shangri_la Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 zaprenumerowalam :cool3: pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polciuaa Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 a to fajnie. :) bo od jakiegos czasu właśnie szukałam takiego czasopisma.;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polciuaa Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Czy to jest jeszcze aktualne ?:razz: Napisałam maila do tego faceta z pierwszego postu,zobaczymy czy jeszcze uda mi się darmową gazetkę dostać.:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 [quote name='dogomanka_']Czy to jest jeszcze aktualne ?:razz: Napisałam maila do tego faceta z pierwszego postu,zobaczymy czy jeszcze uda mi się darmową gazetkę dostać.:evil_lol:[/quote] Aktualne, bo ja dopiero dzisiaj zamawiałam i dostałam odpowiedź, że mi przyślą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kisses Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 A mi żadnego potwierdzenia nie wysłali, ale po tygodniu dostałam :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 [quote name='Kisses_xox']A mi żadnego potwierdzenia nie wysłali, ale po tygodniu dostałam :loveu:[/quote] Mi napisali, ponieważ w pierwszym e-mailu zapytałam tylko czy jest to aktualne, powiedzieli że tak i poprosili o dane do wysyłki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psiulka Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Ja też dostałam! Narazie zaczęłam czytać artykuły na początku, więc zobaczymy co dalej będzie. :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 [quote name='tessa'] na razie wpisywalam w google nazwe tej gazetki ale nic konkretnego nie znalazlam[/quote] Tu jest link do ich stronki: [URL="http://dogandsport.pl/"]Strona główna - Kwartalnik Dog&Sport - Fundacja Przyjaciel[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tessa Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 ale superowo, mam nadzieje ze ja tez sie jeszcze zalapie :multi: na razie wpisywalam w google nazwe tej gazetki ale nic konkretnego nie znalazlam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Z niecierpliwością czekam na gazetkę. A jest w gazetce napisane co będzie w następnym numerze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 [quote name='moniska']Mi przyszly dzisiaj 2 takie same gazety :razz:[/quote] A kiedy zamawiałaś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniskaa Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Mi przyszly dzisiaj 2 takie same gazety :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiona2008 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ja też już dostałam :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Gazetka bardzo mi się podoba Jest o frisbee :):):):) a na wiosnę chce zacząć ćwiczyć więc czytam wszystko na ten temat :):):):) Prenumeratę oczywiście też zamówię :lol::lol::lol::lol::lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ja nadal czekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polciuaa Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ja również.;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiona2008 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 a kiedy wysłałyście wiadomość... ja 16 a przyszło wczoraj.... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ja wysłałam 23 lutego i czekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiona2008 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Cierpliwości na pewno dojdzie ,ja jak wszyscy dostałam dwa numery :):):):):):):):), głównym sponsorem jest chyba Purina Dog Chow -przy prenumeracie dostaje się miskę z logo :):):)Z zamieszczonych artykułów podoba mi się wywiad z A.Niedziałek , reszty jeszcze nie zdązyłam przeczytać ;) A co Wam się podoba ?;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Tak, głównym sponsorem jest Purina Dog Chow i Purina Pro Plan (pisało to na stronie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tessa Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 ja wyslalam 23 lutego a dzis 26 juz mam :multi: dopiero przejzalam, ale zapowiada sie ciekawie :D wieczorem w lozeczku mam zamiar zabrac sie za czytanie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 [quote name='tessa']ja wyslalam 23 lutego a dzis 26 juz mam :multi: dopiero przejzalam, ale zapowiada sie ciekawie :D wieczorem w lozeczku mam zamiar zabrac sie za czytanie ;)[/quote] Ja wysłałam tego samego dnia, ale jeszcze niestety nie otrzymałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tessa Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 [quote name='Molli']Ja wysłałam tego samego dnia, ale jeszcze niestety nie otrzymałam.[/quote] wiesz co to chyba dlatego, ze ja jestem z warszawy tak jak siedziba czasopisma z tego co widze, wiec bylo blisko :) cierpliwosci ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiona2008 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 przeczytałam jednym tchem od deski do deski... :):):):) artykuły dobrze napisane, dość jasno wyłożone zasady i historia psich sportów.... mam nadzieję że w następnych numerach przejdą do szczegółów (pod artykułem o obiedence jest zapowiedź że w następnym numerze będzie o chodzeniu przy nodze :):):)):):) Najwięcej jest o agility... ogólnie o każdym ze sportów jest po troszku, każdy kto zaczyna cokolwiek robić z psem będzie zadowolony... Myślę że znajdzie się spora grupa sympatyków, gdyż na polskim rynku nie ma podobnej gazety...:):):):):) A co wy sądzicie?? , Jak oceniacie artykuły?? Które podobałys się wam najbardziej?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Dzisiaj dostałam. Jest super. Na razie tylko przejrzałam, ale jeszcze dziś zacznę czytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Mam pytanie. Przelałam już kasę na prenumeratę. Do e-maila muszę dołożyć dowód przelewu, czy tylko dane? Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts