Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zobaczcie:

młody, ok. 1,5 roczny psiak, długo błąkający się w podkieleckiej wsi - przeganiany przez jednych, dokarmiany przez 1 kobiecinę...pojechałam, zatargałam z Ewelinka na działkę do p. Ani....mamy 2-3 dni i zero pomysłów:-(
:-(

więcej zdjeć - od przodu wstawi Ewelinka

dt, stały na cito!!!!! albo finanse na hotelik:-(

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiak błąkał się w tamtych okolicach od ok. Sylwestra...boi się strzałów:shake:
Mimo futra mozna policzyc mu każdą kosteczkę....

on potrzebuje czegokolwiek....nasze schronisko nie jest prozwierzęce:-(:-(:-(

Posted

Piękny, bez agresji do ludzi - na razie przynajmniej...do psów też raczej nie - chciał sie bawić z psem pani Kazi...ale tamten jest be i chciał go zjesć i Bary też zaczął w końcu pomrukiwać - ale pierwszy raczej nie zaczepia

myślcie, polecajcie, ogłaszajcie!

Posted

Bary jest psem genialnym...
Bardzo ładnie chodzi na smyczy, do innych psów jest w porządku.
Jak instalowałyśmy go na działce u p.Ani, Reksio zaczął się na niego rzucać a ta sirotka tylko stała i patrzyła i nie wiedziała co robić, tylko chowała się za mnie.
Do napotkanych ludzi bardzo przyjazny.
W samochodzie jechał pięknie, uwalił mi się na kolana i położył się spać ;)

zdjęcia mi się właśnie zgrywają... reszta będzie za chwilę, wylecę na sekundkę z psem na spacer :p

Posted

Pies śliczny.
Z tym hotelikiem bym byla ostrozna.

Rudka i Lenka w hoteliku;) Tu na szczescie sa pewne deklaracje wplat.
A w tej chwili na watek wchodzi coraz mniej osób.:-(
Inka w hoteliku za który całosciowo placi Miska79, bo nie ma od nikogo pomocy.:placz:

Posted

Jaki śliczny psiak... :loveu:
Szkoda biedactwa :placz:
Gdybym mieszkała bliżej może bym wzięla na troche, chociaż watpie, czy rodzice by się zgodzili... Tata na pewno, bo kocha kaukazy... Eh, jak coś wymyślicie, to dajcie znać

Posted

[quote name='kika22']Andzia sproboj sie skontaktowac z Erka:roll:
Kiedys jak był psiak w typie leongbera przyjechały dziwczyny z jakieis fundacji po niego. O ile dobrze pamietam psiak błakał sie po osiedlu świetokrzyskim:razz: Moze Erka ma jeszcze do nich namiary:oops:[/quote]

Kika, Erka wie o psiaku, to do niej pani Kazia najpierw dzwoniła z prośbą o pomoc :-(

Posted

Andzia sproboj sie skontaktowac z Erka:roll:
Kiedys jak był psiak w typie leongbera przyjechały dziwczyny z jakieis fundacji po niego. O ile dobrze pamietam psiak błakał sie po osiedlu świetokrzyskim:razz: Moze Erka ma jeszcze do nich namiary:oops:

Posted

[quote name='ewelinka_m']Kika, Erka wie o psiaku, to do niej pani Kazia najpierw dzwoniła z prośbą o pomoc :-([/quote]
Juz sama nie wiem co z nim zrobic:placz:

Posted

Przepiękny pies, taki dostojny. Budzi respekt.

Na działce rzeczywiście nie może zostać długo. Słuchajcie tylko żeby on nie przeskakiwał przez ogrodzenie jak to robiła Mora. Dla niego ten płot tam to żadne zagrodzenie.

Posted

[quote name='KrystynaS']To dobrze Ewelinko.
Wyobrażam sobie jakby przeskoczył przez płot i biegł alejką a akurat szedłby ten działkowicz-sąsiad z naprzeciwka działki P. Ani. Zszedłby chłop na serce jak nic. Przecież on się panicznie bał Mory, dla niego Morka to był ogromny, straszny pies. Ciekawe co by powiedział na widok tego psa, chyba to:mdleje:[/quote]

Jak szłam z Barym na działkę ludzie mnie omijali szerokim łukiem, ba niektórzy przechodzili na drugą stronę :evil_lol: bo fakt faktem Bary jest prawie większy ode mnie :cool1:
a na szczęście ci debilni działkowicze narazie nie przyłażą :mad: bo faktycznie chłop by chyba nie wstał :diabloti: