kasia14 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Jednym słowem, masz konkurencje:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Bla, bla, bla... a fotek nie ma:diabloti: Wiem żonko czym Ty się zajmujesz po nocach i w co mnie wciągasz:mad: Ale o galerię trzeba dbać ! Ot co!:evil_lol: Szalalalalala:loveu: Quote
pati1033 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 to bardzo dobrze, ze sie polubili :) ale gdzie fotki z tego wydarzenia :mad: Quote
Feigned Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 właśnie.. wstawiłabyś jakieś zdjęcia :cool3::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='gordonowa']To super, że się polubili!!! :multi: Też jestem z tego powodu zachwycona.!:loveu: [quote name='kasia14']Jednym słowem, masz konkurencje:evil_lol: Raczej pomocnika. :p Nieskromnie przyznam, że Lara jest we mnie zapatrzona, a inni muszą porządnie starac sie o jej względy. ;D [quote name='halgre58']Cześć ... :multi::multi::multi: Heeej.! [quote name='pati1033']to bardzo dobrze, ze sie polubili :) ale gdzie fotki z tego wydarzenia :mad: Fotek ni ma z tego wydarzenia.. Mój brat i zdjecia.. A jeszcze wstawic je na forum do obcych ludzi... W zyciu.! :diabloti: Chyba, ze uda mi się coś psrtryknąc z ukrycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Feigned']właśnie.. wstawiłabyś jakieś zdjęcia :cool3::loveu: A zdjęcia chyba faktycznie juz muszę wstawic..hmm..:roll: Quote
Darianna Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 dołączam się do upomnień o zdjęcia! Taka ładna Lara a Ty ją ukrywasz... ;) Quote
Pestka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A zdjęcia chyba faktycznie juz muszę wstawic..hmm..:roll: No przydaloby się :diabloti: Quote
Moniek193 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pffy.. mnie nie zacytowała:cool1: Jeszcze się rozliczymy:diabloti: Fotki :siara: Quote
stratoos Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hej :loveu: No i gdzie ta Lara??? ;) Czekamy na focie Quote
Cieplutkaa. Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Darianna napisał(a):dołączam się do upomnień o zdjęcia! Taka ładna Lara a Ty ją ukrywasz... ;) Hej.! :multi: A Larze pyszczek się zrobił jeszcze bardziej do setera podobny.! Wczoraj spotkałyśmy na spacerce koleżankę Lary - seterkę irlandzką Neskę.. Yeeey. Jak się na coś zapatrzyły to naprawde bardzo podobne.!:-o:loveu: Pestka napisał(a):No przydaloby się :diabloti: pati1033 napisał(a):czekamy, czekamy :) stratoos napisał(a):Hej :loveu: No i gdzie ta Lara??? ;) Czekamy na focie Hmm... :eviltong::diabloti: Aga&Ganja napisał(a):Galeria i zdjęć nie ma... :roll: Fotoblog dokładniej. :eviltong: I są tu zdjęcia, a i "notatki z zycia wzięte" :roll::diabloti: Moniek193 napisał(a):Pffy.. mnie nie zacytowała:cool1: Jeszcze się rozliczymy:diabloti: Nie zacytowałam Cię dla Twgo dobra.! Miałam nadzieję, że może ktos przeoczył Twój post.. To wynika z troski o Ciebie Żonko. :loveu::eviltong: A w nocy to ja śpię. WZOROWO.! :p Quote
C&B Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy się po raz pierwszy! http://i865.photobucket.com/albums/ab214/cieputka/Laureczka058.jpg?t=1250507177 Tu wyszła jak rasowy chart :lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja też przyłączam się do próśb o fotki Lary... Pzdr. Quote
Recommended Posts