zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 A mnie bazarki jakoś nie idą!:shake: Niech Was zasypie deszcz pieniążków!!!Powodzenia...wszystkim dziewczynom!:loveu: Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 zuzliku Twoja piekna bizuteria sie sprzeda i to szybko za jakis tydzień...Świeta i czas prezentów:loveu: Quote
Tarzanka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 :) Jedziemy z Gabunią do Babci na imieninki :diabloti: w niedziele powinnam dorzucic nowe focie jak dam rade % :mad: Quote
zuzlikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bawcie się dobrze na imieninkach! Gorąco uściskaj babcię i od nas!:loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 :Rose::cool2:Dla Babci Tarzanki:loveu::multi: Tarzanko wszystkiego spokojnego dla Twej Babci i zdrowka mnostwo:loveu: Quote
_ogonek_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Tarzanka napisał(a)::) Jedziemy z Gabunią do Babci na imieninki :diabloti: w niedziele powinnam dorzucic nowe focie jak dam rade % :mad: Gabunia pewnie pokocha babcię :diabloti: uściskaj i Gabcię i babcię (o jak mnie się rymło :eviltong:) Quote
Nadziejka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 :smhair2::smhair2:o matko jedynoooo zeby ino Gabunia nie zjadla babuni:nerwy::nerwy:ludzie ojojojojojjjjjjooojojojoj:evil_lol: no juz dobra ..mozecie mie walnonc ,,.....kwioteckiem w leb:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='giselle4']Tarzanko nie gniewaj sie zawsze jestem do dyspozycji ale siła wyzsza i poleglam przepraszam...napisz dostosuje sie juz.....:-( w Łagiewnikach złapaliśmy gume i jazda okazała się droga przez mękę deszcz,zimno i zrezygnowanie:razz: Uch no to ten dzień nie był najszczęśliwszym :roll::roll: Quote
giselle4 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Tarzanka napisał(a)::) Jedziemy z Gabunią do Babci na imieninki :diabloti: w niedziele powinnam dorzucic nowe focie jak dam rade % :mad: Tarzanko nie gniewaj sie zawsze jestem do dyspozycji ale siła wyzsza i poleglam przepraszam...napisz dostosuje sie juz.....:-( w Łagiewnikach złapaliśmy gume i jazda okazała się droga przez mękę deszcz,zimno i zrezygnowanie:razz: Quote
Tarzanka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No to Grażynko za tydzień w sobotę Ci pasuje? :mad: Quote
_ogonek_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Nie wtracam się w dyskusję, podnoszę Gabusię!!! Quote
giselle4 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Tarzanka napisał(a):No to Grażynko za tydzień w sobotę Ci pasuje? :mad: Pasuje i się stawie o godzinie jaka podasz tylko nie bij bidulkę:crazyeye::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mam Cię Ewuś! A Gabunię też...rzucam ostrożnie,coby ją wszyscy widzieli!:loveu: Quote
Nadziejka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 :multi::loveu:mam Was dziewczynyyy kooofanee :multi::multi::ghost_2::painting:przyszedlam dzis , bo wczoraj znow bumelowalam troche:evil_lol: Gabuniu buziaki :loveu: Giselciu , Zuzliczku , Tarzanko , Gameciu , Adusiu - kochane dziolszki moje , dla Was otwieram serce swoje juhu:multi::multi: Quote
giselle4 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 ewa gonzales napisał(a)::multi::loveu:mam Was dziewczynyyy kooofanee :multi::multi::ghost_2::painting:przyszedlam dzis , bo wczoraj znow bumelowalam troche:evil_lol: Gabuniu buziaki :loveu: Giselciu , Zuzliczku , Tarzanko , Gameciu , Adusiu - kochane dziolszki moje , dla Was otwieram serce swoje juhu:multi::multi: ...Nareszcie jestes.....witaj na forum anielico...i juz zostan z nami:multi::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 :ghost_2::sweetCyb::sweetCyb:adyc ze zostaje ino dzis mam znowu misje ...ale to niespodzianka i jak mi wyjdzie...tooo bede sie radowac bardzoooo ,,,,no chiba ze mi zas nie wyjdzie:cool1: kobietki kochane kciukasy trzymajcie popoludniu za mienia :multi::loveu: Quote
andzia69 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 czy ktokolwiek pyta o sunię? coś ciutkę się ruszyło w adopcjach.. mam nadzieję...więc może znajdzie się domek... Quote
Alojzyna Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 a może by tak nowe foteczki pięknotki ktoś zrobił? ;) Quote
giselle4 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 ewa gonzales napisał(a)::ghost_2::sweetCyb::sweetCyb:adyc ze zostaje ino dzis mam znowu misje ...ale to niespodzianka i jak mi wyjdzie...tooo bede sie radowac bardzoooo ,,,,no chiba ze mi zas nie wyjdzie:cool1: kobietki kochane kciukasy trzymajcie popoludniu za mienia :multi::loveu: pewnie ze trzymamy oj jak mocno:evil_lol::loveu: Quote
giselle4 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 andzia69 napisał(a):czy ktokolwiek pyta o sunię? coś ciutkę się ruszyło w adopcjach.. mam nadzieję...więc może znajdzie się domek... w sobote będa nowe fotki i...........rozmowa z potencjalnym domkie ...wywiad:loveu: pozniej tylko sterylka i pappapa Gabuniu do nowego domku smigaj....:evil_lol: Quote
giselle4 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Alojzyna napisał(a):a może by tak nowe foteczki pięknotki ktoś zrobił? ;) w sobote...bo to troche daleko i przy okazji porozmawiamy z domnkiem ktory czeka na Gabi i jej sterylkę....:loveu: Quote
Alojzyna Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 to mocno ściskamy kciuki, żeby się udało :thumbs: Quote
Recommended Posts