doddy Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Co ma z oczkami musi ocenić okulista. Może coś na skutek pobicia... Nie zwężała mu się wczoraj jedna źrenica. Quote
fioneczka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jeeeeejku jaki on śliczny jest - jak zreszta każdy astek :loveu: oby z oczkiem nie było nic poważnego ... choć po pobiciu wszystko jest mozliwe, przecież on miał tą łepetynkę stłuczona jak jabłuszko patrzyłam na wcześniejsze zdjecia ... smutek w oczkach i rezygnacja, a tutaj szczęście zaczyna być widać Quote
Selket Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Śliczny:loveu: Doddy, gdzie Ty to wiadro widzisz,Przeca on ma główkę jak mój Niuniasty :grins: :evil_lol:Mam nadzieję, że z oczkami będzie dobrze... Musi być dobrze :kciuki: :calus: Quote
doddy Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 On jest bardzo proporcjonalny chłopczyk. ;) Ale łeb ma jak nasza kanarzyca, ważąca 30kg więcej niż amstaff. Boogi jest strasznie fajny. Wczoraj bawił się płytką chodnikową, którą nosił w zębach. :diabloti: Quote
dczn Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 MOj syn mial zacme- i teraz po usunieciu- dokladnie tak samo wychodzi na fotach :) jedno oko z czarna zrenica- drugie - naświetlona. Pewnie wiec cos z soczewka... Oby nie peknieta. Trzeba by sprawdzic. Swoja droga- ciekawe czy u psiakow robi sie wymiane soczewki. Im wczesniej sie cokolwiek naprawi- tym lepiej- bo oko nie zapomnie widzenia. Mojego syna zapomnialo :( Trzm sie Boogi! Jestes piekny !!!! ;* Quote
PRZEC Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 cioteczki przypominajcie mi o kasie dla tytanka gdybym zapominal,bo urwanie glowy mam ostatnio !!! Quote
fioneczka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 PRZEC napisał(a):cioteczki przypominajcie mi o kasie dla tytanka gdybym zapominal,bo urwanie glowy mam ostatnio !!! hmmmm ... dla Boogiego :razz: - ktoś się nam tu zakręcił jak domek ślimaka :evil_lol: u Tytana nie ma chyba stałych deklaracji :shake: Quote
Puma1984 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 doddy napisał(a):On jest bardzo proporcjonalny chłopczyk. ;) Ale łeb ma jak nasza kanarzyca, ważąca 30kg więcej niż amstaff. Boogi jest strasznie fajny. Wczoraj bawił się płytką chodnikową, którą nosił w zębach. :diabloti: To ja mam ja mam jakiegos mutanta wazacego 35 kg :D:D i wcale gruba nie jest, normalna... Quote
PRZEC Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 fioneczka napisał(a):hmmmm ... dla Boogiego :razz: - ktoś się nam tu zakręcił jak domek ślimaka :evil_lol: u Tytana nie ma chyba stałych deklaracji :shake: dla boogiego,boogiego juz nawet imiona mi sie myla. a dla pani wielkie podziekowanie za poprawe ;) Quote
fioneczka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 PRZEC napisał(a):dla boogiego,boogiego juz nawet imiona mi sie myla. a dla pani wielkie podziekowanie za poprawe ;) eeeeee czy my tu jakieś PANIE mamy ? ... ja tu same ciotki widzię, no i wujków oczywiscie też (choć mogłoby ich być więcej :mad:) Quote
doddy Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Faceci nie są w stanie długo wytrzymać na tym forum. :evil_lol: Ciekawe dlaczego :diabloti: Quote
PRZEC Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 doddy napisał(a):PRZEC, gadanie to najmniejszy problem. ;) Tu jak jakiś nowy facet się pojawi to dogomaniaczki jak wygłodzone szakale się rzucają. Chyba na wątku Luisa ciotki chciały adoptować Luisa z Saintem forumowym. :lol: no ja tu od niedawna zagladam i troche mnie dziwilo ze cieteczki sie dziwia za ja facet i ze chce dobrze dla zwierzakow :eviltong: dzieki za info,bede uwazal na Was :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 doddy napisał(a):PRZEC, gadanie to najmniejszy problem. ;) Tu jak jakiś nowy facet się pojawi to dogomaniaczki jak wygłodzone szakale się rzucają. Chyba na wątku Luisa ciotki chciały adoptować Luisa z Saintem forumowym. :lol: a te co bardziej zapsione to samego sainta:evil_lol:;) Quote
PRZEC Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 doddy napisał(a):Faceci nie są w stanie długo wytrzymać na tym forum. :evil_lol: Ciekawe dlaczego :diabloti: bo niejestesmy wstanie gadac tyle co wy :evil_lol: Quote
PRZEC Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 fioneczka napisał(a):eeeeee czy my tu jakieś PANIE mamy ? ... ja tu same ciotki widzię, no i wujków oczywiscie też (choć mogłoby ich być więcej :mad:) na kazdac "cioteczke" mowie pani,juz tak mam. bede staral sie to zmienic :lol: Quote
doddy Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 PRZEC, gadanie to najmniejszy problem. ;) Tu jak jakiś nowy facet się pojawi to dogomaniaczki jak wygłodzone szakale się rzucają. Chyba na wątku Luisa ciotki chciały adoptować Luisa z Saintem forumowym. :lol: Quote
Iv_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 doddy napisał(a):Faceci nie są w stanie długo wytrzymać na tym forum. :evil_lol: Ciekawe dlaczego :diabloti: właśnie z facetami to tutaj dziwna sprawa :evil_lol: znam ich tu niewielu :p ale wszystkich jakich znam to w porządku goście :thumbs: Quote
an1a Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Iv_ napisał(a):właśnie z facetami to tutaj dziwna sprawa :evil_lol: znam ich tu niewielu :p ale wszystkich jakich znam to w porządku goście :thumbs: Bo wujkowie ciężko pracują, żeby ciotki mogły pomagać :evil_lol: Quote
Selket Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Przelałam dzisiaj pieniążki dla Boogiego, za marzec w kwocie 10 zł ode mnie i 10 zł od mojego TZta:loveu: Dziękuję Fioneczko za przypomnienie ;) Quote
fioneczka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 dlaczego tutaj tak cicho ???? jak mały, jak jego oczka ???? Quote
doddy Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Boogi wygląda superancko :loveu: Byłam w hotelu ostatnio u niego. Wygląda już super. Będę jutro w dzień to porobię fotki. Quote
Recommended Posts