giselle4 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 cioteczki,Alicjo całowac łapki Gabi bo juz w sobote bedzie pozegnanie:crazyeye: oj kapnie łezka kapnie:-( Gaba jest naprawdę grzeczna dziewczynka jak nie widzi innych zwierząt zartuje:eviltong: wszystko jest ok ponoć robi postępy i juz nawet tak nie ciągnie na smyczy ale to młoda laska i nauczy sie wszystkiego jak będzie miała kochajacy domek:loveu: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Będzie pożegnanie ...ale płakać nie będziemy ;)....chyba że z radości :multi::multi: Quote
monika083 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Gabuniu :loveu: jutro juz bedziesz we wlasnym domku :p Quote
monika083 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jutra o tej porze Gabunia bedzie juz we wlasnej chacie:loveu: nowa pancia juz sie doczekac nie moze,mowi ,ze juz by ja wycalowala i wytulila:lol: Quote
Alicja Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='monika083']Jutra o tej porze Gabunia bedzie juz we wlasnej chacie:loveu: nowa pancia juz sie doczekac nie moze,mowi ,ze juz by ja wycalowala i wytulila:lol: subcio :cool2: Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Nieprawda bo sie doczytalam ze adopcja przelozona na niedziele :eviltong: Quote
monika083 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ada-jeje napisał(a):Nieprawda bo sie doczytalam ze adopcja przelozona na niedziele :eviltong: ojojoj a gdzie to wyczytalas ??? Quote
monika083 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ada-jeje napisał(a):Juz wiem chyba pomylilam watki :oops: uf bo juz sie zdenerwowalam.. :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Ada-jeje']Juz wiem chyba pomylilam watki :oops: i nawet sprawdzilam chodzi oczywiscie o Napalma.:oops: tysz tak se pomyślałam :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Juz wiem chyba pomylilam watki :oops: i nawet sprawdzilam chodzi oczywiscie o Napalma.:oops: Quote
giselle4 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Ada-jeje napisał(a):Juz wiem chyba pomylilam watki :oops: i nawet sprawdzilam chodzi oczywiscie o Napalma.:oops: Jutro godzina 13 GABI ZMIENIA MIEJSCE ZAMIESZKANIA. JEST DOBRZE,JUZ SIE PAKUJEMY panienka nawet nie wie ze jutro bedzie podrozowac i autem i pociągiem....trzymajcie kciuki ciotki fotki tez będą..... teraz umykam jeszcze zostal mi Lulek dogadac sie na 30.03.09 na adopcje i Lisiczka po sterylce tez będzie zmieniac miejsce zamiszekania.;) Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oj kochana Giselko oczywiscie ze trzymamy kciukasy, zyczac udanych adopcji :loveu: bo znajc Ciebie pewnie juz nastepne w kolejce czekaja. Quote
fioneczka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 :multi: Gabunia do domku pojedzie :multi: takiego prawdziwego z kochająca mamą :multi: Quote
zuzlikowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 giselle4 napisał(a):Jutro godzina 13 GABI ZMIENIA MIEJSCE ZAMIESZKANIA. JEST DOBRZE,JUZ SIE PAKUJEMY panienka nawet nie wie ze jutro bedzie podrozowac i autem i pociągiem....trzymajcie kciuki ciotki fotki tez będą..... teraz umykam jeszcze zostal mi Lulek dogadac sie na 30.03.09 na adopcje i Lisiczka po sterylce tez będzie zmieniac miejsce zamiszekania.;) I Gabusia...i Lulek...i Lisiczka...jak się cieszę!!!:multi::multi::multi: Ale Tobie rzeczywiście moze być smutno! Ja się poryczę ...czytając relacje z wyjazdu do domków:evil_lol: Spokojnej nocki Gabuniu! Quote
giselle4 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Ada-jeje napisał(a):Oj kochana Giselko oczywiscie ze trzymamy kciukasy, zyczac udanych adopcji :loveu: bo znajc Ciebie pewnie juz nastepne w kolejce czekaja. Oj ,masz racje ciekawe jak to odgadlas.....?:evil_lol: Jola dziekuje, Cioteczki moje kochane juz wyjezdzamy do hoteliku..... bedzie dobrze....wiem:loveu: ciotki gratulujcie sobie bo to Wasza zasługa i jzu mnie nie ma wszystko nadrobie i będe podnosić od 1 kwietnia...dzieki za pomoc :loveu::multi::evil_lol: Quote
monika083 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A ja sie okropnie denerwuje:nerwy: czekam na dobre wiadomosci , Gabuniu:calus::loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kciuki trzymam!:loveu::loveu::loveu: ...a Ty gdzie giselko na tak dugo:cool3: wybywasz???Powodzenia!:loveu: Quote
gameta Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 przelałam ostatnie 60zł z bazarku drewnianego na Gabi :p Quote
giselle4 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 ...Wrocilam:crazyeye: wszystko odbylo sie zgodnie z planem Gabi odebrana z hoteliku o 11 i do Wroclawia po drodze troche zjadla,pospala ale wolala patrzec co sie dzieje za oknem auta. O wszystkim pamiętałam ,wszystko spakowala ale zapomniałam aparatu fotograficznego dobrze ze michelle- nie:shake: O 13,05 spotkanie z trojgiem młodych ludzi formalnosci,umowa adopcyjna,witaminy,leki na ogonek, uszko balsam Szostakowskiego,kubrak,ręcznik kąpielowy kaganiec smycz i obroza przekazana nowej Pańci ludzie dziwnie patrzyli na peronie;) a pozniej szybkie pozegnanie fotki i łzy:-( Poszla z nimi nie ogladajac sie za nami to dobrze wrózy...lepiej niech zapomni o nas ,schronisku i wszystkim co było złe.... Zyczymy Tobie szczęścia druga Panienko Kaja Gabi która następna bardzo sie cieszę ,chociaz zawsze sobie poryczymy jak odchodzi następny psiak. Szczęscia i domek obiecał relacje i fotki... czekamy Fotki wstawi michelle jak wroci ze spacerku ze swoim ,,maluchem.,,;):loveu: Quote
gameta Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Gisell, strasznie się cieszę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Gabi - wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia :loveu::loveu::loveu: Quote
monika083 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Gabunia ,nareszcie w swoim domciu :loveu: Quote
Recommended Posts