ElzaMilicz Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='joanna83']Mojego pytania o szczeniaka nikt chyba nie zauwazyl:roll: Anna czy wiadomo cos wiecej o nim?[/QUOTE] [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/8129/img2187s.jpg[/IMG] Ma bardzo szwajcarskie znaczenia. Będzie z niego dobry, nieagresywny, rodzinny pies. [IMG]http://images40.fotosik.pl/216/9487d08dc1967a00med.jpg[/IMG] [B]Anna 33[/B] wzór na przyszłość :-) ;) - to mój obecny podopieczny. Jest rasowy-rodowodowy, po najlepszych przodkach, również nikomu niepotrzebny. Quote
joanna83 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 To jest pies takt tzn chlopczyk :razz:? A jakiej jest obecnie wielkosci? Quote
CoolCaty Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Tak, samiec, około 5 kilogramów, około 3 miesięcy. Quote
ElzaMilicz Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='CoolCaty']Tak, samiec, około 5 kilogramów, około 3 miesięcy.[/QUOTE] :lol: to maleństwo. Kto pisał, że będzie duży ? Quote
slapcio Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Tak patrząc na zdjęcie, to Ninka (też Boguszka) była w tym wieku podobnych rozmiarów. A ostatnio domek zaraportował, że dobiła do 30-tki :loveu: Więc nie przekreślaj pochopnie szans szczylka na "dużość" :lol: Quote
Anna_33 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Juz odbrobilam lekcje Elzo ;-) Landseery tez, ale cos zgubilam po drodze i klasycznie nie pamietam co. Piekne to Twoje psisko:-) duze, wlochate, domyslam sie, ze lagodne i madre- czyli ideal na 4 lapach ( jak dla mnie )) [SIZE=1]( swoja droga dorzucic poczucie humoru i idealny facet z tego opisu wyjdzie..)[/SIZE] Quote
Agn Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Chciałam tylko podziękować za miłe spotkanie i donieść, ze Anna_33 nie wywiązała się ze zobowiązania. :evil_lol: Widać ogrom wykonanej roboty. Choć na miejscu ogarnął mnie jakiś smutek... Czy ktoś z obecnych dziś w Boguszycach, kto robił foty, mógłby mi podesłać je na emila? Tak bym sobie je 'pomiała' w albumie. :p Quote
joanna83 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Moge wziac na DT szczeniaka, jesli jest taka potrzeba Wolalabym,zeby byl to szczeniak duzej rasy (moj pies malutkie traktuje jak pluszwe misie) Nie do konca jestm wtajemniczna w sytuacje w Boguszycach,ale wiem,ze nie jest dobra A moze jest inny szczenior,ktoremu pomoc jest bardziej potrzebna w tej chwili? Czy stnieje mozliwosc transoprtu piska do Warszawy? Quote
ElzaMilicz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Psiak może jechać z moim błogosławieństwem :lol: :megagrin: do[B] Joanny 83[/B]. Dogadujcie się dziewczyny. Quote
Anna_33 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jak najbardziej transport do Warszawy mozliwy. Co sobota Zarzad ( z Warszawy) jezdzi do Boguszyc i sila rzeczy wraca z powrotem ;-) Najblizsza sobota jednak odpada, dopiero nastepna. Joanno, mozemy jutro spokojnie wszystko omowic, podaje swoj numer 603 592 070. Istnieje niewielka szansa, ze bedzie transport w czwartek, ale to zalezy od tego jak sie rozwiaze problem kotow, ktore sie zalegly obok schronu i jeszcze od paru rzeczy. Wyjdzie w praniu ) Quote
marlenka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Gorąco polecam Joanne 83 , wzieła ode mnie 2 szczeniory i są juz w nowych domkach :multi: Quote
joanna83 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Marlenka dzieki :loveu: CoolCaty napisz prosze czy maluch ma juz komplet szczepien? (Podobno Ty wiesz najlepiej) [SIZE=4]Potrzebny transport z Boguszyc do Warszawy w tym tygodniu, najlepiej w piatek w dzien Moj TZ moze odebrac psiaka w piatek na Woli ok godz 14-15[/SIZE] Quote
marlenka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='joanna83']Marlenka dzieki :loveu: CoolCaty napisz prosze czy maluch ma juz komplet szczepien? (Podobno Ty wiesz najlepiej) [SIZE=4]Potrzebny transport z Boguszyc do Warszawy w tym tygodniu, najlepiej w piatek w dzien Moj TZ moze odebrac psiaka w piatek na Woli ok godz 14-15[/SIZE][/QUOTE] Asia ja Ci proponuje wziąc z 5 szczeniaków na Dt , w Twoim tempie to dwa tygodnie i Białystok będzie Cię znał cały :evil_lol: Quote
marlenka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Zapraszam na bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/173485-Kartki-A-wiateczne-na-Nugacika-do-24-11-do-godz-23-59[/url] Quote
Anna_33 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Szczeniak juz jest w Warszawie. Wczoraj z Boguszyc przywiozla go Pati-c :-) bez niej nie udaloby sie tego zorganizowac. Maly jest u u Beki i w piatek zabierze go TZ Joanny. Gdyby Beka nie przetrzymala malucha mielibysmy solidny klopot i pewnie wszystko nie doszloby do skutku. Dziekuje :-) Quote
marlenka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Anna_33']Szczeniak juz jest w Warszawie. Wczoraj z Boguszyc przywiozla go Pati-c :-) bez niej nie udaloby sie tego zorganizowac. Maly jest u u Beki i w piatek zabierze go TZ Joanny. Gdyby Beka nie przetrzymala malucha mielibysmy solidny klopot i pewnie wszystko nie doszloby do skutku. Dziekuje :-)[/QUOTE] No to joanna się napewno cieszy :) Quote
beka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jest lepiej niż myślałam. Wczoraj mały był okropnie przerażony. dziś o niebo lepiej. Wykąpałam go ale na jednej kąpieli sie nie skończy. Nazwałałam go ;) Stinky... Teraz szaleje z Dżekum moim tymczasowym szczeniakiem. Na dorosłe psy, przez szybę nieźle szczekał. Poza tym łapki z początkiem krzywicy. Joanna, ludzie do których on trafi muszą zapewnic mu odpowiednią pocję witamin i dobra karmę. Chciałam maluchom zrobic zdjecie, ale nie mam tak szybkiego aparatu :) Quote
marlenka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Czy ktoś wie jak się teraz wstawia zdjecia na dogo ? Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 marlenka, rzucasz palenie? to jakis nałóg :evil_lol: Quote
marlenka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='sleepingbyday']marlenka, rzucasz palenie? to jakis nałóg :evil_lol:[/QUOTE] Tak znowu spróbuje rzucić a co ??? Quote
Anna_33 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 No to mamy problem. Czy znajdzie sie ktos, kto jutro o 13 odbierze od Beki szczeniaka i dostarczy go na Wole na godzine 14? On MUSI tam jutro dotrzec miedzy 14, a 15...inaczej czeka go powrot wiecie gdzie. Pati_c polegla, wyladowala dzis z goraczka u lekarza.( Quote
Anna_33 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Niestety nie znalazl sie nikt, kto by przewiozl psiaka i zrobila to Beka :-) Szczeniak pojechal do Joanny. Teraz pozostaje czekac na relacje z podrozy :-) Quote
joanna83 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Piesio dotarl Jest duuzo fajniejszy niz na fotkach :) W podrozy byl aniołkiem, prawie caly czas spal Boi sie mojego psa i innych ludzi , wszystkich obszczekuje Pozniej napisze cos wiecej,bo teraz jade do weta ze swoim psiakiem Quote
halbina Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='sleepingbyday']marlenka, rzucasz palenie? to jakis nałóg :evil_lol:[/QUOTE] ja rzuciłam 8 września... [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/papiero.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts