marysia55 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='luka1'] [SIZE="4"]faktycznie cioteczki zabijajcie sie bo jest o co :loveu::loveu: [SIZE="4"]:p:p cudo piesio :p:p Quote
Ola164 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 dodałam kontakt i zamieniłam zdjęcia :) Mam nadzieję że będzie jakieś zainteresowanie... Quote
asiamm Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 taki ładny piesiu...i nieduży tylko brać i kochać!! Quote
malawaszka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ale to boli, że taka kruszyna na łańcuchu siedzi :-( Quote
luka1 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 jest sliczny ale najwazniejsze , że bardzo potrzebuje pomocy Quote
anovip1 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kto pokocha cudownego, ślicznego , małego [SIZE=5][SIZE=6]Supełka ? Quote
haliza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Niech go ktoś wreszcie pokocha,to biedne maleństwo,przecież nie potrzebuje tak dużo:loveu::loveu::loveu:...tylko malutkiego serduszka :multi: Quote
luka1 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Malutki Supełek z wielkim sercem ciagle ma nadzieję że go ktoś zabierze ze schroniska do ciepłego domu :-( Quote
luka1 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 co raz ładniejszy ten Supełek to i banerki śliczne - dziękuję i bierzcie banerek dziewczyny bo ślicznie wygląda w podpisie Quote
Ziutka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 luka1 napisał(a): bierzcie banerek dziewczyny bo ślicznie wygląda w podpisie Ja mam ale ze starym zdjęciem :placz: wstaw mi z nowym :mad: Quote
luka1 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 czytam "przygarnę psa" i nikt nie chce starszego, pieknego, spokojnego - w typie Supełka. Ludzie myślą że będą żyli wiecznie i biorą tylko szczeniaki. A taki Supełek wie co stracił i potrafi docenić dom gdy go zyska. Quote
zaneta Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 :loveu: oj tak, to prawda, leciwe pieski są bardzo wdzięczne i odwzajemniają bezgranicznie miłość nowemu panu. My z Tolą, kilkunastoletnią panienką adoptowaną miesiąc temu ze schronu i od kochanych wolontariuszek, które ją wypatrzyły wśród setek nieszczęść, trzymamy kciuki za nowy dom dla Supełka. On też musi znaleźć swego dwunoga i wleźć mu do łóżka:oops: Quote
luka1 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 popatrzcie na Supelka jak dzielny choć taki mały. Nie poddaje się choć tęskni do normalnego domu i dotyku reki. Pokochajcie Supełka! Quote
marysia55 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 mocno wierzę że ktoś taki się znajdzie, przecież nawet nie trzeba mówić że to przekochany pies :loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 luka1 napisał(a):przywitamy cioteczki i szukamy domku A dzień dobry...dzień dobry ;) Quote
Ola164 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 nikt nie chce banerka do podpisu? Nieładnie! :-x Quote
ciapuś Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dzisiaj poznałam osobiście Supełka i jestem przerażona jego stanem.To że jest cały w dredach to nie jest takie straszne bo wystarczy go ogolić i będzie ok,ale jego stan psychiczny jest bardzo kiepski.Mam wrażenie ze jego ktoś kiedyś bił.Zanim udało mi sie go nakłonić do wyjścia z budy minęło sporo czasu.Widać że pies bardzo sie boi ,przeraża go otaczająca go rzeczywistość.Kiedy już wyszedł nieśmiało podstawiał się do głaskania ale przy każdym gwałtowniejszym ruchu kulił sie w sobie.Jego przerażone oczki będą mnie długo prześladować.:-( Trzeba go szybko zabrać gdzieś gdzie będzie miał kontakt z człowiekiem i gdzie będzie spokojnie.Inaczej ten pies sie zmarnuje. Quote
ciapuś Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Nie miałam takiego zamiaru :oops: A i jeszcze jedno on nie jest taki malutki raczej średni,taki Polski Owczarek Nizinny na krótkich nóżkach Quote
Recommended Posts