Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Metal ale jaki to nie wiem.:shake: Przejechałam po tym długopisem z ostrą końcówką i nic się nie porysowało. Zobaczę za jakiś czas jak będą wyglądać. :)

Zawsze można wysłać zapytanie do sprzedającego

Posted

[quote name='Beatrx']a o co chodzi z tym, ze grawer i zawieszkę kupuje się oddzielnie?[/QUOTE]

Dziewczyny ponieważ zawieszek jest około 120 do wyboru to każdy może wybrać sobie Charms, który się podoba i zakupić go i kliknąć w aukcję grawer.
Jeśli będziecie mieć pytania to zapraszam.
Ktoś pisał wyżej o większej ilości - przy większej ilości są rabaty :)
Zwłaszcza jeśli będzie to dotyczyło psiaków w potrzebie.
Pozdrawiam Monia-kalait

Posted

Obawiam się, że niestety te ID nie są przystosowane do spełniania funkcji ID, a tym samym ich trwałość ma sprostać zgoła innym warunkom :)

Marta, skąd masz ten felerny laminat? Ja mam laminat dwustronny z allegro i wygląda na mega-solidny, nie wiem, co trzeba by było z nim robić, by się złamał. Przestałam używać jedynie ze względów estetycznych.

Posted

[quote name='w deszczu rosnę']Obawiam się, że niestety te ID nie są przystosowane do spełniania funkcji ID, a tym samym ich trwałość ma sprostać zgoła innym warunkom :)[/QUOTE]
Całe wakacje Bluciak pływał z taką zawieszką i nic się z tym nie działo. Ale moja opinia może wydawać się nieobiektywna :)

Posted

[quote name='moniab']Dziewczyny ponieważ zawieszek jest około 120 do wyboru to każdy może wybrać sobie Charms, który się podoba i zakupić go i kliknąć w aukcję grawer.
Jeśli będziecie mieć pytania to zapraszam.[/QUOTE]
to na której aukcji są te zawieszki? bo na tej ich widzę 8, a w przedmiotach sprzedającego w kategorii 'Dla psów' innych aukcji nie widziałam

Posted

[quote name='Beatrx']to na której aukcji są te zawieszki? bo na tej ich widzę 8, a w przedmiotach sprzedającego w kategorii 'Dla psów' innych aukcji nie widziałam[/QUOTE]

[url]http://allegro.pl/listing/user.php?string=charms&us_id=145112[/url]

Posted

[quote name='lawendowa']I my się rozglądamy za jakimiś adresówkami...

Myślę, że wypróbujemy te:

[url]http://allegro.pl/wzmocniony-identyfikator-adresowka-dla-psa-i-kota-i1941064509.html[/url] , fajnie wyglądają :) Ponoć laminat nie jets trwały, ale mnie się kończy za jakąś chwile umowa z operatorem ktorej nie chce przedłużać i do tego chce zmienić numer, więc nie warto inwestować w ID na lata :) No i do tego dochodzi fakt, że jak sami nie spróbujemy to się nie dowiemy po prostu.

ID z Red Dingo mamy, jest dość ciężkie, ale trwałe, porysowało się trochę. Nie wiem faktycznie jak z grawerem - my je wygraliśmy gdzieś tam i było "czyste", a ceny grawerowania laserowego w różnych punktach mnie conajmniej zaskoczyły. W jednym z takich punktów liczyli sobie 3zł za znak. Co przy 17 znakach (imię psa + numer tel + spacje też liczne jako znak) dało nam 51zł. Więc kupowanie identyfikatora za około 20zł + koszt graweru na własną rękę..to około 70zł za jeden Id, trochę za dużo jak dla mnie ;-)[/QUOTE]

ja kupiłam adresówkę + grawerowanie za jakieś 25zł :lol: użytkuję już 3 lata i nadal widać każdy duży i maleńki znak, owszem jest porysowane ale to chyba norma dla KAŻDEJ adresówki :diabloti:

Posted

Nie bardzo wiem jak to się ma do mojej wypowiedzi? Jestem świadoma że można kupić metalowe adresówki za około 10zł i będą na lata, ale pisałam o konkretnym produkcie który mam z racji, że ktoś tam wcześniej pytał o adresówki z red dingo.

Posted

Nie wiem czy zostało to tu powiedziane ale kupując adresówki z Red Dingo w ich sklepie grawer (max 25 znaków) jest za ~10zł :)
[url]http://reddingo.bazarek.pl/opis/1381910/grawer-na-identyfikatorze.html[/url]

Posted

Ktoś tam pisał chyba taką informację. Ja go wygrałam gdzieś i zwyczajnie był pusty i grawer był we własnym zakresie i napisałam o tych wysokich cenach graweru w różnych punktach, jakby komuś przyszło na myśl nie skorzystanie z ich oferty za 10zł ;-)

Posted

[quote name='Beatrx']to na której aukcji są te zawieszki? bo na tej ich widzę 8, a w przedmiotach sprzedającego w kategorii 'Dla psów' innych aukcji nie widziałam[/QUOTE]
[url]http://www.kalait.pl/category/grawer-uslugi-i-produkty[/url] - tak będzie chyba najprościej :)

Posted

[quote name='Marchewkowy']ładne te charmsy, ciekawa jestem czy to się sprawdzi jako adresówka...
Jak ktoś przetestuje to napiszcie :)[/QUOTE]
Pisałam wcześniej, że mój Bluciak pływał w tym całe lato (a pływał codziennie) i nic się z tym nie działo i do tej pory nie dzieje :)

Posted

Ja kiedyś kupiłam w RD na spróbowanie i adresówka z jednej strony była metalowa, a z drugiej strony była taka jakby farba. Napisałam długopisem dwa numery i trzyma się do tej pory ślicznie, a Iwan codziennie pluskał się w wodzie i biegał w wysokich trawach.
Teraz zamówiłam w ArtMagic i czekam :)

Posted

[quote name='moniab']Pisałam wcześniej, że mój Bluciak pływał w tym całe lato (a pływał codziennie) i nic się z tym nie działo i do tej pory nie dzieje :)[/QUOTE]

wiem widziałam ;) ale chętnie posłucham więcej opinii
Na razie zamówiłam te na allegro
ale później może może ;)
Wzorki są piękne z tych charmów

Posted

Świetne te wzorki! A cena jest w końcu ceną za charms + grawer (jak jest napisane na początku aukcji) czy za sam grawer (jak jest między zdjęciami)? Bo jasno z aukcji nie wynika, wręcz jedno zaprzecza drugiemu ;).
Dobrze że mam za dużo adresówek a psy i tak śmigają w jednych przy obroży przeciwkleszczowej na okrągło :lol:

Posted

[quote name='moniab'][url]http://www.kalait.pl/category/grawer-uslugi-i-produkty[/url] - tak będzie chyba najprościej :)[/QUOTE]
wystawili allegro , to jak to jest cena jest za samą zawieszke czy zawieszkę plus grawer?
bo może byśmy się skusili .

Posted

[quote name='Pinesk@']Zamówiłam 6 adresówek z KALAIT. Ciekawe jak sie bedą sprawowały... ;) Już się nie mogę doczekać aż dojdą :D[/QUOTE]
zamówiłaś na ich stronie bezpośrednio ? bo też chcę zamówić a nie wiem do końca jak .

Posted

[quote name='Pinesk@']na allegro. Kupujesz charms a potem na aukcji z grawerem dokupujesz grawer. Razem wychodzi coś około 7zł za chrams z grawerem + wysyłka[/QUOTE]
mogę prosić link do samego charmsa? bo do graweru już widzę .

już mam , jak zobaczyłam 88stron to się przerazilam ale już wpisałam :)