Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iv_ tak na konto fundacji wpłaty. :loveu:

Jak się zachowuje dowiemy się za jakiś czas po obserwacji w hoteliku. Będziemy pisać na bieżąco.

Allegro cegiełkowe oczywiście wstawimy na allegro. ;)

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie sie ciesze. Bardzio prosze was o numer konta... ja to jestem zakrecona... wiec do mnie trzeba jasno i wyraznie. No i czy trzeba cos dopisac? Na kogo to.... Wytlumaczcie zacofanej ;P

Posted

No to podsumowuje deklarację cioteczek:
Katja 50zł
Andzia69 100zł
Fioneczka 20zł
Iv_ 20zł
Agaga21 20zł
Dczn 20zł
Agnieszka32 50zł
PRZEC 30zł
LILUtosi 20zł

RAZEM 330zł

Bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc dla psiaka :loveu:

Posted

Psiaka nazwaliśmy BUGI (Boogi).

Wpłat na niego można dokonywać, wpisując imię w tytule.AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
ul. Żwirki i Wigury 1b/37
02 - 143 Warszawa

Posted

wplacone
no narazie poszlo 20 zl ;(- bedzie cos wiecej doplace... mam nadzieje, ze to tylko luty taki slaby byl...oby w marcu bylo lepiej... a ze nie chce obiecywac czegos, z czego byc moze nie bede mogla sie wywiazac deklaruje 20 zl- to bezpieczne. Mysle, ze bedzie lepiej

Posted

Ogromnie Wam dziękujemy. Dzięki Wam się udało psiaka wyciągnąć.
Nasza fundacja ma obecnie chyba najwięcej psów jaka była na raz w całej karierze. Ledwo dajemy radę...
A psów przybywa i przybywa.
Chociaż możemy w miarę spać spokojnie, że na razie na utrzymanie psiaka w hotelu mamy.

Aaaa i jeszcze...

Może ktoś ma ochotę podarować Boogiemu np. karmę. Niestety koszt hotelu w kwocie 450zł jest bez karmy.
Czasami ludzie wolą dać coś rzeczowego niż pieniądze. Boogie chętnie przyjmie. ;)

Posted

poszło znaczy wpłacone za luty :)

cioteczke dczn chyba tez uwzględnimy :razz: jak myślisz Kasiu :p

Boogi super imię na nowe życie :multi:

pogadam póżniej z pati ... ona kiedyś mówiła coś o karmie, że ma możliwość załatwić

ja wiem ze zaraz mi się oberwie ale może póki kasy mało to chociaż w jakimś lidlu :oops: karmę kupić ... tania ale chyba nie znaczy że beznadziejna

Posted

ciotka doddy - potrzebuję pilnie skanu tego pita z zaznaczeniem gdzie, co i jak - muszę komuś wysłać, a niestety na stronach fundacji jest to co mam w banerku - czyli zdjęcie niedostępne:shake:

Posted

doddy napisał(a):
Nie rozumiem. Jakiego skanu, jakiego pita?

ciotka - na stronie o 1% było zdjecie czy skan pita i jak wypełniać - muszę to wysłać komuś, zeby to wysłał komuś, żeby ten ktoś przekazał ten 1% ale musi mieć czarno na białym jak to wypełnić bo jest leń:eviltong: i podobno to było na stronie fundacji a teraz pisze"zdjęcie niedostępne!

jak jeszcze nie wiesz o co mnie biega to zadzwon do ciotki KasiK z wrocka to cię objaśni:diabloti: