Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='joanna83']Mojego pytania o szczeniaka nikt chyba nie zauwazyl:roll:
Anna czy wiadomo cos wiecej o nim?[/QUOTE]

[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/8129/img2187s.jpg[/IMG]

Ma bardzo szwajcarskie znaczenia. Będzie z niego dobry, nieagresywny, rodzinny pies.

[IMG]http://images40.fotosik.pl/216/9487d08dc1967a00med.jpg[/IMG]
[B]Anna 33[/B] wzór na przyszłość :-) ;) - to mój obecny podopieczny.
Jest rasowy-rodowodowy, po najlepszych przodkach, również nikomu niepotrzebny.

Posted

Tak patrząc na zdjęcie, to Ninka (też Boguszka) była w tym wieku podobnych rozmiarów. A ostatnio domek zaraportował, że dobiła do 30-tki :loveu: Więc nie przekreślaj pochopnie szans szczylka na "dużość" :lol:

Posted

Juz odbrobilam lekcje Elzo ;-) Landseery tez, ale cos zgubilam po drodze i klasycznie nie pamietam co.
Piekne to Twoje psisko:-) duze, wlochate, domyslam sie, ze lagodne i madre- czyli ideal na 4 lapach ( jak dla mnie )) [SIZE=1]( swoja droga dorzucic poczucie humoru i idealny facet z tego opisu wyjdzie..)[/SIZE]

Posted

Chciałam tylko podziękować za miłe spotkanie i donieść, ze Anna_33 nie wywiązała się ze zobowiązania. :evil_lol:
Widać ogrom wykonanej roboty. Choć na miejscu ogarnął mnie jakiś smutek...

Czy ktoś z obecnych dziś w Boguszycach, kto robił foty, mógłby mi podesłać je na emila? Tak bym sobie je 'pomiała' w albumie. :p

Posted

Moge wziac na DT szczeniaka, jesli jest taka potrzeba
Wolalabym,zeby byl to szczeniak duzej rasy (moj pies malutkie traktuje jak pluszwe misie)
Nie do konca jestm wtajemniczna w sytuacje w Boguszycach,ale wiem,ze nie jest dobra
A moze jest inny szczenior,ktoremu pomoc jest bardziej potrzebna w tej chwili?
Czy stnieje mozliwosc transoprtu piska do Warszawy?

Posted

Jak najbardziej transport do Warszawy mozliwy.
Co sobota Zarzad ( z Warszawy) jezdzi do Boguszyc i sila rzeczy wraca z powrotem ;-)
Najblizsza sobota jednak odpada, dopiero nastepna.
Joanno, mozemy jutro spokojnie wszystko omowic, podaje swoj numer 603 592 070.
Istnieje niewielka szansa, ze bedzie transport w czwartek, ale to zalezy od tego jak sie rozwiaze problem kotow, ktore sie zalegly obok schronu i jeszcze od paru rzeczy. Wyjdzie w praniu )

Posted

Marlenka dzieki :loveu:

CoolCaty napisz prosze czy maluch ma juz komplet szczepien? (Podobno Ty wiesz najlepiej)

[SIZE=4]Potrzebny transport z Boguszyc do Warszawy w tym tygodniu, najlepiej w piatek w dzien
Moj TZ moze odebrac psiaka w piatek na Woli ok godz 14-15[/SIZE]

Posted

[quote name='joanna83']Marlenka dzieki :loveu:

CoolCaty napisz prosze czy maluch ma juz komplet szczepien? (Podobno Ty wiesz najlepiej)

[SIZE=4]Potrzebny transport z Boguszyc do Warszawy w tym tygodniu, najlepiej w piatek w dzien
Moj TZ moze odebrac psiaka w piatek na Woli ok godz 14-15[/SIZE][/QUOTE]

Asia ja Ci proponuje wziąc z 5 szczeniaków na Dt , w Twoim tempie to dwa tygodnie i Białystok będzie Cię znał cały :evil_lol:

Posted

Szczeniak juz jest w Warszawie. Wczoraj z Boguszyc przywiozla go Pati-c :-) bez niej nie udaloby sie tego zorganizowac.
Maly jest u u Beki i w piatek zabierze go TZ Joanny. Gdyby Beka nie przetrzymala malucha mielibysmy solidny klopot i pewnie wszystko nie doszloby do skutku.
Dziekuje :-)

Posted

[quote name='Anna_33']Szczeniak juz jest w Warszawie. Wczoraj z Boguszyc przywiozla go Pati-c :-) bez niej nie udaloby sie tego zorganizowac.
Maly jest u u Beki i w piatek zabierze go TZ Joanny. Gdyby Beka nie przetrzymala malucha mielibysmy solidny klopot i pewnie wszystko nie doszloby do skutku.
Dziekuje :-)[/QUOTE]

No to joanna się napewno cieszy :)

Posted

Jest lepiej niż myślałam.
Wczoraj mały był okropnie przerażony. dziś o niebo lepiej. Wykąpałam go ale na jednej kąpieli sie nie skończy. Nazwałałam go ;) Stinky...
Teraz szaleje z Dżekum moim tymczasowym szczeniakiem.
Na dorosłe psy, przez szybę nieźle szczekał.
Poza tym łapki z początkiem krzywicy.
Joanna, ludzie do których on trafi muszą zapewnic mu odpowiednią pocję witamin i dobra karmę.
Chciałam maluchom zrobic zdjecie, ale nie mam tak szybkiego aparatu :)

Posted

No to mamy problem.
Czy znajdzie sie ktos, kto jutro o 13 odbierze od Beki szczeniaka i dostarczy go na Wole na godzine 14?
On MUSI tam jutro dotrzec miedzy 14, a 15...inaczej czeka go powrot wiecie gdzie.
Pati_c polegla, wyladowala dzis z goraczka u lekarza.(

Posted

Piesio dotarl
Jest duuzo fajniejszy niz na fotkach :)

W podrozy byl aniołkiem, prawie caly czas spal

Boi sie mojego psa i innych ludzi
, wszystkich obszczekuje

Pozniej napisze cos wiecej,bo teraz jade do weta ze swoim psiakiem

Posted

[quote name='sleepingbyday']marlenka, rzucasz palenie? to jakis nałóg :evil_lol:[/QUOTE]

ja rzuciłam 8 września...

[IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/papiero.jpg[/IMG]