luka1 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 zmieniam więc podpis - i dalej ryczę ze szczęścia. Ale fotki będą? Quote
ewatonieja Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 to z białegostoku po niego przyjechałas?:crazyeye: :oops::multi::Rose: Quote
jaanna019 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Na stałe i do końca:lol: Wyrzucać banerki z podpisów:multi: Fotki będą, przecież to oczywiste. W całym zamieszaniu Toluś opuścił schronisko w dwóch obrożach: swojej i schroniskowej z numerkiem. Komu odesłać? Quote
szajbus Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ja cię kręce, ale wiadomość!!!!!!!!!!!! Supełku, to ja cię wycofuję z ogłoszeń Suepr wieści!!!!!!!!!!!! Dziekujemy cioteczko :multi::multi::loveu::loveu: Quote
nika28 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
jaanna019 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ewatonieja napisał(a):to z białegostoku po niego przyjechałas?:crazyeye: :oops::multi::Rose: No tak nie do końca :oops: szukałam dla siebie piesia kudłaczka starszego i wypatrzyłam na allegro Supełka i na szczęście był w Łodzi gdzie miałam umówione na dziś przekazanie mojej tymczasowiczki. Korzystając ze szczęśliwego splotu wydarzeń mogłam od razu zabrać Tolka do domu, gdyby nie to to pewnie musiałby na mnie tylko troszkę dłużej poczekać, bo że to właśnie on, to nie było dyskusji, najpięjniejszy na całym allegro:loveu: Quote
luka1 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 a nie mówiłam, że najpieknieszy??? Mój piekny Supełek. Teraz jeszcze allegro zdejmę i ....nie wiem co. Acha jest jeszcze Mrunia - też piekna i szuka domu. Quote
szajbus Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ja z mojego allegro właśnie go zdjęłam z dwoma obserwatorami. Niech żałuja, maja czego! Quote
malawaszka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 jaanna WOW!!! :laola: cudowne wieści!!!! :loveu::multi::multi::multi: Quote
anovip1 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 jaanna019 napisał(a):no to już puśćcie te kciuki:oops: Supeł, a właściwie Tolek, Toluś:loveu: jest u mnie:eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dogomaniacy się przyciągają ,to mój wniosek z dnia dzisiejszego :evil_lol: Z całego tłumu ludzi ,który wszedł do schroniska wzrok mój przyciągnęła własnie ta para . Dwoje cudownych,wspaniałych ludzi :lol: Podeszłam do nich natychmiast ,zapytałam czy potrzebują pomocy ....... a oni właśnie przyjechali po Supełka :lol: Tak poznałam jaanna019 SUPEŁEK W DRODZE DO WOLNOŚCI :loveu: :loveu:Powodzenia Tolusiu, teraz będzie tylko lepiej :loveu: :loveu: :sweetCyb::sweetCyb::laola::sweetCyb::sweetCyb: Quote
marysia55 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 anovip1 napisał(a): on chyba jeszcze wtedy nie zdawał sobie sprawy, że idzie do domku :loveu::loveu: czaruś jeden :evil_lol::evil_lol: Quote
Ffrubka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIII :multi: trzymanie kciuków się opłaciło :eviltong: Samych szczęśliwości Supełku i bądź dumny ze swoich Państwa :loveu: Quote
jaanna019 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Tolek był bardzo wystraszony i jest nadal. W czasie drogi obrzygał nam całą tylną kanapę w samochodzie. Nie jest zwolennikiem długich podróży:shake: Całą drogę nie spał jakby bał się zasnąć, łaził po całym tyle i tylko czasem się kładł. W domu też jeszcze zalękniony, leży cały czas pod drzwiami i nie chce wejść dalej, ale w nocy oczywiście spał przy łóżku. Nie chce jeść normalnego jedzenia ale szyneczką nie pogardził:evil_lol:. Jak troszkę się przyzwyczai do nowych warunków to pójdziemy do fryzjera, narazie to wygląda jak snopek siana.:evil_lol: Quote
szajbus Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ale ma superaśnego kucyka. Wiem, ze jest cały zarośnięty, ale i tak jest śliczny. Bidulek z zimnego boksu poszedł na salony i nie wie co się dzieje. Mam nadzieje, ze szybko zrozumie, że ma już swój własny, kochany domek. z którego go nikt nie wywali. Quote
zaneta Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 no to jeszcze pozdrowienia dla Tolka :multi:od Toli, którą z białostockiego schronu wyciągnęły niedawno wolontariuszki a zamieszkała na zawsze w Szczecinie:loveu: i powoli uczy się "normalnego " jedzenia z miseczki ale spania w łóżku nie trzeba było jej uczyć;) Quote
Ola164 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Wszystkiego najlepszego w nowym domu! :loveu: Quote
jaanna019 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Tolek nadal nie je:-( wymiotuje wodą, dziś spróbujemy dać mu gotowane jedzonko, właśnie się studzi. On jest bardzo grzeczniutki, leży już na dywanie, wczoraj sam dwa razy wszedł do swojego koszyczka. Prawie dwie godziny obcinaliśmy filc, a on nawet nie jęknął, wytrzymał wszystko dzielnie i bez protestu:razz: Załatwia się tylko na spacerkach. Niestety muszę go nauczyć spania w łóżku bo nie jest zainteresowany:diabloti::evil_lol: Idę karmić, zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
Ffrubka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Tolusiek, czy kolacyjka ładnie zjedzona? :mad: Quote
jaanna019 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Niestety gotowane też jest fuj:angryy: ale kiełbaska z cielęcinki jest ok:evil_lol: oj chyba go głodem będę brała:cool1: Quote
ewatonieja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 nie ma rady jak sie rezygnuje z pościeli to sie jednoczesnie nabyło prawo do ludzkiego jedzenia:diabloti: wymiotuje samą wodą? Quote
jaanna019 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tak samą wodą. Pocieszające jest to, że troszkę się na nas otwiera. Naprawdę ktoś go musiał bić, bo on biedny nie wie do czego służy ludzka ręka:-( reaguje na nią podkulonym ogonem, ale przy mizianiu nie ucieka, nie lubi być brany na ręce, kolanka i do tulenia, jakby nigdy tego nie zaznał. Poczekamy i nauczymy;) Quote
Ffrubka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Supełek na pewno szybciutko nauczy się do czego "służą" dobre ludzie, ich łóżeczka i reszta przyjemności. Trzymam za to moooocno kciuki!! Supełku, chyba nie będziesz mi miał za złe małego offa :eviltong: Bo tym kurdupelkom trzeba pomóc... :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/5tyg-malenstwo-lilu-podejrzenie-nuzycy-zbieramy-na-leczenie-pomozcie-134188/ Quote
szajbus Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Supełku, skończ z tymi wymiotami i bierz się za żarełko. Nie martw swojej pańci chłopie i nas przy okazji! Quote
jaanna019 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 To była mała niedyspozycja żołądkowa. Tolek dostał kilka zastrzyków i wczoraj już zjadł bez marudzenia suchą karmę. Coraz częściej merda ogonkiem. Jak jest szczególnie zadowolony np. kiedy wrócę z pracy i wie że zabiorę go na spacer to przysiada przede mną i podaje mi łapkę, raz jedną raz drugą:loveu: Jest bardzo grzeczny, nie hałasuje, nie niszczy, dogaduje się z moją tymczasowiczką. Straszny z niego śpioszek, zasypia wszędzie tam gdzie przyłoży swoją kudłatą główkę. Z każdym dniem kochamy go coraz bardziej:loveu: Właśnie takiego przyjaciela potrzebowałam:lol: Quote
Recommended Posts