Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tarzanka napisał(a):
:) Jedziemy z Gabunią do Babci na imieninki :diabloti: w niedziele powinnam dorzucic nowe focie jak dam rade % :mad:

Gabunia pewnie pokocha babcię :diabloti: uściskaj i Gabcię i babcię (o jak mnie się rymło :eviltong:)

Posted

:smhair2::smhair2:o matko jedynoooo zeby ino Gabunia nie zjadla babuni:nerwy::nerwy:ludzie ojojojojojjjjjjooojojojoj:evil_lol: no juz dobra ..mozecie mie walnonc ,,.....kwioteckiem w leb:evil_lol:

Posted

[quote name='giselle4']Tarzanko nie gniewaj sie
zawsze jestem do dyspozycji
ale siła wyzsza i poleglam
przepraszam...napisz
dostosuje sie juz.....:-(

w Łagiewnikach złapaliśmy gume i jazda okazała się droga przez mękę
deszcz,zimno i zrezygnowanie:razz:
Uch no to ten dzień nie był najszczęśliwszym :roll::roll:

Posted

Tarzanka napisał(a):
:) Jedziemy z Gabunią do Babci na imieninki :diabloti: w niedziele powinnam dorzucic nowe focie jak dam rade % :mad:

Tarzanko nie gniewaj sie
zawsze jestem do dyspozycji
ale siła wyzsza i poleglam
przepraszam...napisz
dostosuje sie juz.....:-(

w Łagiewnikach złapaliśmy gume i jazda okazała się droga przez mękę
deszcz,zimno i zrezygnowanie:razz:

Posted

:multi::loveu:mam Was dziewczynyyy kooofanee :multi::multi::ghost_2::painting:przyszedlam dzis , bo wczoraj znow bumelowalam troche:evil_lol: Gabuniu buziaki :loveu: Giselciu , Zuzliczku , Tarzanko , Gameciu , Adusiu - kochane dziolszki moje , dla Was otwieram serce swoje juhu:multi::multi:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:multi::loveu:mam Was dziewczynyyy kooofanee :multi::multi::ghost_2::painting:przyszedlam dzis , bo wczoraj znow bumelowalam troche:evil_lol: Gabuniu buziaki :loveu: Giselciu , Zuzliczku , Tarzanko , Gameciu , Adusiu - kochane dziolszki moje , dla Was otwieram serce swoje juhu:multi::multi:

...Nareszcie jestes.....witaj na forum anielico...i juz zostan z nami:multi::evil_lol:

Posted

:ghost_2::sweetCyb::sweetCyb:adyc ze zostaje ino dzis mam znowu misje ...ale to niespodzianka i jak mi wyjdzie...tooo bede sie radowac bardzoooo ,,,,no chiba ze mi zas nie wyjdzie:cool1: kobietki kochane kciukasy trzymajcie popoludniu za mienia :multi::loveu:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:ghost_2::sweetCyb::sweetCyb:adyc ze zostaje ino dzis mam znowu misje ...ale to niespodzianka i jak mi wyjdzie...tooo bede sie radowac bardzoooo ,,,,no chiba ze mi zas nie wyjdzie:cool1: kobietki kochane kciukasy trzymajcie popoludniu za mienia :multi::loveu:

pewnie ze trzymamy oj jak mocno:evil_lol::loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
czy ktokolwiek pyta o sunię? coś ciutkę się ruszyło w adopcjach.. mam nadzieję...więc może znajdzie się domek...

w sobote będa nowe fotki
i...........rozmowa z potencjalnym domkie ...wywiad:loveu:
pozniej tylko sterylka i pappapa Gabuniu do nowego domku smigaj....:evil_lol:

Posted

Alojzyna napisał(a):
a może by tak nowe foteczki pięknotki ktoś zrobił? ;)

w sobote...bo to troche daleko
i przy okazji porozmawiamy z domnkiem ktory czeka na Gabi i jej sterylkę....:loveu: