Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tarzanka,napisz jak ten lek sie nazywa
moze jest wsrod darów schroniskowych to Ci dam i czego jeszcze z leków potrzebujesz...nie kupuj jak są to wysle albo przywioze w sobotę :oops:

Kasa juz zbieramy na sterylke i na pokrycie twoich kosztów....
najwazniejsze aby Ona sie dobrze czuła i do ludzia poleciała.....:evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wizyta 40
cytologia 15
peroxywet 5 - to jest na te koncowki uszu
czyszczenie uszu 15
dexoryl 5 - to jest na zapalenia ucha
vetnderm otex 26 - to jest do czyszczenia uszu
-----------------------
106

Już to wszystko kupiłam zeby od razu miec i od razu zajac sie tymi uszami, wetka mowila ze miala lekko przytkane uszy a jak jej czyscila to raz ja trche zabolalo bo rzucila sie na wetke :D ale kaganiec miala na sobie...

Posted

gameta napisał(a):
Giselle, Zuzliku, chyba Wam się z rozpędu forum pomyliło :eviltong: Toć tu nie bazarek :evil_lol: Pozdrawiam ;)

:roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zuzlikowa, przyznaj się...mój bazarek z mojego podpisu podnosisz tutaj...?:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

p.s. przy okazji zapraszam wszystkich na bazarek filmowy:cool3:

Posted

agaga21 napisał(a):
zuzlikowa, przyznaj się...mój bazarek z mojego podpisu podnosisz tutaj...?:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

p.s. przy okazji zapraszam wszystkich na bazarek filmowy:cool3:

A nie...:eviltong:
Se zaznaczyłam automatyczne wysyłanie maila po odpowiedzi na post i wskakuje mi tego multum ...i żółwim krokiem idę...czytam,przy bazarkach odpowiadam,czili hopam...inne wątki czitam i gdzie uznam odpowiadam...nim dojdę do końca,są nowe maile i ...kręcik murowany!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A bazarki moich piesów wyszukiwuję i się...czepiam:eviltong:...no,ale raz se sprawdziłam gdzie wskoczę z Twojego podpisu!:oops:

Dobrej nocki !
... już gadam od rzeczy...a tu kot pod oknem jeszcze ...skrzeczy!:evil_lol: Wiosna blisko!:multi::multi::multi::multi:

Posted

:evil_lol::evil_lol::eviltong: Tarzankooooo uwazaj ...booo dziewczyny z rozpenduuu to jeszcze ciebie porwa do zabieguu...:evil_lol::shake: bo siem juz rozszalaly z tymi ciachaniami i wszystkim chcooom lobcinac:crazyeye::evil_lol:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::eviltong: Tarzankooooo uwazaj ...booo dziewczyny z rozpenduuu to jeszcze ciebie porwa do zabieguu...:evil_lol::shake: bo siem juz rozszalaly z tymi ciachaniami i wszystkim chcooom lobcinac:crazyeye::evil_lol:

Noooo, nie wszystkim...nie wszystkim...tym co mają więcej niż dwie nogi
i pyskują w ...niezrozumiałym języku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak więc jedna rada dla Tarzanki...uważaj- zawsze na dwóch nóżkach i mów po polsku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol: Zuzliczku swieteee slowa:multi: Tarzanko my te wiosne nawolujemy i nawolujemyyy i ta pierona nas nie slucha :cool1::evil_lol: ale jak siem wezmem w sobie i zaczne spiewac ..to powinna sie na dniach pojawic:crazyeye::multi: Tarzanko pilnuj siem , my ci radzimy dobrze ..bo Giselcia z ciachaczami lata.....

Posted

...Dziewczyny
Tarzanka zle sie czuje to po jeden
po dwa miala szykowac sie do pracy
więc rozumiecie ze będzie zmęczona wieczorerm
ale cos napisze...jak nie pisze to znaczy ze wszystko ok.:crazyeye::loveu:

Posted

:calus::Dog_run:przyszlam dac wam buziaka i pozdrowic goraaacooo bo na dworze znow zima okrooopna:shake::cool1: Tarzanko badzcie zdrowi Ty , rodzinka i psiaczki :loveu::loveu: Cioteczki tez pozdrawiam i buziaki przekazuje :loveu::loveu: Gdzie ta wiosna ja siemmm pytam :angryy::angryy:

Posted

Za buziaki dziękujemy...wiosny tęsknie wypatrujemy....

...piękne panny...Tarzankę i Gabi...pozdrawiamy,a małemu paniczykowi buziaka w nos dawamy!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Żyjemy, dziękujemy za pozdrowionka... Również pozdrawiamy :eviltong: Mamy się znakomicie, Gaba zadowolona ostatnio dwie rękawiczki pożarła na strzępy ;P na wsi wylizała wszystkich, dosłownie tryska energią - świetne psisko ;)

Posted

Tarzanka napisał(a):
Żyjemy, dziękujemy za pozdrowionka... Również pozdrawiamy :eviltong: Mamy się znakomicie, Gaba zadowolona ostatnio dwie rękawiczki pożarła na strzępy ;P na wsi wylizała wszystkich, dosłownie tryska energią - świetne psisko ;)

Witaj ,Tarzanko przelałam Ci 46zł
wiem ze to mało ale juz robie bazarek na Gabi wiec cos moze będzie wiecej ...poczekaj ok?
;):oops:

Posted

monika083 napisał(a):
z mojego bazarku tez sie troche uzbieralo ,ale jeszcze bedzie wplata pod koniec miesiaca,wiec wysle wszystko razem ,

Dziekujemy Moniko
suuuper bo juz gonimy na minusie:crazyeye:
pozyczylam z kasy Czeski i Aiszy aby dac na Gabi
pozniej to wyrownam nooo i
prosba nie mowcie tego dziewczynom:evil_lol::evil_lol: