Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):
Na bieżąco dane wpłaty mogę sprawdzać. Ogólne podsumowanie będzie najwcześniej w kwietniu jak przyjdzie wyciąg z banku.

no to moze zaczekamy na wyciag żeby młyna nie robić :razz:
i cennego czasu nie zabierać

cioteczki cierpliwości ;)

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
a co u tego veta będzie robił albo raczej co jemu będa robić ?

chcemy zobaczyc czy np przy odbycie nie zrobiły sie jakies nadzerki ktore sa powodem pojawiającej sie co jakis czas krwi w kale.
Z badan samego kału nic poki co nie wynika wiec zanim zrobimy następne zobaczymy jutro odbyt i potem zadecydujemy ewentualnie co dalej.

Ogolnie jest wszystko fajnie, pies super, całuśny ale musimy zlokalizowc ten problem a potem kastracja;)

Posted

[quote name='ruda76']chcemy zobaczyc czy np przy odbycie nie zrobiły sie jakies nadzerki ktore sa powodem pojawiającej sie co jakis czas krwi w kale.
Z badan samego kału nic poki co nie wynika wiec zanim zrobimy następne zobaczymy jutro odbyt i potem zadecydujemy ewentualnie co dalej.

Ogolnie jest wszystko fajnie, pies super, całuśny ale musimy zlokalizowc ten problem a potem kastracja;)

czyli zmiana na lepsze ?
wcześniej były obawy że nie będzie do adopcji bo przejawia agresję

Posted

Boogi juz po wizycie u weta. Nic niepokojacego nie stwierdzono. Dostalismy od " wet cioci Magdy" jeszcze preparat na brzuszek i powinno się wszystko unormowac. ;)
Za kilka dni podamy preparat na robale i to bedzie juz chyba wszsytko przed kastracją.

Ogolnie Boogi to wulkan energii. Przed lecznica bawił się ze szczeniakiem. W gabinecie tryskał radoscią do wszystkich , bez problemu poddaje się wszystkim zabiegom;)

Posted

U nas wszystko w porządku:p Boogie robi na ludziach super wrażenie , dzis u " tego wujka weta" był po raz pierwszy. Nie sprawiał najmniejszych problemow zachowywał się jak na asta przystało:p rozdawał buziaki i nieustająco walił ogonem.

W piatek mamy zastrzyki do podania i chyba pora zacząc go ogłaszac;)

A ja dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do wyciągnięcia go ze schronu:loveu:

Posted

W imieniu całej Fundacji AST, Zarządu, Rady i Wolontariuszy, życzymy wszystkim użytkownikom pomagającym Boogiemu

Pogody, słońca, radości.
W niedzielę dużo gości.
W poniedziałek dużo wody.
Dużo jajek kolorowych
świąt wesołych no i zdrowych.

Posted

taaaak "moda" na TTB się skończyła :-( ... tak jak jakiś czas temu na rotki
teraz jest szał yorków, shitzu, beagle, labków ... "za chwilę" schrony zaczną pękać w szwach od tych ras :-(

właśnie dzisiaj vet pytał mnie czy nie mam domku dla beagla takiego 8 miesięcy bo państwo w prezencie ślubnym od jakiegoś debila dostali i po 4 m-cach stwierdzili że jednak pies im się "nie przyda" .... mikser trzeba im było dać ... a tak kolejne psie dziecko szuka domu :-(

ale Boogiś to piękny i kochany psiak i znajdzie się człowiek który odda mu serce ... ja w to wierzę a może to takie moje marzenie

Posted

fioneczka napisał(a):
teraz jest szał yorków, shitzu, beagle, labków ... "za chwilę" schrony zaczną pękać w szwach od tych ras :-(

i jeszcze husky i malamuty:shake:

Posted

Selket napisał(a):
Przelałam na Boogiego 25 zł - 10 zł zdeklarowanej kwoty, 5 zł, bo mi zostało na koncie, 10 zł od mego TZ :)

Nie wiem czy Boogie potrzebuje pieniążków, bo Kasia nic nie pisze na ten temat, ale zdeklarowałam się wpłacać to raz, a dwa pieniążki na pewno się nie zmarnują, bo wiele piesków w Fundacji potrzebuje pomocy ;)

ale kasiorka jest potrzebna bo przeciez za hotelik trzeba płacić ... więc pięknie dziękujemy za wpłatę :multi:

Posted

Przelałam na Boogiego 25 zł - 10 zł zdeklarowanej kwoty, 5 zł, bo mi zostało na koncie, 10 zł od mego TZ :)

Nie wiem czy Boogie potrzebuje pieniążków, bo Kasia nic nie pisze na ten temat, ale zdeklarowałam się wpłacać to raz, a dwa pieniążki na pewno się nie zmarnują, bo wiele piesków w Fundacji potrzebuje pomocy ;)

Posted

fioneczka napisał(a):

Chyba jednak Yorki nie beda w schronach zalegac ;]....

Tez przelalam deklarowana kwote :) Boogi jest piekny- bialaski chwytaja za serca. Toz od niedawna jest oglaszany.... Bedzie dobrze!!! Musi byc !!!!