Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeeeeejku jaki on śliczny jest - jak zreszta każdy astek :loveu:

oby z oczkiem nie było nic poważnego ... choć po pobiciu wszystko jest mozliwe, przecież on miał tą łepetynkę stłuczona jak jabłuszko
patrzyłam na wcześniejsze zdjecia ... smutek w oczkach i rezygnacja, a tutaj szczęście zaczyna być widać

Posted

Śliczny:loveu: Doddy, gdzie Ty to wiadro widzisz,Przeca on ma główkę jak mój Niuniasty :grins: :evil_lol:Mam nadzieję, że z oczkami będzie dobrze... Musi być dobrze :kciuki: :calus:

Posted

On jest bardzo proporcjonalny chłopczyk. ;)
Ale łeb ma jak nasza kanarzyca, ważąca 30kg więcej niż amstaff.

Boogi jest strasznie fajny. Wczoraj bawił się płytką chodnikową, którą nosił w zębach. :diabloti:

Posted

MOj syn mial zacme- i teraz po usunieciu- dokladnie tak samo wychodzi na fotach :) jedno oko z czarna zrenica- drugie - naświetlona. Pewnie wiec cos z soczewka... Oby nie peknieta. Trzeba by sprawdzic. Swoja droga- ciekawe czy u psiakow robi sie wymiane soczewki. Im wczesniej sie cokolwiek naprawi- tym lepiej- bo oko nie zapomnie widzenia. Mojego syna zapomnialo :(
Trzm sie Boogi! Jestes piekny !!!! ;*

Posted

PRZEC napisał(a):
cioteczki przypominajcie mi o kasie dla tytanka gdybym zapominal,bo urwanie glowy mam ostatnio !!!

hmmmm ... dla Boogiego :razz: - ktoś się nam tu zakręcił jak domek ślimaka :evil_lol:

u Tytana nie ma chyba stałych deklaracji :shake:

Posted

doddy napisał(a):
On jest bardzo proporcjonalny chłopczyk. ;)
Ale łeb ma jak nasza kanarzyca, ważąca 30kg więcej niż amstaff.

Boogi jest strasznie fajny. Wczoraj bawił się płytką chodnikową, którą nosił w zębach. :diabloti:

To ja mam ja mam jakiegos mutanta wazacego 35 kg :D:D i wcale gruba nie jest, normalna...

Posted

fioneczka napisał(a):
hmmmm ... dla Boogiego :razz: - ktoś się nam tu zakręcił jak domek ślimaka :evil_lol:

u Tytana nie ma chyba stałych deklaracji :shake:

dla boogiego,boogiego juz nawet imiona mi sie myla.
a dla pani wielkie podziekowanie za poprawe ;)

Posted

PRZEC napisał(a):
dla boogiego,boogiego juz nawet imiona mi sie myla.
a dla pani wielkie podziekowanie za poprawe ;)

eeeeee czy my tu jakieś PANIE mamy ? ... ja tu same ciotki widzię, no i wujków oczywiscie też (choć mogłoby ich być więcej :mad:)

Posted

doddy napisał(a):
PRZEC, gadanie to najmniejszy problem. ;)
Tu jak jakiś nowy facet się pojawi to dogomaniaczki jak wygłodzone szakale się rzucają. Chyba na wątku Luisa ciotki chciały adoptować Luisa z Saintem forumowym. :lol:

no ja tu od niedawna zagladam i troche mnie dziwilo ze cieteczki sie dziwia za ja facet i ze chce dobrze dla zwierzakow :eviltong:
dzieki za info,bede uwazal na Was :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Tu jak jakiś nowy facet się pojawi to dogomaniaczki jak wygłodzone szakale się rzucają. Chyba na wątku Luisa ciotki chciały adoptować Luisa z Saintem forumowym. :lol:

a te co bardziej zapsione to samego sainta:evil_lol:;)

Posted

doddy napisał(a):
Faceci nie są w stanie długo wytrzymać na tym forum. :evil_lol: Ciekawe dlaczego :diabloti:

bo niejestesmy wstanie gadac tyle co wy :evil_lol:

Posted

fioneczka napisał(a):
eeeeee czy my tu jakieś PANIE mamy ? ... ja tu same ciotki widzię, no i wujków oczywiscie też (choć mogłoby ich być więcej :mad:)

na kazdac "cioteczke" mowie pani,juz tak mam.
bede staral sie to zmienic :lol:

Posted

Posted

doddy napisał(a):
Faceci nie są w stanie długo wytrzymać na tym forum. :evil_lol: Ciekawe dlaczego :diabloti:

właśnie z facetami to tutaj dziwna sprawa :evil_lol: znam ich tu niewielu :p ale wszystkich jakich znam to w porządku goście :thumbs:

Posted

Iv_ napisał(a):
właśnie z facetami to tutaj dziwna sprawa :evil_lol: znam ich tu niewielu :p ale wszystkich jakich znam to w porządku goście :thumbs:

Bo wujkowie ciężko pracują, żeby ciotki mogły pomagać :evil_lol: