ewelinka_m Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 KrystynaS napisał(a): Ewelinko Barego nie widziałam ale coś mi się zdaje że wzrostem to byliście prawie równi. I ciekawe kto tu kogo wyprowadził na spacer :D Nie dziw się z ciekawskich spojrzeń na ulicy. jakbyś zgadła :evil_lol::evil_lol: Bary jak stanął na 2 łapach był ode mnie wyższy, cięższy też był :diabloti: a kto kogo wyprowadzał? :hmmmm: ... Quote
E.DEREK Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ewelinka_m napisał(a):jakbyś zgadła :evil_lol::evil_lol: Bary jak stanął na 2 łapach był ode mnie wyższy, cięższy też był :diabloti: a kto kogo wyprowadzał? :hmmmm: ... Bez przesady, to jeszcze maluch ;) Ewelinko, ja też się cieszę z naszego spotkania :p Wieści z nowego domku: Wczoraj psiak (państwo nie mogą zdecydować się na imię) został przebadany. Wiek określono na ok. 10 miesięcy, waży 30,5 kg i jest zdrowy. W domu ładnie się zachowuje, jest grzeczny i czysty. Pozostaję w kontakcie z właścicielami i myślę, że możemy liczyć na zdjęcia z nowego domu :lol: Quote
andzia69 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 bardzo się cieszę, ze nic niepokojacego się nie wydarzyło:multi: ostatnio dzwoniła do mnie p. Magda - właścicielka psiaka - i pytała co moze oznaczać jego...szczekanie,piszczenie ...chyba sie tego trochę przestraszyła, bo nasz misiek zaczął na nią szczekać - ale powiedziałam jej, że wg mnie to coś chce po prostu;) Quote
iwop Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 andzia masz rację! Dzieciak chce jej cos powiedzieć:p Quote
Recommended Posts