ostatniaszansa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 mam pytanie - kto zostawil w slynnym poldku jakies 2-3 tygodnie temu bezowy termos z kawa? Znalazlam pod przednim siedzeniem, juz jest wyszorowany, wiec mozna smialo sie zglaszac:lol: Agnieszka ps. slynny poldek w ta sobote zostaje w garazu (odpocznie biedak od uporczywego zmieniania ksztaltu karoserii...:cool3:) Quote
Ewa i flatki Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Taki nieduży termos z nakrętką z uszkiem? Jeżeli taki, to mój ale nic nie wart :eviltong: Quote
li1 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Czy mozecie wlaczyc sie do zakladow o pogode jutro w Boguszycach i Brodnicy na tym watku : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/szansa-dla-psow-z-ostatniej-szansy-pozwolmy-im-godnie-zyc-zbieramypieniadzenahotel-138884/index13.html[/URL] Quote
zuzka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 mgje prosze o wycofanie ogłoszeń GUCIA bo on dzisiaj po południu odszedł za TĘCZOWY MOST :placz::placz::placz::placz: Quote
zuzka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Mnie też jest bardzo przykro jeszcze nie mogę w to uwierzyć :placz::placz::placz: Quote
paros Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Właśnie przeczytałam, że rano Gucia braciszek odszedł za TM :-( a po południu Gucio pobiegł za braciszkiem :-(:-(:-( Quote
halbina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 szczeniaki z Boguszyc... [*] [COLOR=#008000][/COLOR] [COLOR=#008000][/COLOR] [COLOR=#008000][/COLOR] Quote
Anna_33 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Raport z dzisiejszej wyprawy. Dzis wyjechaly 23 psy. Zuzel zabrala jednego psa. CoolCaty zabrala jednego psa. Modjeska zawiozla jednego psa do lecznicy. 10 szczeniakow wyjezdza w poniedzialek. 2 szczeniaki wyjezdzaja we wtorek- do Opola. Dalmat po wylewie plus kolega gratis wyjedzie w poniedzialek. Jedna bardzo chora, duza suka, z guzami na listwie mlecznej w poniedzialek. 5 baardzo starych, chorych, malych psow wyjedzie w poniedzialek. O ile sie nie pomylilam, to daje 46 psow zabranych z Boguszyc.. Czesc transportu przeszla na poniedzialek, bo sie nie miescily [IMG]http://forum.miau.pl/images/smiles/icon_smile.gif[/IMG] Zdjecia, opis itd wkleje jutro. Padam z nog.Wszyscy padaja. Nie zrobilismy planowanych zdjec, moze gdybysmy zostali do jutra... Wybieranie, szczepienia, chipowanie, podpisywanie umow itd itp trwalo i trwalo. CoolCaty odwalila poteeezny kawal roboty.. Quote
zuzel Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 szczeniaki wyglądały na zdrowe :multi: szalały z wielkimi brzuchami a po pewnym czasie pokładły się w kątach i spały z brzuchami do góry :) Quote
fufu Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Chapeaux bas... A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim, ja tu nowa :) Quote
Anna_33 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Oo, Fufu z Miau :-) Milo powitac :-) Zdrowe jak rydze :-) Quote
zuzka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Anna_33']Oo, Fufu z Miau :-) Milo powitac :-) Zdrowe jak rydze :-)[/quote] miały robione testy? Gucio i jego brasiszek też mieli być zdrowi a okazało się inaczej. Quote
Anna_33 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Te szczeniaki juz swoje odchorowaly ponad tydzien temu,napedzily nam wtedy strachu. Weci je badali, nie wiem czy robili wtedy testy.Dostaly leki. Urodzily sie w Boguszycach u Marzeny. Gucio i brat byly bardzo krotko w Boguszycach, w zupelnie innym budynku. Dodam, ze wlasnie z tego budynku juz stracilismy kilka szczeniakow wczesniej. Ich mamie zrobiono dzis test i byl ujemny. Quote
zuzka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Anna_33']Te szczeniaki juz swoje odchorowaly ponad tydzien temu,napedzily nam wtedy strachu. Weci je badali, nie wiem czy robili wtedy testy.Dostaly leki. Urodzily sie w Boguszycach u Marzeny. Gucio i brat byly bardzo krotko w Boguszycach, w zupelnie innym budynku. Dodam, ze wlasnie z tego budynku juz stracilismy kilka szczeniakow wczesniej. Ich mamie zrobiono dzis test i byl ujemny.[/quote] Przez to że Gucio przyjechał do mnie chory Max mój tymczas został narazony na zarażenie się parwowirozą (Max jest osłabiony jest na antybiotyku i dotaje co pare dni sterydy). Quote
Wioletat Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='zuzka']Przez to że Gucio przyjechał do mnie chory Max mój tymczas został narazony na zarażenie się parwowirozą (Max jest osłabiony jest na antybiotyku i dotaje co pare dni sterydy).[/quote] A to co,ten Maksiu wcześniej nie był szczepiony na parvo?:shake: Quote
Anna_33 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zuzka, kiedy u Gucia wystapily pierwsze objawy? Quote
Wioletat Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Cholera,a mama braciszków też ostatnio nie była przeciw parvo szczepiona? Ja tak zaczynam od tego co mnie po tym tak cudownym dniu dręczyć! Będąc w Boguszycach nie wiedziałam o stracie tych biedaczków,sama już miałam domek dla Gucia...... Tyle psiaków mogło dzisiaj wyjechać ,otrzymać szansę na własną sofę i PANA/PANIA jednak fakt o stracie tych braciszków moją całą radość odebrało. Powiem tylko,że cieszę się,że mogłam Was dzisiaj poznać i myślę,że jeszcze nieraz coś wspólnie na rzecz zwierząt zrobimy,wielki ukłon w Waszą stronę!!!! Droga była nie zbyt ciekawa,lał deszcz,jednak psiaki spały,a to było najważniejsze. O 21 Monika ruszyła w dalszą drogę po czym ja Gicie przekazałam 4 psiaki i z nią pojeczałam do Kostrzyna.Gitta była miło zaskoczona swoimi psiakami,że takie spokojne,kochane... A najmniejsza sunia ,ta starowinka to miała FARTA,przecież dzięki tylko wytrwałości Zosi Saszy,to,że przez cały czas ją tuląci wiedziała pewnie,że to dostrzegę i w końcu się zlituję...oczywiście starych psiaków się nie zawodzi Jutro muszę jechać do Gitty to wyślę Wam nowości jak psiaki się odnalazły w nowym domku fotki też zrobię. Tymczasem myślę,że i Wy idziecie po tym pracowitym dniu spać,dobranoc:) Quote
zuzka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Anna_33']Zuzka, kiedy u Gucia wystapily pierwsze objawy?[/quote] GUCIO w środę puźnym wieczorem dostał biegunkę a w nocy doszły wymioty .w czwartek rano CoolCate zabrała go do kliniki . Quote
Recommended Posts