justy$ka'] HALGRE.! [ha.. już umie, już umiem :eviltong::evil_lol: ] Dziękujemy za milutkie słowa :loveu: I za to, że zgodziłas się wrzucic zdjęcia na dgm i byłas taaaka\ cierpliwa...:evil_lol: hahaha ... :evil_lol::evil_lol: przestań już tak dziękować A ja ci dziękuję, że ty mi tak dziękujesz ... Quote
Izuuus Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witamy poniedziałkowo piękną Larunie i pańcię :Rose: Quote
Tengusia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Justy$ka']Oii Tengusiu..:calus: Na pewno będzie lepiej.. Musi być ;) "Każdy choć raz bał się podjąć walkę. Każdy choć raz utracił wiarę w przyszłość. Każdy choć raz cierpiał z powodu spraw, które nie były tego warte." Troszkę skrócone przysłowie. U nas zawsze jestes mile widzianym Gościem.. Pamiętaj o tym.! ;) dzieki :calus::calus::calus: Quote
Patisa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 wpadam i ja... trochę narobiłam sobie zaległości :-o Quote
Moniek193 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Prosz głupolku:evil_lol: Podlinkowany;) Quote
Cieplutkaa. Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Głuptasek dziękuje :loveu: Ale serio - ja się w ogóle nie znam na komputerze :evil_lol: Pzdr. PS: Acha.. bannerek autorstwa dogomaniaczki "Zuza i shelciaki" :lol: Bardzo dziękuję Quote
*Monia* Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Obejrzałam trochę fotek, ale będę nadrabiać ;). Śliczna sunia kanapowa, zdjęcia do góry brzuchem :loveu::loveu: Quote
kasia14 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Justyś - chyba naprawdę wpadnę udzielić ci korków z obsługi komputera:evil_lol: Aż dziw żeś się tak uchowała w dzisiejszych czasach:cool3::evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Izuuus napisał(a):Witamy poniedziałkowo piękną Larunie i pańcię :Rose: Jaaaakie kwiaty.! :loveu: A my witamy serdecznie naszych stałych bywalców.! :lol::loveu: Patisa napisał(a):wpadam i ja... trochę narobiłam sobie zaległości :-o Witamy.! Witamy.! :loveu: *Monia* napisał(a):Obejrzałam trochę fotek, ale będę nadrabiać ;). Śliczna sunia kanapowa, zdjęcia do góry brzuchem :loveu::loveu: Hej Ci.! ;) Dziękujemy za wizytę.! :loveu: Zapraszamy oczywiscie ponownie :evil_lol: kasia14 napisał(a):Justyś - chyba naprawdę wpadnę udzielić ci korków z obsługi komputera:evil_lol: Aż dziw żeś się tak uchowała w dzisiejszych czasach:cool3::evil_lol: Mnie komputer jakoś nigdy nie fascynował :roll: I nagle pojawiła się w moim zyciu... Dogomania... Pffii... A ostrzegałaś, że uzależnia, ostrzegałaś....! :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts