Tarzanka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 fioneczka napisał(a):Tarzanko myślę że jeżeli ustalone jest, że ta jak ją nazwałas pier... suka ma zostać dziś zabrana od Ciebie - to zabrana zostanie. Pewnie Grażynka ma Twój nr telefonu i skontaktuje się z Tobą. Dziekujemy za przetrzymanie jej do dzisiaj. Nazwałam ją suczą gwoli ścisłości, a za przetrzymanie nie chce zadnych podziekowan, bo nie trzymalam jej tylko 3 dni ale jak widze Niewszystkie "CIOTECZKI" o tym wiedzą Zostanie zabrana to pewne, tylko nie sadzisz chyba ze ja caly dzien bede grzecznie czekala w domu bo moze akurat przyjedzie ktos wtedy kiedy mnie nie bedzie, z reszta mówiłam Grażynie gdzie jestem i co robie i wolałabym wiedzieć mniej więcej kiedy dlatego pytam Quote
fioneczka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='Tarzanka']Ta pier.dolona sucz przed chwilą załatwiła mi kota. U mnie ma max 3 dni i nie chce jej widzieĆ jak sie dom dla niej nie znajdzie to oddam ją ludziom, którzy nadal ją chcą i chcą ją rozmnażaĆ. quote] Tarzanko zacytowałam Twoje słowa to po pierwsze. Po drugie śledzę wątek od samego początku i wiem że psiak był u Ciebie dłużej niz trzy dni - jednak podziękowałam za trzy które pozwoliłas jej zostać po tym co sie stało, choć wiem że było to trudne. I nie sądzę że będziesz grzecznie czekała w domku bo nikt do tego Cię nie zmusza - masz do czynienia z cywilizowanymi ludźmi więc śmiem twierdzić że Grazynka uprzedzi Cię o której będą po psa - jeżeli będzie trzeba grzecznie poczekają. Moze nie jesteś w stanie uwierzyć w to że wszyscy tu współczuja Ci z powodu Twojego kotka, jednak tak jest. Pamiętaj jednak że to psiak i ma swój instynkt - goni i poluje, bo taka była jego pierwotna natura. Quote
giselle4 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 ...za oknem burza sniezna....wichura okropna:mad: i nie było netu..wiec nie moglam napisac....:shake: Gabi jest w hoteliku nie podobała sie jej zmiana miejsca nie podobały jej sie kraty..... Dzisiaj Pan zaczyna z nia pracowac na wybiegu ma byc dobrze. Wieczorem podjedziemy z michelle do niej jestem w stałym kontakcie z Panem nie chce aby poczula się pozostawiona na zawsze w tym pokoiku..... nie bedzie zle [mam nadzieję] będe prosić Panią Nell o wczesnijeszy przyjazd i zabranie dziewczynki.....ne bede ukrywac ze troche sie boje aby nie wrócila nostalgia.:-( Fotki w hoteliku i pozegnanie z Gabi jest w dobrej kondycji ładnie wyglada i je tez ładnie dostała swoją kolderkę i podusie. Wieczorem napisze czy jest wszystko ok.;) Quote
giselle4 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 monika083 napisał(a):Grazynko a czy termin sterylki juz ustalony .. Nel chyba nie trzeba bedzie prosic ,zeby przyjechala po nia szybciej..ona juz sie nie moze doczekac Gabi, pisala mi ,ze w tym tygodniu moze po nia jechc ,po sterylce , tez uwazam ,ze nie ma co trzymac Gabi w hotelu ..boje sie o nia... we srode koło południa panienka będzie miała zabieg wiec pani Nell moze przyjechac w pietek czy sobote widzialam nie raz w schronisku jak suczki reagują i jak się czuja po sterylce mam nadzieje ze ona tez bedzie silna i wszystko bedzie ok.... ja tez sie martwie:-( popłakiwała jak została sama na chwilkę ona uwielbia bawić sie kamieniami i patykami i kopie liscie i wraca na wołanie ale chce miec ludzia cały czas przy sobie Quote
monika083 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Grazynko a czy termin sterylki juz ustalony .. Nel chyba nie trzeba bedzie prosic ,zeby przyjechala po nia szybciej..ona juz sie nie moze doczekac Gabi, pisala mi ,ze w tym tygodniu moze po nia jechc ,po sterylce , tez uwazam ,ze nie ma co trzymac Gabi w hotelu ..boje sie o nia... Quote
Ada-jeje Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Gisell uklony w Twoja strone i wszystkim cioteczkom co Ci pomogly. Mysle ze juz najgorszy stres za Toba. :lol: Quote
fioneczka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 maleńka ... jak ona patrzy :-( ale cieszę się że jest już w hoteliku że nie jest u Tarzanki ... tam była niechciana i pewnie to czuła nie martw sie maleńka bedzie dobrze Quote
zuzlikowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Pani wszystko wie o Gabi i nie ma innych zwierzat i chce tylko ja.... ...i o to właśnie chodzi!...wszystko wie...i chce tylko ją! Kobietki...powodzenia:loveu::loveu::loveu: Quote
Tarzanka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 fioneczka napisał(a): maleńka ... jak ona patrzy :-( ale cieszę się że jest już w hoteliku że nie jest u Tarzanki ... tam była niechciana i pewnie to czuła nie martw sie maleńka bedzie dobrze Bez komentarza Najważniejsze, że my wiemy jak było i jak zachowywala sie psica. Quote
monika083 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 tz ma byc sterylizowana jutro -czy w srode za tydzien? Quote
Alicja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Gabisia ...wytrzymaj jeszcze troszke w hoteliku , a potem już tylko kochająca rodzinka . Dzięki Grażynko za uratowanie Gabi Quote
Nadziejka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :ylsuper::iloveyou:GISELKO TYS ANILEM PRAWDZIWYM !!:multi::multi: ULOZY SIE , ZOBACZYSZ MALENKA NASZA GRAZUNIUUU :loveu::loveu:NIEKTORE SUNKI CZUJA STRASZNY BOL , WYMIOTY PO STERYLCE ..ALE TO PRZEZ OKOLO DWA DNI A POTEM SUNIA JAK NOWO NARODZONA ZOBACZYCIE KOBIETKI :thumbs::thumbs:SCISKAM CALY CZAS MOCNOOOO !! Quote
giselle4 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 monika083 napisał(a):tz ma byc sterylizowana jutro -czy w srode za tydzien? Moniko jutro nie ma na co czekac prawda?;) Quote
monika083 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 giselle4 napisał(a):Moniko jutro nie ma na co czekac prawda?;) uff to dobrze ,ze juz jutro, oczywiscie ,ze nie ma na co czekac! napisalam juz Nel, ona przyjedzie w piatek lub w sobote -zadzwoni do Ciebie Grazynko wczesniej i sie umowicie konkretnie. Quote
giselle4 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 ...posluszna pierwszy spacer z Panem i wybieg z zabawkami. Cały czas gra radio i słyszy inne psiaki nie czuje sie opuszczona. Troche popiskiwala jak została sama ale pozniej zajęła sie koscia i polożyła w kojku. Zjadla i teraz jest juz po wieczornym spacerku wszystko ok.....bawi sie :loveu: Quote
monika083 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 giselle4 napisał(a):...posluszna pierwszy spacer z Panem i wybieg z zabawkami. Cały czas gra radio i słyszy inne psiaki nie czuje sie opuszczona. Troche popiskiwala jak została sama ale pozniej zajęła sie koscia i polożyła w kojku. Zjadla i teraz jest juz po wieczornym spacerku wszystko ok.....bawi sie :loveu: nooo to super,wytrzyma jeszcze pare dni ,jutro sterylka to w czwartek pewnie jeszcze bedzie troche narkoza dzialac ,w piatek juz bedzie lepiej a w sobote bedzie juzpodroz z wlasna pancia do wlasnego domku :loveu: Quote
gameta Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Giselle, Przelałam właśnie 124zł z bazarków na Gabi (40zł od Bemolki za pierścionek z bazarku z biżu i 84zł z drewnianego) Z drewnianego jedna osoba jeszcze nie wpłaciła :( Jak dopłaci to doleję ;) Quote
monika083 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 noo trzymaj sie Gabuniu ,lobuziaro mala!!! Quote
Nadziejka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :thumbs::Rose::sweetCyb:trzymamyyy mocnoooo za Gabunie ! Cudzik miodzic dzieweczka ! Giselko jestes nieocenionaaaaaaa Nasza Jedynaaaa:Rose::Rose::buzi: Gisalciuuu...ino zeby ten doktorrr siem nie pomylil ..:megagrin::shiny::question:...i ciebie nie porwial na te loperacyjeee:evil_lol::evil_lol: ..nie bij wariota plissss:evil_lol::multi: Quote
zuzlikowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ewuś zaśpiewała:loveu::loveu::loveu:...to ja powodzenia życzę! Quote
giselle4 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 ...Gaba czuje sie dobrze...uczy sie i jest grzeczna... Czekamy na Pania Nell wiecej wieczorem;):loveu: Quote
Nadziejka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :smokin::ghost_2::morning:okiej okiej ..to sobie poczekamy do wieczorka ...moze w tym czasie sobie na drutach porobimiii ;):diabloti: albo swieze naszyjniki naszyjkowe odlotowe juhuuu:evil_lol: Gabunia serduszko naszeee :buzi: Quote
Recommended Posts