giselle4 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Tarzanka,napisz jak ten lek sie nazywa moze jest wsrod darów schroniskowych to Ci dam i czego jeszcze z leków potrzebujesz...nie kupuj jak są to wysle albo przywioze w sobotę :oops: Kasa juz zbieramy na sterylke i na pokrycie twoich kosztów.... najwazniejsze aby Ona sie dobrze czuła i do ludzia poleciała.....:evil_lol: Quote
Tarzanka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 wizyta 40 cytologia 15 peroxywet 5 - to jest na te koncowki uszu czyszczenie uszu 15 dexoryl 5 - to jest na zapalenia ucha vetnderm otex 26 - to jest do czyszczenia uszu ----------------------- 106 Już to wszystko kupiłam zeby od razu miec i od razu zajac sie tymi uszami, wetka mowila ze miala lekko przytkane uszy a jak jej czyscila to raz ja trche zabolalo bo rzucila sie na wetke :D ale kaganiec miala na sobie... Quote
zuzlikowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ostatni-dzien-_maksi-bazar-_bransoletki-tez_na-sare-gabi-alutke_10-iii-132852/ Ostatnie godziny bazarku! Pieniążki bardzo potrzebne!:oops: Quote
gameta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bazarek na sterylkę Gabi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dary-lasu-czyli-ksiazki-drewno-na-sterylke-gabi-do-18-03-a-133287/#post11940356 zapraszam do hopania :) Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 ...PROSIMY I ZAPRASZAMY MOZE KTOŚ JESZCZE COS KUPI:oops::multi: Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 giselle4 napisał(a):...PROSIMY I ZAPRASZAMY MOZE KTOŚ JESZCZE COS KUPI:oops::multi: ...proszę...:multi: Quote
gameta Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Giselle, Zuzliku, chyba Wam się z rozpędu forum pomyliło :eviltong: Toć tu nie bazarek :evil_lol: Pozdrawiam ;) Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 gameta napisał(a):Giselle, Zuzliku, chyba Wam się z rozpędu forum pomyliło :eviltong: Toć tu nie bazarek :evil_lol: Pozdrawiam ;) :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 zuzlikowa, przyznaj się...mój bazarek z mojego podpisu podnosisz tutaj...?:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: p.s. przy okazji zapraszam wszystkich na bazarek filmowy:cool3: Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 agaga21 napisał(a):zuzlikowa, przyznaj się...mój bazarek z mojego podpisu podnosisz tutaj...?:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: p.s. przy okazji zapraszam wszystkich na bazarek filmowy:cool3: A nie...:eviltong: Se zaznaczyłam automatyczne wysyłanie maila po odpowiedzi na post i wskakuje mi tego multum ...i żółwim krokiem idę...czytam,przy bazarkach odpowiadam,czili hopam...inne wątki czitam i gdzie uznam odpowiadam...nim dojdę do końca,są nowe maile i ...kręcik murowany!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A bazarki moich piesów wyszukiwuję i się...czepiam:eviltong:...no,ale raz se sprawdziłam gdzie wskoczę z Twojego podpisu!:oops: Dobrej nocki ! ... już gadam od rzeczy...a tu kot pod oknem jeszcze ...skrzeczy!:evil_lol: Wiosna blisko!:multi::multi::multi::multi: Quote
gameta Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Zuzlikowa - SPAĆ :mad: :eviltong: Dobranocka ;) Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ....Dziewczyny jak Wy mozecie tak dlugo ,,markowac,,po nocy a sio do łóżek mile panie:loveu: Quote
Nadziejka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :evil_lol::evil_lol::eviltong: Tarzankooooo uwazaj ...booo dziewczyny z rozpenduuu to jeszcze ciebie porwa do zabieguu...:evil_lol::shake: bo siem juz rozszalaly z tymi ciachaniami i wszystkim chcooom lobcinac:crazyeye::evil_lol: Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ...Tarzanko pieniazki przelane nooo i pewnie nazbieramy na tę sterylkę Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ewa gonzales napisał(a)::evil_lol::evil_lol::eviltong: Tarzankooooo uwazaj ...booo dziewczyny z rozpenduuu to jeszcze ciebie porwa do zabieguu...:evil_lol::shake: bo siem juz rozszalaly z tymi ciachaniami i wszystkim chcooom lobcinac:crazyeye::evil_lol: Noooo, nie wszystkim...nie wszystkim...tym co mają więcej niż dwie nogi i pyskują w ...niezrozumiałym języku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak więc jedna rada dla Tarzanki...uważaj- zawsze na dwóch nóżkach i mów po polsku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :evil_lol: Zuzliczku swieteee slowa:multi: Tarzanko my te wiosne nawolujemy i nawolujemyyy i ta pierona nas nie slucha :cool1::evil_lol: ale jak siem wezmem w sobie i zaczne spiewac ..to powinna sie na dniach pojawic:crazyeye::multi: Tarzanko pilnuj siem , my ci radzimy dobrze ..bo Giselcia z ciachaczami lata..... Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ...Dziewczyny Tarzanka zle sie czuje to po jeden po dwa miala szykowac sie do pracy więc rozumiecie ze będzie zmęczona wieczorerm ale cos napisze...jak nie pisze to znaczy ze wszystko ok.:crazyeye::loveu: Quote
Nadziejka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 :calus::Dog_run:przyszlam dac wam buziaka i pozdrowic goraaacooo bo na dworze znow zima okrooopna:shake::cool1: Tarzanko badzcie zdrowi Ty , rodzinka i psiaczki :loveu::loveu: Cioteczki tez pozdrawiam i buziaki przekazuje :loveu::loveu: Gdzie ta wiosna ja siemmm pytam :angryy::angryy: Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Za buziaki dziękujemy...wiosny tęsknie wypatrujemy.... ...piękne panny...Tarzankę i Gabi...pozdrawiamy,a małemu paniczykowi buziaka w nos dawamy!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tarzanka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Żyjemy, dziękujemy za pozdrowionka... Również pozdrawiamy :eviltong: Mamy się znakomicie, Gaba zadowolona ostatnio dwie rękawiczki pożarła na strzępy ;P na wsi wylizała wszystkich, dosłownie tryska energią - świetne psisko ;) Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Tarzanka napisał(a):Żyjemy, dziękujemy za pozdrowionka... Również pozdrawiamy :eviltong: Mamy się znakomicie, Gaba zadowolona ostatnio dwie rękawiczki pożarła na strzępy ;P na wsi wylizała wszystkich, dosłownie tryska energią - świetne psisko ;) Witaj ,Tarzanko przelałam Ci 46zł wiem ze to mało ale juz robie bazarek na Gabi wiec cos moze będzie wiecej ...poczekaj ok? ;):oops: Quote
monika083 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 z mojego bazarku tez sie troche uzbieralo ,ale jeszcze bedzie wplata pod koniec miesiaca,wiec wysle wszystko razem , Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 monika083 napisał(a):z mojego bazarku tez sie troche uzbieralo ,ale jeszcze bedzie wplata pod koniec miesiaca,wiec wysle wszystko razem , Dziekujemy Moniko suuuper bo juz gonimy na minusie:crazyeye: pozyczylam z kasy Czeski i Aiszy aby dac na Gabi pozniej to wyrownam nooo i prosba nie mowcie tego dziewczynom:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts