monika083 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 zuzlikowa napisał(a): Trzymam mocno kciuki za domek!!!! Moniko,a ten domek doświadczony? Co wie o Gabi? narazie nie wiem za wiele ..dalam Grazynce tez ich numer ,niech sie juz dogadaja, Ta pani miala owczarka niemieckiego ,przez 14 lat ,w domu dzieci nie ma ani innych zwierzat ,widac ,ze ludzie kochaja psy .. takie moje pierwsze wrazenie,pisze narazie z ta pania na gg caly czas, opisalam sytuacje Gabi ,ze miala depresje ,ranila sie itd. Quote
Nadziejka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :ghost_2::thumbs:cichutenkooo trzymamy caly czas .... Quote
giselle4 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 ...juz jestem Zaraz napisze do Tarzanki i sie umówie co i jak. Od jutra Gabi ma załatwiony hotelik na 2 tygodnie a pozniej jedzie do domku z Pania Nell:evil_lol: w hoteliku ja wysterylizuje i pozałatwiam wszystko co tam jeszcze zostało aby byla w dobrej kondycji i zdrowa. Tak, Moniko dziekuje Tobie za pomoc Pani Nell to Twoja adopcja.;) Jestem tez umówiona z Panem Markiem z Bogatyni ...dzisija poruszylam niebo i ziemię nie bylam tylko w piekle Dziekuje wszystkim za wszystko co zrobiliscie dla Gabi i mnie....;):oops: Pani wszystko wie o Gabi i nie ma innych zwierzat i chce tylko ja.... Quote
giselle4 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 ...Pani tylko prosi o dowiezienie do Wroclawia Pani jest bardzo szczęśliwa i mówi ze sie zakochała w Gabi....:evil_lol::loveu: Quote
giselle4 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 ...wiecei bylam w takim stresie ze teraz jeszcze nie wierzę ze to jzu prawie koniec..... Pani zatelefonuje dzień wczesniej i powie o ktorej będzie we Wrocławiu a pozniej to juz tylko nowy dom i ogrod aby miala gdzie biegac. Quote
monika083 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Grazynko i jak ,odezwij sie szybko bo juz sie tak denerwuje !!! wiem ,ze juz pani do Grazynki dzwonila i ,ze rozmowa wyszla bardzo pozytywnie ,ze Gabio moze w przyszlym tygodniu byc juz adoptowana .. TRZYMAM KCIUKASY :multi: Quote
giselle4 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 monika083 napisał(a):Aha to Gabi bedzie w Bogatyni ,tak ? i pani Nell ,pojedzie po nia dokad ? Nie nie bedzie w Bogatyni mimo ze tam tez jest dla niej miejsce. Bedzie w hoteliku blisko mnie i będe zalatwiac sterylkę:lol: Quote
giselle4 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 monika083 napisał(a):Aha to Gabi bedzie w Bogatyni ,tak ? i pani Nell ,pojedzie po nia dokad ? Nieeeeee posty przeskakują.:shake: Hotelik 150zl sterylka 250 zł ale bedę marudzic o 200zl moze sie da uprosic.:multi:;) Quote
monika083 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 giselle4 napisał(a):...juz jestem Zaraz napisze do Tarzanki i sie umówie co i jak. Od jutra Gabi ma załatwiony hotelik na 2 tygodnie a pozniej jedzie do domku z Pania Nell:evil_lol: w hoteliku ja wysterylizuje i pozałatwiam wszystko co tam jeszcze zostało aby byla w dobrej kondycji i zdrowa. Tak, Moniko dziekuje Tobie za pomoc Pani Nell to Twoja adopcja.;) Jestem tez umówiona z Panem Markiem z Bogatyni ...dzisija poruszylam niebeo im ziemię nie bylam tylko w piekle Dziekuje wszystkim za wszystko co zrobiliscie dla Gabi i mnie....;):oops: Pani wszystko wie o Gabi i nie ma innych zwierzat i chce tylko ja.... wspaniale ,wspaniale !!! Grazynko,ile za hotel i sterylke? trzeba juz pewnie zbierac kasiore , A Gabunia bedzie miala dom ,bez kotkow i bez dzieci ,z wielkim ogrodem -bedzie mogla wybiegac sie do woli, mam nadzieje ,ze bedzie to szczesliwa adopcja ,bedziemy meczyc o fotosy i wiesci z nowego domku! Quote
monika083 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 giselle4 napisał(a):...Pani tylko prosi o dowiezienie do Wroclawia Pani jest bardzo szczęśliwa i mówi ze sie zakochała w Gabi....:evil_lol::loveu: Aha to Gabi bedzie w Bogatyni ,tak ? i pani Nell ,pojedzie po nia dokad ? Quote
andzia69 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wierzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gisellko, Moniko - dzięki!:loveu: Quote
fioneczka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 tffffu tffffu żeby nie zapeszyć ... mała trzymaj sie będzie dobrze szczęście w nieszczęsciu ... jak to sie mówi Quote
gameta Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Cieszę się, z całego serducha, że idzie do przodu :multi: Giselle, z mojego bazarku będzie ponad 100zł (jeszcze nie wszyscy wpłacili, może nawet 150 się uzbiera :roll:) + połowa z drugiego bazarku ale narazie tylko 15zł :oops: No ale do przodu ;) Będziemy dalej dręczyć bazarkowo ;) Quote
giselle4 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 agaga21 napisał(a):czy ona jedzie do hotelu do pana marka w bogatyni???tam są nasze pręgusy! Nie ,podziekowalam Panu Markowi nie ma kiedy jej wieżc trzeba załatwiac sterylkę i szykowac panienke do nowego domku.:multi: Quote
giselle4 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 gameta napisał(a):Cieszę się, z całego serducha, że idzie do przodu :multi: Giselle, z mojego bazarku będzie ponad 100zł (jeszcze nie wszyscy wpłacili, może nawet 150 się uzbiera :roll:) + połowa z drugiego bazarku ale narazie tylko 15zł :oops: No ale do przodu ;) Będziemy dalej dręczyć bazarkowo ;) Dziękuje wiem ze nazbieramy:loveu: bedzie dobrze Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 czy ona jedzie do hotelu do pana marka w bogatyni???tam są nasze pręgusy! Quote
monika083 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 marynerka *amisu* 34/36 na sterylke i hotel Gabi-do konca marca. Quote
monika083 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Pani Nel pyta czy Gabunia bedzie miec obrozke ,smyczke i kaganie ...ma ,co ? Ona chce kupic jej szelki ...rozowe..mowi ,ze to bedzie jej ksiezna Gabriela :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [SIZE=7] [SIZE=7]ŁÓDŹ ZAGINĄŁ PIES DOPIERO ADOPTOWANY! POMÓŻCIE SZUKAĆ!!! Sochaczew - Rozpaczliwie szukamy pomocy dla asta.ZNALEŻLIŚMY - MA DOM Quote
Nadziejka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :thumbs::painting:cichutenkooo sie modlimy ...zeby sie udalo :loveu::thumbs::ylsuper: Quote
giselle4 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 monika083 napisał(a):Pani Nel pyta czy Gabunia bedzie miec obrozke ,smyczke i kaganie ...ma ,co ? Ona chce kupic jej szelki ...rozowe..mowi ,ze to bedzie jej ksiezna Gabriela :evil_lol: Wszystko ma kupione smycz,obroze i kaganiec;) Quote
monika083 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 kiedy Gabunia jedzeie do hoteliku? bedzie tam dwa tygoodnie czy krocej ? jest juz termin sterylki ? Quote
Tarzanka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Giselle o której mogę się spodziewac transportu po psa? Quote
fioneczka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tarzanka napisał(a):Giselle o której mogę się spodziewac transportu po psa? Tarzanko myślę że jeżeli ustalone jest, że ta jak ją nazwałas pier... suka ma zostać dziś zabrana od Ciebie - to zabrana zostanie. Pewnie Grażynka ma Twój nr telefonu i skontaktuje się z Tobą. Dziekujemy za przetrzymanie jej do dzisiaj. Quote
Recommended Posts