Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

są deklaracje ... jeszcze to troszkę mało ale wiem że znajdą sie tacy którzy pomogą ... 20 zł to tak niewiele a może uratować psie życie ... mogą być przecież deklaracje choćby po 10 zł ... wazne że będą stałe

doddy pomyśl ... może jednak jakoś go wyciagniemy i hotelik jakiś się znajdzie ...

Posted

andzia69 napisał(a):
w łódzkim hoteliku, gdzie do psów jeździ Ruda i Aga1234 nie ma miejsc...zapsiliśmy hotel:placz::placz::placz:

a moze jest jeszcze jakiś ... może go wezmą :-(
ja będę prosić kogo się da o choćby 10 zł na stałe :oops: ... jak żebrak

Posted

Niestety nie weźmiemy psa do kolejnego hotelu. W Łodzi hotel jest super, bo sama Aneta - właścicielka hotelu, z psami świetnie się zajmuje, dodatkowo pomaga jej Ruda. Ruda jeździ z psami do wetów na każde piargnięcie itd.

W Warszawie mamy jedną sunię Nukę - jest własnością TOZu, ale my za nią ostatnio płacimy bo nikt inny nie chce. Od grudnia nikt u suni nie był... bo chyba Warszawa za duża...

Dopóki któryś z psiaków z Łodzi nie pójdzie do adopcji, na DT, dotąd kolejnego psa nie bierzemy.
Do adopcji z hotelu są gotowi Tytus, Werita i Zelda. Najlepiej jak pomożecie w ich promowaniu. Jak im się uda, będziemy mogli ratować kolejne bidy.

Ten niestety czeka...

Posted

Jeśli uda się nam wszystko dograć logistycznie, psiak pojedzie do hotelu do Łodzi jeszcze dziś.

Doszliśmy do wniosku, że dożyczka zostanie w Warszawie a wolne miejsce zajmie właśnie ten psiak.

Prosimy Was jednak o pomoc na hotelowanie i leczenie psiaka.

Posted

:multi: czyli trzeba delkaracji !!!

a więc ja deklaruję comiesięczne 20 zł - jezeli dam radę będzie więcej

cioteczki potrzeba po 10-20 zł ... prosimy o deklarację wpłat
... jeżeli dacie radę więcej :multi:

proszę informujcie swoich znajomych na PW :oops:

doddy moze umieść w pierwszym poście info, zobaczymy ile damy radę zebrać ze stałych deklaracji

Posted

Witam.
Przeczytałam wątek (dziekuje Fioneczko za info)
Jakie mam uczucia po obejrzeniu biedaka, to nawet pisać nie będę. Chyba jak każdy z obecnych tu na wątku.

Kasiu, czy wpłaty na konto Fundacji AST? czy na jakieś inne należy wpłacać?

Deklaruję sumę 20 złotych miesięcznie przez okres 6 miesięcy. Tyle na razie moge, wiem że to niewiele ale mam inne wcześniejsze zobowiązania, a poza tym budżet niezbyt wielki, niestety.

Posted

czyli zabrałyście go :calus:

jaki on jest ? ... jak się zachowuje ?
napisz o nim coś więcej doddy

ja rozsyłam moje "żebractwo" na PW ... mam nadzieję że "uzbieramy" wspólnie na hotelik ... będę prosić kogo mogę

chyba allegro by się przydało cegiełkowe ... Fundacja wystawi ?

Posted

[FONT=Arial]Tak jak napisałam Asi na PW ...wątek obserwuję jak tylko coś się u mnie wyjaśni to też postaram się pomóc ...póki co naprawdę z bólem serca ...nie mogę :-([/FONT]