Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
bierzcie banerek dziewczyny bo ślicznie wygląda w podpisie

Ja mam ale ze starym zdjęciem :placz: wstaw mi z nowym :mad:

Posted

czytam "przygarnę psa" i nikt nie chce starszego, pieknego, spokojnego - w typie Supełka. Ludzie myślą że będą żyli wiecznie i biorą tylko szczeniaki.
A taki Supełek wie co stracił i potrafi docenić dom gdy go zyska.

Posted

:loveu: oj tak, to prawda, leciwe pieski są bardzo wdzięczne i odwzajemniają bezgranicznie miłość nowemu panu. My z Tolą, kilkunastoletnią panienką adoptowaną miesiąc temu ze schronu i od kochanych wolontariuszek, które ją wypatrzyły wśród setek nieszczęść, trzymamy kciuki za nowy dom dla Supełka. On też musi znaleźć swego dwunoga i wleźć mu do łóżka:oops:

Posted

Dzisiaj poznałam osobiście Supełka i jestem przerażona jego stanem.To że jest cały w dredach to nie jest takie straszne bo wystarczy go ogolić i będzie ok,ale jego stan psychiczny jest bardzo kiepski.Mam wrażenie ze jego ktoś kiedyś bił.Zanim udało mi sie go nakłonić do wyjścia z budy minęło sporo czasu.Widać że pies bardzo sie boi ,przeraża go otaczająca go rzeczywistość.Kiedy już wyszedł nieśmiało podstawiał się do głaskania ale przy każdym gwałtowniejszym ruchu kulił sie w sobie.Jego przerażone oczki będą mnie długo prześladować.:-(
Trzeba go szybko zabrać gdzieś gdzie będzie miał kontakt z człowiekiem i gdzie będzie spokojnie.Inaczej ten pies sie zmarnuje.