Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KrystynaS napisał(a):

Ewelinko Barego nie widziałam ale coś mi się zdaje że wzrostem to byliście prawie równi. I ciekawe kto tu kogo wyprowadził na spacer :D Nie dziw się z ciekawskich spojrzeń na ulicy.

jakbyś zgadła :evil_lol::evil_lol: Bary jak stanął na 2 łapach był ode mnie wyższy, cięższy też był :diabloti:

a kto kogo wyprowadzał? :hmmmm: ...

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m napisał(a):
jakbyś zgadła :evil_lol::evil_lol: Bary jak stanął na 2 łapach był ode mnie wyższy, cięższy też był :diabloti:

a kto kogo wyprowadzał? :hmmmm: ...

Bez przesady, to jeszcze maluch ;)
Ewelinko, ja też się cieszę z naszego spotkania :p

Wieści z nowego domku:
Wczoraj psiak (państwo nie mogą zdecydować się na imię) został przebadany. Wiek określono na ok. 10 miesięcy, waży 30,5 kg i jest zdrowy.
W domu ładnie się zachowuje, jest grzeczny i czysty.
Pozostaję w kontakcie z właścicielami i myślę, że możemy liczyć na zdjęcia z nowego domu :lol:

Posted

bardzo się cieszę, ze nic niepokojacego się nie wydarzyło:multi: ostatnio dzwoniła do mnie p. Magda - właścicielka psiaka - i pytała co moze oznaczać jego...szczekanie,piszczenie ...chyba sie tego trochę przestraszyła, bo nasz misiek zaczął na nią szczekać - ale powiedziałam jej, że wg mnie to coś chce po prostu;)