Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gops, Rzeszów to prędzej zadupie jest.:diabloti:
Pytałam w środę - odpowiedź - nie dostajemy.
Wysłałam maila - odpowiedź - do końca tygodnia we wszystkich empikach

Posted

ej no bez jaj
skoro u mnie na takim "zadupiu" w empiku juz bylo to czemu w wiekszych miastach niema?
jestem pewna ze to nowe bylo , bo pierwszy numer mam
az sie przejde i spytam w empiku czy jeszcze beda ;)

Posted

[quote name='Kokosek']A ja czekam na paczkę:mad: a miała być wysłana jeszcze przed świętami :razz:[/quote]

Na mojej paczce, którą dzisiaj otrzymałam była data 14.04.09r., a więc po świętach wysłali.
Kokosek powinieneś niedługo otrzymać, bo ja mieszkam za Poznaniem i już gazetę otrzymałam.

Posted

Ja również otrzymałam dziś. :cool3: Wcisnął już ktoś te gumki do spodu miski w te otworki? Cholera, wyrzuce je, bo tylko mi na nerwach działają a jedna się już zgubiła, płytki się raczej nie porysują... :eviltong:

Posted

[quote name='Bewarka']Ja również otrzymałam dziś. :cool3: Wcisnął już ktoś te gumki do spodu miski w te otworki? Cholera, wyrzuce je, bo tylko mi na nerwach działają a jedna się już zgubiła, płytki się raczej nie porysują... :eviltong:[/quote]
Młotkiem wbijałam :evil_lol: A wielkość w sam raz, żeby się psica nauczyła do niej wchodzić czterema łapkami :evil_lol:

Posted

A czy ktoś może już kupił w Empiku ?
Jak już pisałam nie udało mi się zaprenumerować przez formularz a potem jakoś zapomniałam. Jutro się przejdę do Empiku w centrum.

Posted

Specjalnie poszłam do empika po nowego mojego psa i się zdziwiłam, bo udało mi się też kupić dog&sport :cool3: Uprzedając pytania - kupiłam w złotych tarasach, jeszcze dużo tego tam mają :P