Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
Tarzanko myślę że jeżeli ustalone jest, że ta jak ją nazwałas pier... suka ma zostać dziś zabrana od Ciebie - to zabrana zostanie. Pewnie Grażynka ma Twój nr telefonu i skontaktuje się z Tobą.
Dziekujemy za przetrzymanie jej do dzisiaj.

Nazwałam ją suczą gwoli ścisłości, a za przetrzymanie nie chce zadnych podziekowan, bo nie trzymalam jej tylko 3 dni ale jak widze Niewszystkie "CIOTECZKI" o tym wiedzą

Zostanie zabrana to pewne, tylko nie sadzisz chyba ze ja caly dzien bede grzecznie czekala w domu bo moze akurat przyjedzie ktos wtedy kiedy mnie nie bedzie, z reszta mówiłam Grażynie gdzie jestem i co robie i wolałabym wiedzieć mniej więcej kiedy dlatego pytam

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tarzanka']Ta pier.dolona sucz przed chwilą załatwiła mi kota. U mnie ma max 3 dni i nie chce jej widzieĆ jak sie dom dla niej nie znajdzie to oddam ją ludziom, którzy nadal ją chcą i chcą ją rozmnażaĆ.
quote]

Tarzanko zacytowałam Twoje słowa to po pierwsze.
Po drugie śledzę wątek od samego początku i wiem że psiak był u Ciebie dłużej niz trzy dni - jednak podziękowałam za trzy które pozwoliłas jej zostać po tym co sie stało, choć wiem że było to trudne.

I nie sądzę że będziesz grzecznie czekała w domku bo nikt do tego Cię nie zmusza - masz do czynienia z cywilizowanymi ludźmi więc śmiem twierdzić że Grazynka uprzedzi Cię o której będą po psa - jeżeli będzie trzeba grzecznie poczekają.

Moze nie jesteś w stanie uwierzyć w to że wszyscy tu współczuja Ci z powodu Twojego kotka, jednak tak jest. Pamiętaj jednak że to psiak i ma swój instynkt - goni i poluje, bo taka była jego pierwotna natura.

Posted

...za oknem burza sniezna....wichura okropna:mad:
i nie było netu..wiec nie moglam napisac....:shake:
Gabi jest w hoteliku
nie podobała sie jej zmiana miejsca
nie podobały jej sie kraty.....
Dzisiaj Pan zaczyna z nia pracowac na wybiegu
ma byc dobrze.
Wieczorem podjedziemy z michelle do niej
jestem w stałym kontakcie z Panem
nie chce aby poczula się pozostawiona
na zawsze w tym pokoiku.....
nie bedzie zle [mam nadzieję]
będe prosić Panią Nell o wczesnijeszy przyjazd
i zabranie dziewczynki.....ne bede ukrywac ze troche sie boje
aby nie wrócila nostalgia.:-(
Fotki w hoteliku i pozegnanie z Gabi

jest w dobrej kondycji
ładnie wyglada i je tez ładnie
dostała swoją kolderkę i podusie.

Wieczorem napisze czy jest wszystko ok.;)

Posted

monika083 napisał(a):
Grazynko a czy termin sterylki juz ustalony ..
Nel chyba nie trzeba bedzie prosic ,zeby przyjechala po nia szybciej..ona juz sie nie moze doczekac Gabi,
pisala mi ,ze w tym tygodniu moze po nia jechc ,po sterylce ,

tez uwazam ,ze nie ma co trzymac Gabi w hotelu ..boje sie o nia...

we srode koło południa panienka będzie miała zabieg
wiec pani Nell moze przyjechac w pietek czy sobote
widzialam nie raz w schronisku jak suczki reagują
i jak się czuja po sterylce
mam nadzieje ze ona tez bedzie silna i wszystko bedzie ok....
ja tez sie martwie:-(
popłakiwała jak została sama na chwilkę
ona uwielbia bawić sie kamieniami i patykami i kopie liscie
i wraca na wołanie
ale chce miec ludzia cały czas przy sobie

Posted

Grazynko a czy termin sterylki juz ustalony ..
Nel chyba nie trzeba bedzie prosic ,zeby przyjechala po nia szybciej..ona juz sie nie moze doczekac Gabi,
pisala mi ,ze w tym tygodniu moze po nia jechc ,po sterylce ,

tez uwazam ,ze nie ma co trzymac Gabi w hotelu ..boje sie o nia...

Posted

fioneczka napisał(a):

maleńka ... jak ona patrzy :-(
ale cieszę się że jest już w hoteliku że nie jest u Tarzanki ... tam była niechciana i pewnie to czuła

nie martw sie maleńka bedzie dobrze

Bez komentarza

Najważniejsze, że my wiemy jak było i jak zachowywala sie psica.

Posted

:ylsuper::iloveyou:GISELKO TYS ANILEM PRAWDZIWYM !!:multi::multi: ULOZY SIE , ZOBACZYSZ MALENKA NASZA GRAZUNIUUU :loveu::loveu:NIEKTORE SUNKI CZUJA STRASZNY BOL , WYMIOTY PO STERYLCE ..ALE TO PRZEZ OKOLO DWA DNI A POTEM SUNIA JAK NOWO NARODZONA ZOBACZYCIE KOBIETKI :thumbs::thumbs:SCISKAM CALY CZAS MOCNOOOO !!

Posted

giselle4 napisał(a):
Moniko jutro
nie ma na co czekac
prawda?;)

uff to dobrze ,ze juz jutro,
oczywiscie ,ze nie ma na co czekac!
napisalam juz Nel, ona przyjedzie w piatek lub w sobote -zadzwoni do Ciebie Grazynko wczesniej i sie umowicie konkretnie.

Posted

...posluszna
pierwszy spacer z Panem i wybieg z zabawkami.
Cały czas gra radio i słyszy inne psiaki
nie czuje sie opuszczona.
Troche popiskiwala jak została sama
ale pozniej zajęła sie koscia i polożyła w kojku.
Zjadla i teraz jest juz po wieczornym spacerku
wszystko ok.....bawi sie :loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
...posluszna
pierwszy spacer z Panem i wybieg z zabawkami.
Cały czas gra radio i słyszy inne psiaki
nie czuje sie opuszczona.
Troche popiskiwala jak została sama
ale pozniej zajęła sie koscia i polożyła w kojku.
Zjadla i teraz jest juz po wieczornym spacerku
wszystko ok.....bawi sie :loveu:

nooo to super,wytrzyma jeszcze pare dni ,jutro sterylka to w czwartek pewnie jeszcze bedzie troche narkoza dzialac ,w piatek juz bedzie lepiej a w sobote bedzie juzpodroz z wlasna pancia do wlasnego domku :loveu:

Posted

Giselle, Przelałam właśnie 124zł z bazarków na Gabi (40zł od Bemolki za pierścionek z bazarku z biżu i 84zł z drewnianego) Z drewnianego jedna osoba jeszcze nie wpłaciła :( Jak dopłaci to doleję ;)

Posted

:thumbs::Rose::sweetCyb:trzymamyyy mocnoooo za Gabunie ! Cudzik miodzic dzieweczka ! Giselko jestes nieocenionaaaaaaa Nasza Jedynaaaa:Rose::Rose::buzi: Gisalciuuu...ino zeby ten doktorrr siem nie pomylil ..:megagrin::shiny::question:...i ciebie nie porwial na te loperacyjeee:evil_lol::evil_lol: ..nie bij wariota plissss:evil_lol::multi:

Posted

:smokin::ghost_2::morning:okiej okiej ..to sobie poczekamy do wieczorka ...moze w tym czasie sobie na drutach porobimiii ;):diabloti: albo swieze naszyjniki naszyjkowe odlotowe juhuuu:evil_lol: Gabunia serduszko naszeee :buzi: