Linssi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja moge sie dorzucic do paliwa, powiedzmy 50 zł, bo niestety sama transportu tym razem zaproponowac nie moge :oops: Quote
andzia69 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Viris - to ok - Linssi dołoży 50, ja dołożę drugie 50 i niech "maluszek" jedzie po nowe, lepsze życie:p Quote
Viris Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A jak Wam we wtorek by pasowało? Jakie godziny? Mi raczej im wcześniej tym lepiej - ale wtedy jechałabym sama. Quote
ewelinka_m Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Viris']A jak Wam we wtorek by pasowało? Jakie godziny? Mi raczej im wcześniej tym lepiej - ale wtedy jechałabym sama.[/quote] Agatko tu już jak Tobie będzie najlepiej ;) działkę otworzy Ci pewnie nasza Irena, ktora jest dostępna 24 h :evil_lol: ja z samego rana do 9 30 mogę Wam wrazie czego pomóc się zapakować. Quote
Viris Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A jakieś umowy o DT czy coś? No i czy ja trafię na te działki? Quote
andzia69 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Viris...moze będzie mała zmiana planów;) kierunek może Wieliczka będzie:p Quote
kika22 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jak dobrze, ze cos sie dla "maluszka" szykuje:loveu: Quote
iwop Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No jak to macie dokładac się do paliwa?:crazyeye: Przecież zostały misiowe pieniądze i mogę je przekazać Viris osobiście...:oops: (viris łatwo mnie znaleźć do południa w pracy, jak ci pasuje) Quote
kika22 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/specjalistyczna-karma-dla-kotow-kocie-wc-dla-kotow-z-kielc-17-ii-09-a-131265/#post11767970 Quote
Asior Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ależ cudo!!!!! Andzia jak by było potrzebne dla niego allegro to wal ;) Quote
andzia69 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Asior']ależ cudo!!!!! Andzia jak by było potrzebne dla niego allegro to wal ;)[/quote] Dzięki Asior...ale chyba nie będzie potrzebne:p na 99% pojedzie we wtorek do nowego domku do...Wieliczki:lol: Quote
nika28 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='andzia69']na 99% pojedzie we wtorek do nowego domku do...Wieliczki:lol:[/QUOTE] Trzymam kciuki !!! :kciuki: Quote
Asior Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='andzia69']Dzięki Asior...ale chyba nie będzie potrzebne:p na 99% pojedzie we wtorek do nowego domku do...Wieliczki:lol:[/QUOTE] ooooo czyli niedaleko mnie :multi: Quote
andzia69 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Linssi']sa jakies nowe wiesci???[/quote] są....jutro maluch jedzie do Krakowa - przyjeżdża po niego osobiscie nieoceniona E.Derek i zawozi do domciu - sama zobaczy co i jak i jak piesio będzie się zachowywał:lol::multi::multi::multi::multi: Quote
ewelinka_m Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 superancko!!! :multi::multi::multi: Andziu o której?? ja mam Twoją smyczkę a Bary ma tą obróżkę pani Ewy, możemy mu podmienić, bo mam też jakąś większą w domu z paczki jakieś :lol: Quote
Linssi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ale cudownie!!! tak sie ciesze!!! :multi: Quote
ewelinka_m Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 E.Derek :buzi: jutro ok 9 pakujemy Barego w drogę do lepszego życia :multi::multi: Quote
andzia69 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='ewelinka_m']E.Derek :buzi: jutro ok 9 pakujemy Barego w drogę do lepszego życia :multi::multi:[/quote] to dobrze, ze też będziesz...ja niestety jutro nie dam rady...dzisiaj też miałam zwariowany dzień...cały dzień w robocie, dziecko chore samo w domu bo i moja mama chora...potem jeszcze wieczorem robiłam odbiór psiaka z ds, w którym spędził parę godzin i wtryniłam go do jutra mojej chorej mamie na głowie......ech:-( a jutro kolejny zapieprz apteka -mama-apteka-dom-robota....moze jutro się nic nie wydarzy a obróżki i smyczki z paczki były od Taks;) Quote
kika22 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 To ja tylko napisze Bary pojechał :loveu: Quote
andzia69 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 No i nasz "maluszek" w tempie ekspresowym znalazł domek!:multi::multi::multi: jednak cuda się zdarzają:p Dzisiaj rano E.Derek osobiście po niego przyjechała i zawiozła do nowego - mam nadzieję - domku!:multi: Quote
ewelinka_m Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 oj, żeby częściej nam się takie adopcje trafiały :evil_lol: jeszcze raz ogromne buziaki dla E.DEREK za osobisty przyjazd :loveu: (bardzo mi było miło poznać ;)) i Bary był ogromnie zadowolony z tego faktu, iż wyszliśmy na spacerek, tj. niektórzy wręcz latali za nim :diabloti: a ludzie się nim wszyscy wprost zachwycali, po drodze zaczepiło mnie 5 osób żeby wytulać Barego :cool3: :multi::multi::multi: Quote
Linssi Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ewelinko, gdybys mnie spotkala, to pewnie ja bym byla jeszcze szosta osoba, ale przytulania by bylo za 3! :D Dziekujemy E.Derek! :loveu: Quote
KrystynaS Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No tak ekspresowa adopcja to majstersztyk. :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulacje. Ewelinko Barego nie widziałam ale coś mi się zdaje że wzrostem to byliście prawie równi. I ciekawe kto tu kogo wyprowadził na spacer :D Nie dziw się z ciekawskich spojrzeń na ulicy. Quote
Recommended Posts