reksio7 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Czy oprócz pieniążków potrzebujecie dla niego cos jeszcze? Quote
doddy Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 reksio7 napisał(a):Czy oprócz pieniążków potrzebujecie dla niego cos jeszcze? Potrzebujemy np. karmy. Bo hotel jest płatny 450zł ale karmę musimy dostarczać we własnym zakresie. Później też będziemy potrzebowali pomocy w ogłoszeniach. ;) Quote
LILUtosi Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dwie dychy miesięcznie tez się dorzuce. Tylko jak bym zapomniała to przypominac mi na priva!!!! Czytając na Waszej stronie (za tęczowym mostem) - tyle psów sie usypia w schroniskach. Łzy się cisną. Dzięki Wam jemu się udalo. Quote
doddy Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 LILUtosi, dziękujemy. Prawda jest niestety straszna co się dzieje z bullowatymi w schroniskach.. Niestety na miejsce Boogiego trafiły amstaff i red noska bardzo wychudzone... Quote
LILUtosi Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Durne ludziska i wredne. Z drugiej strony sobie mysle ze niektóre z tych piesków moze własciciele szukają. Mój jak sie zgubił, to gdzies posiał medalion po drodze. Gdyby nie ogłoszenia w wyborczej, no i szczescie niebywałe (zadzwonił sasiad) to juz bym go pewnie opłakiwała. Pies był 40 km od domu. Miesiac go szukalismy. Ale to husky, taka natura. Raz mi tez zgubila się owczarka, tydzień jej nie było. Musiała trzymac sie daleko od ludzi, bo przyszła taka wychudzona. Pewnie robiła koła aż się udało trafić. Dużo bym dała żeby przesledzić co ona przezyła, bo to co ja to nie do opisania. Od tego czasu onka nawet nie pomysli o oddaleniu się. Nie rozumiem jak można zyc z psem nawet tylko rok a pozniej go oddac. NIe miesci mi sie to w mojej głowie. Quote
doddy Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Są i happy endy - myślę, że one napełniają nas chęcią do dalszego działania... bo w sumie są naszym celem i siłą napędową. Dziś ze schroniska w Gdynii została odebrana Roxi. Sunia która właścicielom zginęła 5 miesięcy temu. Dzięki trzeźwości wolontariuszki się odnalazła. Mam nadzieję, że uda nam się Boogiemu znaleźć najlepszy dom na świecie. Quote
LILUtosi Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: I Boogi tez bedzie jeszcze szcześliwy. Quote
reksio7 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 doddy napisał(a):Potrzebujemy np. karmy. Bo hotel jest płatny 450zł ale karmę musimy dostarczać we własnym zakresie. Później też będziemy potrzebowali pomocy w ogłoszeniach. ;) To jakaś specjalistyczna czy zwykła sucha karma? Quote
doddy Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Myślę, że zwykła karma bytowa wystarczy. Ewentualnie coś wyżej białkowego. ;) Quote
fioneczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jak się ma Boogi ? antybiotyk zaczyna działać ? Quote
Selket Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Doddy, Przelałam 15 zł dla psiaka, za miesiąc luty ;) Jakbym zapomniała o przelewie to proszę o przypomnienie w marcu, najlepiej na samym początku, Fioneczko :loveu: Quote
ruda76 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Boogi jest dosc mocno przeziebiony i napewno leczenie potrwa jeszcze jakis czas. Oprocz antybiotyku dostaje jeszcze inne leki wiec mam nadzieje ze niedługo stanie na nogi;) Jutro kolejne zastrzyki Quote
muczia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Będę wpłacać 20 zl miesięcznie. Tylko proszę o przypominanie mi o tym na początku miesiąca bo zapominalska jestem:oops:. Quote
fioneczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Selket napisał(a):Doddy, Przelałam 15 zł dla psiaka, za miesiąc luty ;) Jakbym zapomniała o przelewie to proszę o przypomnienie w marcu, najlepiej na samym początku, Fioneczko :loveu: za luty ???? czyli marzec kwiecień itd też będzie ??? aż maluszek domek znajdzie ??? Quote
Selket Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 fioneczka napisał(a):za luty ???? czyli marzec kwiecień itd też będzie ??? aż maluszek domek znajdzie ??? Przelałam za luty, bo jak zamawiałam w internetowym sklepiku jedzonko dla gryzoni na początku miesiąca, to potem się okazało, że brakuje karmy i gryzaka dla mego Niuniastego, więc kasiorkę mi oddali (12 zł). A,że miałam na koncie jeszcze 3 zł to dołożyłam do tego i przelałam na Boogie'go. :oops: No tak, do czerwca, włącznie czyli marzec, kwiecień, maj i czerwiec po 10 zł. bo tak napisałam na początku, ponieważ w wakacje nie dostaję ani stypednium ani kredytu studenckiego, więc moja pomoc finansowa jest ograniczona, a nie chcę deklarować, czegoś z czego się nie wywiążę. Tak samo jest kwota 10 zł, bo wiem, że tyle mogę dać na pewno, a jeśli mi się uda zebrać troszkę więcej to zysk dla pieska, ale to zależy od miesięcznych wydatków etc. więc też deklaruję tylko kwotę, którą mogę zapewnić...Siem rozpisałam:oops: Więc prośba Fioneczko do Ciebie byś mi przypominała o wpłatach, bo wiem,że Doddy nie ma głowy do tych spraw, więc dlatego proszę Ciebie :loveu: Quote
fioneczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 doddy trzeba zaktualizować :multi::multi::multi: Selket :buzi: 10 zł / m-c muczia :buzi: 20 zł / m-c a ja będę przypominaczem ;) chyba że zapomnę :razz: to mi przypomnijcie :evil_lol: Quote
LILUtosi Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Fioneczka a odemnie jeszcze nie ma?? Przelałam wczoraj wieczorem z Mbank, to juz chyba powinno byc!!! Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja na razie będę podrzucaczem i polecaczem wątku póki inaczej nie mogę :oops: Quote
fioneczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 LILUtosi napisał(a):Fioneczka a odemnie jeszcze nie ma?? Przelałam wczoraj wieczorem z Mbank, to juz chyba powinno byc!!! ale ja nie wiem :shake: trzeba Kasię zapytać ... ja tylko o deklaracjach niesmiało przypomniałam :oops: bo cioteczka doddy zabiegana okropnie cioteczko Alicjo :loveu: trzeba podrzucać ... dziekujemy :buzi: Quote
LILUtosi Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ach, sorrki. Bo juz sie bałam że pomyliłam cosik w koncie.:lol: Może przenieś deklaracje do pierszej strony. Łatwiej bedzie znaleźc. Quote
doddy Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Przepraszam, ale naprawdę doba dla mnie za krótka. Fioneczko, dzięki ogromnie za pomoc oraz wszystkim wymienionym :loveu: No to podsumowuje deklarację cioteczek: Katja 50zł Andzia69 100zł Fioneczka 20zł Iv_ 20zł Agaga21 20zł Dczn 20zł Agnieszka32 50zł PRZEC 30zł LILUtosi 20zł Selket 10zł Muczia 20zł RAZEM 360zł UWIELBIAM WAS :loveu: Quote
fioneczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 doddy napisał(a): UWIELBIAM WAS :loveu: my to wiemy :razz: a może jak nas tak uwielbiasz Kasiu to jakieś zdjecia dała byś radę załatwić jak to nasz Ugi Boogi wygląda teraz ... plissssss :buzi: Quote
ruda76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 fioneczka napisał(a):my to wiemy :razz: a może jak nas tak uwielbiasz Kasiu to jakieś zdjecia dała byś radę załatwić jak to nasz Ugi Boogi wygląda teraz ... plissssss :buzi: zdjecia w pomieszczeniu wychodza dosc kiepskie a poki co Boogie wychodzi tylko na dwor za potrzebą. Nie skazane jest mu teraz spacerowanie w taka pogode po dworzu bo jest leczony. Ma podawany antybiotyk ale dzis dopiero to bedzie drugi zastrzyk a on ma gila, kaszel itd Poczekajmy z tymi zdjeciami jak go podleczymy i pogoda bedzie odpowiednia. Dziękujemy wszystkim za wpłaty na chłopczyka i prosimy o chwilkę cierpliwosci. P.S. Pies przyjechał z taką goraczką , ze nawet jesc nie bardzo chciał:roll: Quote
dczn Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 super! ze trafil do was... smarkuś ugi Boogi ;D Quote
Recommended Posts